9 haftada 18 kılo verme cabam bı kere basardım tekrar yapabılırım

10 da uyndım ütülerimi yaptımm... şimdi kocişim bize kahvaltı hazırlıyor.:1: artık 1 demi yeriz 2 de mi...:18: allahtan sabah uyandığımda birşeyler atıştırmıştımm:)
Sanslisin vallah. Ben kocamdan boyle jestler gormuyorum. Masallh. Zayifladigimda bende istesem yapar mi acaba ? BENIM UTULER DURUYOR VALLAH

Son düzenleme:
01.12.2013
1 bardak sarımsak cayı
KAHVALTI
1 bardak 3 ü 1 arada
specıal k kraker feslegenlı
500 ml su
ÖĞLE
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1porsıyon haşlanmış ıspanak
1 kase aşure ( ev sahıbım getırmıs dayanamadım)
1 bardak kayısılı form cayı
1 bardak sarımsak cayı
500 ml su

efsaxcım tebrıkler bu kadar kılo vermıssın gerısınıde verırsın emın ol
bende nisanda 77 den 57 ye dustum ama suan 63 um. aldıgım kıloları vermem lazım. hatta hedefım 53 falan.
subata kadar bende senle bu 10 kıloyu verırım kabul edersen yanına :)))

bıde bu sarımsak cayı ne? face de ılanlarını goruyordum satın mı aldın kendın mı yapıyorsun?

memnunıyetle kabul ederım cnm cok sevındım ınss bırlıkte verırıız kısa bı zamanım var benım nısana kadar 9 haftada vermem lazım ama nasıl olur bılemıyorm
cnm benmde facede gordum cnm netten sıparıs ettım onu ıcıyorum ama kendımde hazırladığım oluyor cnm benım zayıflatıyor dedıler ama doğrumu bılmıyorum bbıde acıcehre varmış ama onu burda bulamadım

01.12.2013
1 bardak sarımsak cayı
KAHVALTI
1 bardak 3 ü 1 arada
specıal k kraker feslegenlı
500 ml su
ÖĞLE

2 haşlanmış yumurta
1 domates
1porsıyon haşlanmış ıspanak
1 kase aşure ( ev sahıbım getırmıs dayanamadım)
1 bardak sarımsak cayı
500 ml su
AKŞAM
200 gr tavuk haşlama
lımonlu yesıl salata
1 dılım kepek ekmegı
500 ml su
ARA
1 kase nesfıt

günaydın canım ;

menülerin harika canım,çok istikrarlısın maşallah,

bende dünden beri dikkat etmeye ve spora başlamış bulunmaktayım :16::16:

günaydın canım ;

menülerin harika canım,çok istikrarlısın maşallah,

bende dünden beri dikkat etmeye ve spora başlamış bulunmaktayım :16::16:
günaydın cnm hadı hayırlı olsun ıns kurtuluruz kılolarımızdan dun gıremedım mıdemden rahatsızdım bıraz
Bnde katiliyim mo 17 yasndayim 170 boy 66 kilo hedef 60
hosgeldın cnm benım aramıza hem genç hemde cıtırsın :9: dahada cıtırlasmak nıyetındesın sanırım bızede moral olursun

günaydın cnm hadı hayırlı olsun ıns kurtuluruz kılolarımızdan dun gıremedım mıdemden rahatsızdım bıraz

hosgeldın cnm benım aramıza hem genç hemde cıtırsın :9: dahada cıtırlasmak nıyetındesın sanırım bızede moral olursun

geçmiş olsun canım neyin var,
acaba sarımsaklı çay dokunmuş olabilirmi
birde efsax cım adını öğrenebilirmiyim :9::9:
bende 3 hafta çok yoğunum iş yerınde ,çalışma arkadasım izine ayrıldı diye çok sık ugrayamıyorum kızma bana olurmu canımcım
hep kalımdasın ama :34::34:

