9 haftalık gebelikte belirtilerin azaldi korkuyorum?

semirra87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
553
183
53
6-7 haftada mide hafif bulanıyorddu eksilme vard biraz as agrim olddu ancak bu haftada göğüs dişina sık idraa gitme ve bulantı azaldi bu durm normal mi?

6-7 haftada mide hafif bulanıyorddu eksilme vard biraz as agrim olddu ancak bu haftada göğüs dişina sık idraa gitme ve bulantı azaldi bu durm normal mi?
Belirtiler aynı düzeyde gitmeyebilir canım içini ferah tut iyidir bebeğin merak etme. Çok endişe ettiysen acile git kalbini dinle

teskkurler yarın randevum var inssalh sorun yoktur ben öncekiler hep düşüktü ondan panik oluyorum gerci bosgebelikti onlar

Ben bugün kürtaj oldum 8. Haftada bebeğimin kalbi durmuş malesef ama benim baştan beri hiçbir hamilelik belirtim olmadı yani belirti bir kıstas değil hiç belirtim olmamasına rağmen kalbi atıyordu ve herşey yolundaydı belirtiler dönem dönem artabilir veya azalabilir yada hiç olmayabilir bunu kafanıza takip stres yapmayın.

Merhaba arkadaşlar eşimle korunmasız ilişkimiz oldu yumurtlama günüme 3 gün falan vardi iliskinin uzeridnen tam bir hafta gecti bugun fakat birkac gundur midemde sanki bisey kayniykrmus gibi iştahım yok ama çok acıkıyorum yiyorum hemen doyuyorum bir saat geçmiyor hemen acıkıyorum buarada ilişkiden 3 gün sonra bende anı.ates yükselmesi haksızlıkla birlikte birden sanki yerinden sokulmuş gibi kanama oldu sildim geçti leke şeklinde 3 gün falan sürdü o günden beri midem böyle ayağa kalkınca midem şişiyor ve dediğim gibi kaynıyor gibi oluyor zorlasam kusarım o derece bende mecbur oturuyorum öyle geçiyor yoksa kolay geçmiyor test yaptım bugün negatif çıktı acaba kan versem yarın kanda çıkarmı yoksa biraz daha bekliyimmi sizce hamile olabilir miyim?

Back
X