Döllenme tarihine göre kaçıncı hafta kalp atışı ve kese görülür?

gulsev96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2024
43
10
3
29
Merhaba, ben çok düzensiz regl oluyorum . Şuan çok yeni hamileyim pzt günü doktor keseyi görmek için çağırdı. Fakat benim tahminimce döllenme 18-19 Nisan'da oldu. Ama programlara göre 5 haftalık gebeyim. Döllenme tarihi biliniyorsa hafta nasıl hesaplanır? Kalp atışı duyulması için 6-7 hafta diyolarlar. Bu 6 7 hafta döllenmeden sonraki hafta mi yoksa iki hafta öncesini de ekliyorlarmi? Yumurtlama ve döllenme haftalarinida

Merhaba, ben çok düzensiz regl oluyorum . Şuan çok yeni hamileyim pzt günü doktor keseyi görmek için çağırdı. Fakat benim tahminimce döllenme 18-19 Nisan'da oldu. Ama programlara göre 5 haftalık gebeyim. Döllenme tarihi biliniyorsa hafta nasıl hesaplanır? Kalp atışı duyulması için 6-7 hafta diyolarlar. Bu 6 7 hafta döllenmeden sonraki hafta mi yoksa iki hafta öncesini de ekliyorlarmi? Yumurtlama ve döllenme haftalarinida
Son adet tarihinizden itibaren sayıyorlar haftayı

Adet tarihinden hesaplıyorlar haftayı fakat benim yaklaşık üç haftalıkken ultrasonda keseyi gördü doktor ama kalbini duymak için ay sonu gel dedi keseyi gördükten sonra kalbini duyamazsan korkma iki hafta sonrası için tekrar çağırır doktor zaten seni kesen oluşmamışsa da çok yeni bir hamilelik olabilir arkadaşım bir haftalıkken öğrendi bebeği üç hafta keseyi görmek için bekledi şuan yedinci ayında yani kalbini ferah tut olabiliyor bunlar

Back
X