• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 Haftalık hamileyim :))

ezoom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
151
2
96
İstanbul
Merhaba kızlar bende 9 haftalık hamileyim vajinismustum yeni yendim ama yenmeden önce hamile kalmışım Allahıma şükürler olsun ki hamile olduğumu öğrenmeden yendim vajinismus illetini :))çarşamba günü bebeğimin kalp atışlarını duydum ilkkez :)

merhaba kızlar bende 9 haftalık hamileyim vajinismustum yeni yendim ama yenmeden önce hamile kalmışım allahıma şükürler olsun ki hamile olduğumu öğrenmeden yendim vajinismus illetini :))çarşamba günü bebeğimin kalp atışlarını duydum ilkkez :)

hayırlısı olsun cok gusel bı hamılelık cok gusel ve saglık bı begın olur umarımmm:)

hayırlısı olsun cok gusel bı hamılelık cok gusel ve saglık bı begın olur umarımmm:)

masallah masallah hayırlısıyla kucagına al ıns.Bende 9 haftalık hamıleyım daha duyamadım bebegımın kalp atıslarını :(( hazıran temmuz gıbı olucak senın bebekte hayırlısıyla ıns.

masallah masallah hayırlısıyla kucagına al ıns.bende 9 haftalık hamıleyım daha duyamadım bebegımın kalp atıslarını :(( hazıran temmuz gıbı olucak senın bebekte hayırlısıyla ıns.

:) ben 9 haftalıkdegılım:)27 haftalgım ama senı tebrık ederimmm negusel heyecan içinde sınız dimi ben hala öleyım kucagıma almk ıcn sabısızlnıyorum:)

:) ben 9 haftalıkdegılım:)27 haftalgım ama senı tebrık ederimmm negusel heyecan içinde sınız dimi ben hala öleyım kucagıma almk ıcn sabısızlnıyorum:)

yanlıs olmus cnm yaa kusura bakma yanlıslıkla senınkını almısım :D olsun be sanada hayırlı olsun cnm az kalmıs senın ALLAH bı avazda kurtarsın ıns.Sabır dılıyorum hepımıze ;)

yanlıs olmus cnm yaa kusura bakma yanlıslıkla senınkını almısım :d olsun be sanada hayırlı olsun cnm az kalmıs senın allah bı avazda kurtarsın ıns.sabır dılıyorum hepımıze ;)

cok gusel gunler beklıyor sızı bu arada ılk kalp atısı super bı duygu:)ılk hareketi:)
benim oglum ılk harektı evde yalnıs kaldıgn bı aksamdı korkmustum sebepsız aglıyordum işte o an anne ben burdayım korkma dedı camn bı tekme attı işte o an ne desemkı anlatsam işşlah yasıcaksınızz umarım cok gusel gecırısınız hamılelegınızzz:)

cok gusel gunler beklıyor sızı bu arada ılk kalp atısı super bı duygu:)ılk hareketi:)
benim oglum ılk harektı evde yalnıs kaldıgn bı aksamdı korkmustum sebepsız aglıyordum işte o an anne ben burdayım korkma dedı camn bı tekme attı işte o an ne desemkı anlatsam işşlah yasıcaksınızz umarım cok gusel gecırısınız hamılelegınızzz:)

umarım cnm ALLAH herkese yardım etsın herkese versın cok ıstıyorum ozamanlar gelsın cok duygulandım anlattıgından muthıs bısey analı babalı buyusun ıns.Hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı

umarım cnm allah herkese yardım etsın herkese versın cok ıstıyorum ozamanlar gelsın cok duygulandım anlattıgından muthıs bısey analı babalı buyusun ıns.hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı

:)işllahhhhh asıl ozamn yenı hayt oluyor senin için bi can tasıdgını bılmek hissetmke sabh tekmelrınle uyanmamkk cok gusellll:))))

iyi aksmalrrr gorusruzzzz bu arada ne zamn ne sormak istersen yardımcı olmya calsırımmm

:)işllahhhhh asıl ozamn yenı hayt oluyor senin için bi can tasıdgını bılmek hissetmke sabh tekmelrınle uyanmamkk cok gusellll:))))

iyi aksmalrrr gorusruzzzz bu arada ne zamn ne sormak istersen yardımcı olmya calsırımmm

cok tesekkur ederım cnm ıyı aksamlar saglıkla kalın ins.

