9 haftalık hamileyim ve aşırı derecede halsizim benim gibi olan var mı?

faziii

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
3
0
6
Aydın
kızlar 9 haftalık hamileyim doktor sadece folik asit verdi. çok çabuk yoruluyorum sürekli yatıyorum. hani grip olduğunuzda hiç bişey yemek istemezsiniz elinizde ayağınızda derman olmazya aynen öyleyim önerdiğiniz bişey varmı

Cnm bende gecrn sene oyleydim gebeyken dr bahar yirgunlugu en cok gebeleri etkilee sedi bide elevit verid bi kac gune toparladim cevremde oglun olck desi o sekilde oldy

halsiz ve yorgun hissetmen çok normal. 6. aya kadar devam edecektir muhtemelen. çok doğal bir durum hiç meraklanma. ben de senin gibi hep halsizdim. araştırdım o dönem çoğu hamile kadında görülen bir durum bu. hamilelik güzeldir. keyfini çıkar :) nedengül

ohh ohh masallah demekki mınık yavrun cok saglıklı ve senı sömürdükce sömürüyoo dikkatli olman lazım hayatım normal bunlar masallah ikinizede saglıklı bı sekılde kucagına almakda nasıp olur umarım... kendını ferah tut halsizlik yorgunluk isteksizlik bunlar hep olası seyler ...

Canım geçmiş olsun, ben de 6.haftamdan sonra aynı durumları yaşadım, ruh gibi geziyordum, ama şimdi iyiyim çok şükür 12.haftama girdim. inş. senin de geçer, çalışıyorsan rapor al dinlen bol bol, az az sık sık yemeye çalış, çok da yiyemiyorum diye üzülme çünkü bebek şu an senin depolarından kullanıyo, benim doktorum öyle söylemişti. çünkü ben serumlarla ayakta duruyordum,

benimde 6. haftada başlayan şikayetlerim hala devam ediyor.
3 ay sonrası mide bulantısı geçer rahat yemek yersin dediler ama benimki hala devam ediyor.
aşırı halsiz bide üstüne uykusuzum.bazen su dahi içemiyorum ve bayılacak gibi oluyorum.
acaba bende serum takdırsammı?

doktora göre kilolu hamile kaldığım için hiçbirşey yemesemde olurmuş.
ama ben açlıktan ayakta duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…