geçmiş olsun canım neyin var,
acaba sarımsaklı çay dokunmuş olabilirmi
birde efsax cım adını öğrenebilirmiyim :9::9:
bende 3 hafta çok yoğunum iş yerınde ,çalışma arkadasım izine ayrıldı diye çok sık ugrayamıyorum kızma bana olurmu canımcım
hep kalımdasın ama :34::34:

saolasın cnm benım yok benım mıde sorunum uzun zamandır var cnm strese bağlı sanırım benımkı adım merve tatlım yok cnm kızarmıyım bende sınav hftamdayım cok ılgılenemıyorum hafta sonuda ıstanbulda olucam ıns bakalım bugun ku menumude yazayım

SABAH
nesfıt kırmızı meyveler
ogle
sebzelı peynırlı makarna
2 kasık yoğurt
AKSAM
NESFIT KIRMIZI MEYVELER

Tesekkur ederim rfsax cim yasima gore fazlayim sizler yas kilo boy kac

Bu arada efsax adin merveymis buyuksunde galiba abla deim :) merve abla cok sicak kanli birisisin :) tanistigimiza memnun oldum ins sende bnnde tum inteyenlerde azmettikleri kiloya kavusurlar bende kuzenumi oda bni seviodu bu yaz nisanimiz olucakti ama babam vermedi oda vazgecti smdi bnden sizler onceki knularda kendinizi stresliyken abur cubura verdiginizi soylemisiniz bndede tam tersi stresliyken olu gibi yatiorum kafami kaldirdim mi kusuyorum buraya katilma sebebimde hem kuzenimi unutmak hemde sizle beraber zayiflamak

günaydın canım ;
bugun itibariyle rejımıme sıkı sarılmış vaziyetteyim,eski inadımı tekrar kendime aşıladım yoksa gitmicek bu kılolar ,hiç bir olumsuzlugu negatif düşünerek kendımı abur cubur yemeye itmiycem :)

sabah
2 mandalina
1 kupa yeşilçay
bazı nedenlerden dolayı yemedım sabah bısey
öğlen
salata yogurt
tavuk yada köfte
akşam
1saat koşubandı
1 bardak süt
arada
1 yeşil elma

mervecim istanbula çeyiz alışverısı ıcınmı gelıyosun ,nişan alışverişin içinmi ?

Son düzenleme:
Tesekkur ederim rfsax cim yasima gore fazlayim sizler yas kilo boy kac
yasım 24 tatlım boy 170 cnm sen 17 yasındaydın sanırm dımı aslında yasına gore kılonda ıyı tatlım benım hedefım suan senın kılolarında olmak :9:
Bu arada efsax adin merveymis buyuksunde galiba abla deim :) merve abla cok sicak kanli birisisin :) tanistigimiza memnun oldum ins sende bnnde tum inteyenlerde azmettikleri kiloya kavusurlar bende kuzenumi oda bni seviodu bu yaz nisanimiz olucakti ama babam vermedi oda vazgecti smdi bnden sizler onceki knularda kendinizi stresliyken abur cubura verdiginizi soylemisiniz bndede tam tersi stresliyken olu gibi yatiorum kafami kaldirdim mi kusuyorum buraya katilma sebebimde hem kuzenimi unutmak hemde sizle beraber zayiflamak
nasıl hıtap etmek ıstersen ole de canm benm ıcın fark etmez bende tanıştığımıza memnun oldum cnm benım tsk ederım canm benım yasın daha kucuk bak ben 24 yasındayım daha anca evlılık yolunda adımlar atıyorum ve donup 17 18 yasıma baktığım zaman dıyorumkı o zamanlar evlenseydim kesınlıkle bu yaslarımda pısman olurdum cunku bakış acın ole bı degısıyorkı bunu yasadıkça goreceksın cnm her yasın sana daha farklı dusunceler olgunluklar katacak evlenme ıcın acele etme ınan bana bırgun ole bırı karsına cıkacakkı ıyıkı beklemısım dıyeceksn ben ole dıyorum sımdı :9: sukurler olsun kı rabbime tam gönlüme gore bırını çıkardı aynen streslıyken abur cubur yerım gozum doymaz pek kusma senın psıkolojık o zaman tatlım stresten uzak durmak lazım cnm unutuursun ıns cnm cunku onunde uzun ve ccok güzel donemler var unıversıte hayatın olur yenı arkadaşlıklr kurulur ve unutursun emın ol ıns verırsın kılonu cnm ama suan bana gore ıdealsın bıseylerle ugrasmak sana ıyı gelecektır tatlım
günaydın canım ;
bugun itibariyle rejımıme sıkı sarılmış vaziyetteyim,eski inadımı tekrar kendime aşıladım yoksa gitmicek bu kılolar ,hiç bir olumsuzlugu negatif düşünerek kendımı abur cubur yemeye itmiycem :)

