Panik atak oldugu icin her seyi netten arastiriyorum malesefMerhaba hayırlı olsun öncelikle.
İnanın hiç kalp atım hızına bakmadım iki gebeliğimde de.
Her bebeğin farklıdır bence.
Doktorunuz bir sorun görseydi söylerdi herhangi bir şey dedi mi?
Doktor hemsireye Fka pozitif dedi onu duydum.Normalde kalp atış hızı bile söylenmez. Fka pozitif der geçer doktorlar. Bir sorun olsa doktorunuz söylerdi.
İnsallah,netten bakinca en az 140 atmali yaziyordu ondan panikledimKötü bir şey olsa doktor söylerdi. İçinizi ferah tutun. 9 haftalık olmuş 120 normal bence
Ayy canım benim hamile olmana coookkk sevindimMerhaba hanimlar ,
Konuya gireyim direk,ilk kizim tup bebekti,iki yasinda su an cok sukur.Dun surpriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendim hem de dokuz haftalik.Bulantim vardi ama regl gordugum icin ihtimal vermemistim.
Sorum su aslinda, bugun kontrol yapildi karindan ultrason ile bakildiginda 9+0 bebegin kalp atis hizi 122 ayni haftadaki kizimda daha yuksekinternetten arastirinca da pek iyi seyler yazmiyor cok moralim bozuldu bu konuda bilgi tecrubesi olanlar yazabilirler mi lutfen, o haftalarda bu degerlerde olup saglikli dogum yapan var mi.
İnternete başım ağrıyor yazınca kanser belirtisi olabilir çıkıyor. Doktorum interneti yasaklamıştı hamileykenİnsallah,netten bakinca en az 140 atmali yaziyordu ondan panikledim
Hastane de çalışmış biri olarak bazen makineden makineye değişebiliyor aynı makinenin farklı markası vs olunca ama yine de doktora sorun isterseniz içiniz rahat etsinDoktor hemsireye Fka pozitif dedi onu duydum.
Eve gelince verilen kagitta yaziyordu,nette de bu haftalarda en az 140 olmasi yaziyordu,dusuk olmasinin bebekte sıkinti olabilecegine isaret ettigi yaziyordu
Allah razi olsun canim benim,surpriz oldu bize de sok olduk.Rabbim herkese nasip etsin,bizim sevincimizide yarim birakmasin insallahAyy canım benim hamile olmana coookkk sevindimgözün aydın bilgim yok ama sen içini ferah tut,rabbim korur inş
Ahahah gercekten oyle,hamile oldugumu fark etmeden daha doğrusu ihtimal vermeden bir kac gun once bulantim oldugu icin google arastirmalari yapiyordum, kalp hastasi,colyak hastasi teshislerini bile koydum kendimeİnternete başım ağrıyor yazınca kanser belirtisi olabilir çıkıyor. Doktorum interneti yasaklamıştı hamileyken
Aaa olabilir mi,peki vajinal ya da karindan fark eder mi? Biraz kilomda varHastane de çalışmış biri olarak bazen makineden makineye değişebiliyor aynı makinenin farklı markası vs olunca ama yine de doktora sorun isterseniz içiniz rahat etsin
Ya edebilir de etmeyebilirde o kadar bilgim yok maalesef ben sadece makineleri kullandim biraz ondan söyledim:)Ahahah gercekten oyle,hamile oldugumu fark etmeden daha doğrusu ihtimal vermeden bir kac gun once bulantim oldugu icin google arastirmalari yapiyordum, kalp hastasi,colyak hastasi teshislerini bile koydum kendime
Aaa olabilir mi,peki vajinal ya da karindan fark eder mi? Biraz kilomda varkarindan bakildi.
Amiiinnn canım, hiç kendini üzme tadını çıkarAllah razi olsun canim benim,surpriz oldu bize de sok olduk.Rabbim herkese nasip etsin,bizim sevincimizide yarim birakmasin insallah
Yok bence sakin kalın.Panik atak oldugu icin her seyi netten arastiriyorum malesefbir sey demedi
Olmadi bir kac gun gecince tekrar gideyim,huzursuz oldum nedenseYok bence sakin kalın.
Doktorunuz bir sorun olsaydı söylerdi ama siz yine de sorun isterseniz tekrar gidip ya da telefonla ulaşma imkanınız varsa.
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz.Olmadi bir kac gun gecince tekrar gideyim,huzursuz oldum nedensepanik atak cok fena,her seyi kafama takiyorum malesef
İnsallah sevincim yarim kalmaz,rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin.İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz.
Bize de yazın olur mu?
Canım ben öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahhMerhaba hanimlar ,
Konuya gireyim direk,ilk kizim tup bebekti,iki yasinda su an cok sukur.Dun surpriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendim hem de dokuz haftalik.Bulantim vardi ama regl gordugum icin ihtimal vermemistim.
Sorum su aslinda, bugun kontrol yapildi karindan ultrason ile bakildiginda 9+0 bebegin kalp atis hizi 122 ayni haftadaki kizimda daha yuksekinternetten arastirinca da pek iyi seyler yazmiyor cok moralim bozuldu bu konuda bilgi tecrubesi olanlar yazabilirler mi lutfen, o haftalarda bu degerlerde olup saglikli dogum yapan var mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?