Merhaba kızlar bende 9 haftalık hamileyim vajinismustum yeni yendim ama yenmeden önce hamile kalmışım Allahıma şükürler olsun ki hamile olduğumu öğrenmeden yendim vajinismus illetini :))çarşamba günü bebeğimin kalp atışlarını duydum ilkkez :)

canım çok sevindim ben adet tarihime göre 11+1 im ama ultrasonda 9+2 çıkıyorum bebeğim 16.8 mm normal mi bilmiyorum bu 3. gebeliğim ilk ikisini kaybettim ve bunada birşey olmasın diye endişeleniyorum 9+2 hamileler bebeğiniz kaç mm çıkıyor nolur paylaşalım

kızlar ben de 9 haftalık hamileyim ama bulantılarım hala geçmedi 6 kg verdim 2 kez serum takıldı ama hala mutfaga giremiyorum sürekli hasta bulantı çok zorlanıyorum:( napcam ben böyle çok zormuş gerçekten yatıyorum hasta kalkıyorum hasta

kızlar ben de 9 haftalık hamileyim ama bulantılarım hala geçmedi 6 kg verdim 2 kez serum takıldı ama hala mutfaga giremiyorum sürekli hasta bulantı çok zorlanıyorum:( napcam ben böyle çok zormuş gerçekten yatıyorum hasta kalkıyorum hasta

ben hamileyken ilk 4 ay çok rahattım.heleki hamileliğe vurup 2 ayda 7 kilo aldım.amaaaaaaaaaa 4. ayda bi mide bulantısı başladı.aman allahım:(....sonra aldığım kiloların hepsini geri verdim.bu sefer benden kilo gitmeye başladı.allahtan şişman biriyimde sorun olmadı.doğum yapana kadar her yediğimi kustum.ne yiyip içtiysem çıkardım.9 ay boyunca et,tavuk,balık ağzıma sürmedim diyebilirim.eşim isyan ederdi yemiyorum diye.ama buna inan.herşeye değdi.şimdi oğlum 26 aylık ve içerde mışıl mışıl uyuyo:)...annecim annecim diyo ve ben bitiyorum:)). inş sende sağ salim kucağına bebeğini alırsın:)

ben hamileyken ilk 4 ay çok rahattım.heleki hamileliğe vurup 2 ayda 7 kilo aldım.amaaaaaaaaaa 4. ayda bi mide bulantısı başladı.aman allahım:(....sonra aldığım kiloların hepsini geri verdim.bu sefer benden kilo gitmeye başladı.allahtan şişman biriyimde sorun olmadı.doğum yapana kadar her yediğimi kustum.ne yiyip içtiysem çıkardım.9 ay boyunca et,tavuk,balık ağzıma sürmedim diyebilirim.eşim isyan ederdi yemiyorum diye.ama buna inan.herşeye değdi.şimdi oğlum 26 aylık ve içerde mışıl mışıl uyuyo:)...annecim annecim diyo ve ben bitiyorum:)). inş sende sağ salim kucağına bebeğini alırsın:)

amin canım inşallah ama sen de yaşamışsın ne zor yaa cidden annelik zormuş daha 2 ayda halime bakıyorum da soluk bir yüz sürekli çıkarıyorum sürekli bulantı hani 5dk dursa rahatlasam ama yok :( inşallah geçer de beslenirim böyle bebeğe de zarar vereceğim diye korkuyorum daha önümüzde doğum var Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alayım yeter ...Allah bu yolda kimseyi yarım bırakmasın..

ne zaman başladı bulantın

hayırlı olsun bende 8 haftalık hamıleyım desenıze bebıslerımızın aynı aylarda gelecek kucagımıza:)

merhabalar herkeslere...

ben 7+1 ken bebegim 11.2 mmdi..su an 8iz:) herkeslere hayirli olsun

teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten hamilelikte mide bulantısı cok zor yaşayanlar bilirler :(ben hiç bişey yiyemedim 1 hafta boyunca ne yediysem çıkardım 1 haftada 3-4 kilo verdim sonra 3 tane serum yedim zamanla geçmişti önce 1 e düştü sonra kesildi normal yiyordum herşeyden ama şu sıralar gene başladı sabah kalkınca kusuyorum günde bazen 2 bazen 3 inş.tekrardan geçer bütün mide bulantısı yaşayan arkadaşlarında geçer inş.:(cuma gnü doktora gidicem aylin hanıma bakalım bebeğim ne durumda :(

Back
X