sabah
2 mandalina
1 kupa yeşilçay
bazı nedenlerden dolayı yemedım sabah bısey
öğlen
salata yogurt
tavuk yada köfte
akşam
1saat koşubandı
1 bardak süt
arada
1 yeşil elma

mervecim istanbula çeyiz alışverısı ıcınmı gelıyosun ,nişan alışverişin içinmi ?
canm benım azımle dönmene cok sevındım menunun cok eksık olmuş cnm sabah bısey yememıssın aksamıda sut ve elmayla gecıstrmıssın ac bırakarakta zayıflaman zor olabılır cnm gercı her bünyede farklı ama ezıyet olmasın sana az yemek yoksa ıstıkrarlı olmuyor kılo vermek cnm ben ıstanbula nısan ıcın elbıse bakmaya , dugun salonu bakmaya ve beyaz eşya bakmaya geliyorum cnm ıns hepsını hafta sonuna kadar halledebılırım

04.12.2013
sabah
4-5 tane tuzlu kurabıye
ögle
1 sımıt
1 bardak ayran
aksam
marul salatası
yoğurt
su 1,5 -2 lt
2 bardak bıtkı cayı

canımcım benim menüm eksik çunku dün akşam çok fena şekilde abur cubur yedim , oyuzden bugun bişeyler yicek yer yoktu midemde :)
senınde menun az olmuş kuzum nıyekı :26:

yasım 24 tatlım boy 170 cnm sen 17 yasındaydın sanırm dımı aslında yasına gore kılonda ıyı tatlım benım hedefım suan senın kılolarında olmak :9:

nasıl hıtap etmek ıstersen ole de canm benm ıcın fark etmez bende tanıştığımıza memnun oldum cnm benım tsk ederım canm benım yasın daha kucuk bak ben 24 yasındayım daha anca evlılık yolunda adımlar atıyorum ve donup 17 18 yasıma baktığım zaman dıyorumkı o zamanlar evlenseydim kesınlıkle bu yaslarımda pısman olurdum cunku bakış acın ole bı degısıyorkı bunu yasadıkça goreceksın cnm her yasın sana daha farklı dusunceler olgunluklar katacak evlenme ıcın acele etme ınan bana bırgun ole bırı karsına cıkacakkı ıyıkı beklemısım dıyeceksn ben ole dıyorum sımdı :9: sukurler olsun kı rabbime tam gönlüme gore bırını çıkardı aynen streslıyken abur cubur yerım gozum doymaz pek kusma senın psıkolojık o zaman tatlım stresten uzak durmak lazım cnm unutuursun ıns cnm cunku onunde uzun ve ccok güzel donemler var unıversıte hayatın olur yenı arkadaşlıklr kurulur ve unutursun emın ol ıns verırsın kılonu cnm ama suan bana gore ıdealsın bıseylerle ugrasmak sana ıyı gelecektır tatlım

canm benım azımle dönmene cok sevındım menunun cok eksık olmuş cnm sabah bısey yememıssın aksamıda sut ve elmayla gecıstrmıssın ac bırakarakta zayıflaman zor olabılır cnm gercı her bünyede farklı ama ezıyet olmasın sana az yemek yoksa ıstıkrarlı olmuyor kılo vermek cnm ben ıstanbula nısan ıcın elbıse bakmaya , dugun salonu bakmaya ve beyaz eşya bakmaya geliyorum cnm ıns hepsını hafta sonuna kadar halledebılırım

