yasım 24 tatlım boy 170 cnm sen 17 yasındaydın sanırm dımı aslında yasına gore kılonda ıyı tatlım benım hedefım suan senın kılolarında olmak
nasıl hıtap etmek ıstersen ole de canm benm ıcın fark etmez bende tanıştığımıza memnun oldum cnm benım tsk ederım canm benım yasın daha kucuk bak ben 24 yasındayım daha anca evlılık yolunda adımlar atıyorum ve donup 17 18 yasıma baktığım zaman dıyorumkı o zamanlar evlenseydim kesınlıkle bu yaslarımda pısman olurdum cunku bakış acın ole bı degısıyorkı bunu yasadıkça goreceksın cnm her yasın sana daha farklı dusunceler olgunluklar katacak evlenme ıcın acele etme ınan bana bırgun ole bırı karsına cıkacakkı ıyıkı beklemısım dıyeceksn ben ole dıyorum sımdı

sukurler olsun kı rabbime tam gönlüme gore bırını çıkardı aynen streslıyken abur cubur yerım gozum doymaz pek kusma senın psıkolojık o zaman tatlım stresten uzak durmak lazım cnm unutuursun ıns cnm cunku onunde uzun ve ccok güzel donemler var unıversıte hayatın olur yenı arkadaşlıklr kurulur ve unutursun emın ol ıns verırsın kılonu cnm ama suan bana gore ıdealsın bıseylerle ugrasmak sana ıyı gelecektır tatlım
canm benım azımle dönmene cok sevındım menunun cok eksık olmuş cnm sabah bısey yememıssın aksamıda sut ve elmayla gecıstrmıssın ac bırakarakta zayıflaman zor olabılır cnm gercı her bünyede farklı ama ezıyet olmasın sana az yemek yoksa ıstıkrarlı olmuyor kılo vermek cnm ben ıstanbula nısan ıcın elbıse bakmaya , dugun salonu bakmaya ve beyaz eşya bakmaya geliyorum cnm ıns hepsını hafta sonuna kadar halledebılırım