Tabi merve abla zamnla unuturum ideal ama 0 bden olmak istiorum :) kiraz sapi Da guzel bn 79 kiloydum gecen sene bu zamanlar :) dansla kiraz saapiyla gunde 2 elmayla 64 kilo olduydum yazn memlekete gidince 73 oldum ;) uc aydr hafif hafif dikkat ediorum 66 ya dustum 60 olmak istiorum yani duz

canımcım benim menüm eksik çunku dün akşam çok fena şekilde abur cubur yedim , oyuzden bugun bişeyler yicek yer yoktu midemde :)
senınde menun az olmuş kuzum nıyekı :26:
anladım cnm benım menümde duzensız oldu bugun dısarda cok vakıt gecırdım cnm sabah kurabıye oglen sımıt olunca aksamı salatayla gecıreyım dedım evde yemek yapma fırsatım olmadı
Tabi merve abla zamnla unuturum ideal ama 0 bden olmak istiorum :) kiraz sapi Da guzel bn 79 kiloydum gecen sene bu zamanlar :) dansla kiraz saapiyla gunde 2 elmayla 64 kilo olduydum yazn memlekete gidince 73 oldum ;) uc aydr hafif hafif dikkat ediorum 66 ya dustum 60 olmak istiorum yani duz

anladım tatlım ahh bıde ben o rakamları görsem zafıyladkca kalçam çıkmaya başladı bel ınceldıkce meydanamı ne çıkıyor ne :9: ıns olursun cnm ben sımdı spor yapamıyorum trambolnde zıplıyorum nefesım kesılene kadar nasıl bı dans yaptın sen zumba falan mı yada mezdekemı ılk yırmı kıloyu bende elma yiyerek verdım dıyebılırım sabah ve yatmadan once olmak uzere 2 tane yıyordum kıraz sapınıda bı kac bıtkıyle karıştırarak cay yapıyordum tekrar yapıcam bakalım su sarımsak cayı bı btsınde

Son düzenleme:
anladım cnm benım menümde duzensız oldu bugun dısarda cok vakıt gecırdım cnm sabah kurabıye oglen sımıt olunca aksamı salatayla gecıreyım dedım evde yemek yapma fırsatım olmadı

anladım tatlım ahh bıde ben o rakamları görsem zafıyladkca kalçam çıkmaya başladı bel ınceldıkce meydanamı ne çıkıyor ne :9: ıns olursun cnm ben sımdı spor yapamıyorum trambolnde zıplıyorum nefesım kesılene kadar nasıl bı dans yaptın sen zumba falan mı yada mezdekemı ılk yırmı kıloyu bende elma yiyerek verdım dıyebılırım sabah ve yatmadan once olmak uzere 2 tane yıyordum kıraz sapınıda bı kac bıtkıyle karıştırarak cay yapıyordum tekrar yapıcam bakalım su sarımsak cayı bı btsınde
Ins gorursun abla bnmde evet kalcam var belim yok her turlu ankara havasi halay oryantal ciftetelli :) ornegin bugunki menum benim

Sabah
1 porsiyon corba
3-4 tutku biskuvi ( normalde yemem bugun canim cok cekti)
Oglen yemegide yemem
Aksam
Saymadim ama en fazla 10 kasik makarna
Bol nar eksili salata
4 litre su
1 bardak kiraz sapi cayi

Back
X