• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 Haftalık hamileyim :))

teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten hamilelikte mide bulantısı cok zor yaşayanlar bilirler :(ben hiç bişey yiyemedim 1 hafta boyunca ne yediysem çıkardım 1 haftada 3-4 kilo verdim sonra 3 tane serum yedim zamanla geçmişti önce 1 e düştü sonra kesildi normal yiyordum herşeyden ama şu sıralar gene başladı sabah kalkınca kusuyorum günde bazen 2 bazen 3 inş.tekrardan geçer bütün mide bulantısı yaşayan arkadaşlarında geçer inş.:(cuma gnü doktora gidicem aylin hanıma bakalım bebeğim ne durumda :(

gerçekten birbirimizi çok iyi anlıyoruz canım çünkü etrafımdakiler yiyip içip geziyor nasıl özeniyorum ama ben hiçbir şey yiyemiyorum çıkarıyorum ağzımın tadı yok başım kalkmıyor ahh ahhh ne zormuş bu durumlar annelik zormuş cidden daha yolun başında halimize bakar mısın :)))) 6 kg verdim yaa ne demek bu :))

teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten hamilelikte mide bulantısı cok zor yaşayanlar bilirler :(ben hiç bişey yiyemedim 1 hafta boyunca ne yediysem çıkardım 1 haftada 3-4 kilo verdim sonra 3 tane serum yedim zamanla geçmişti önce 1 e düştü sonra kesildi normal yiyordum herşeyden ama şu sıralar gene başladı sabah kalkınca kusuyorum günde bazen 2 bazen 3 inş.tekrardan geçer bütün mide bulantısı yaşayan arkadaşlarında geçer inş.:(cuma gnü doktora gidicem aylin hanıma bakalım bebeğim ne durumda :(

allah yardımcın olsun canım ya bende 9+2 yim ama bulantım var kusmam yok yinede kötü ama senn durumun daha zordr eminim sabahları bulantı daha çok olur baş ucunda çubuk kraker filan bulundr canım iyi gelr ama bu durum normal canım kiminde böyle oluyr inş kısa zamanda atlatrsın buda bebeişinin saglıklı oldugunu gösterr öyle düşün canım biraz daha iyi olursn yeterki saglıklı olsunlr

Merhaba arkadaşlar,
Bende 9+5 haftalığım. mide bulantılarım en başta hiç yoktu ama şimdi ne görsem, yesem içim kalkıyor.
Sürekli öğürmek hissi gerçekten çok kötüymüş. Umarım tez zamanda geçer.

Merhaba arkadaşlar,
Bende 9+5 haftalığım. mide bulantılarım en başta hiç yoktu ama şimdi ne görsem, yesem içim kalkıyor.
Sürekli öğürmek hissi gerçekten çok kötüymüş. Umarım tez zamanda geçer.

aynıyız burcu ben de aynı durumdayım ağzımın tadı yok resmen yaa sende de olmuştur kesin bizim zor geçiyor desene :((( ne yesem zevk almıyorum çıkarıyorum her sey midemi buladırıyor ne zaman gecerki bu yaaa kimisinin 9ay devam ediyormuş aman öyle olmasın mahvoluruz yaa :(((

kızlarrr bende 9haftalık hamileyim...biz geçen hafta duyduk kalp atışlarını çok heyecan verici bir duygu...mide bulantılarınız nasıl?...benim özellikle öğleden sonra mide bulantılarım oluyor...sizinde oluyormu....

Evet canım çok ilginç benim 9 haftalıkken mide bulantılarım başladı. Şu an 10 haftalığım. umarım uzun sürmez..
Birde ben herşeyi yaşıyorum.. Hemoroid başladı, kuyruk sokumum ağrıyor arada, belime bıçak saplıyorlar gibi hissediyorum bazen.
Mide ekşimesi var. Berbat bir durum. Göbeğim çok hassaslaştı üzerindeki herşey çok rahatsız ediyor. hamilelik boynca elbise giyebilriim.
Çok sivilcelendim yüzüm, boynum, göğsüm :(( Duygusallaştım en ufacık bişiye ağlıyorum.. Geçende bir dizi izlerken neden bu sevenler kavuşamıyor diye ağlarken buldum kendimi.
Allahım resmen ben ben olmaktan çıktım.. Hormonlarım alt üst hatta ters düz oldu. Kocamında yaptığı yorum. Şuncacık boyuyla yaptığı şeylere bak diyor :)
O bir dünyaya gelsin bak bakalım daha neler yapıcak bize diyorum bende. Ama inanın herşeye değer. onu içimde hissetmek öyle güzel bir duygu ki. Eskiden bir sivilcem çıktığı zaman
sinirden ölüyordum. yapmadık şey bırakmıyordum. Ama artık umrumda değil. Sadece onu düşünüyorum, alsam kucağıma diyorum. Herhalde dünyalar benim olur....

burcum85 öncelikle tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı,analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım :)))
bulantıya ceviz ıyı geliyo belki bi faydası olur tabi yiyebilirsen !! allah kolaylık versin..
bal yerken içine çörek otu ve ceviz katın çok iyi geliyo..ben hamile değilim ama midem bulandığında ceviz cok ıyı gelmiştı..

Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım sayılır.9 haftalık hamileyim regl tarihine göre.Fakat illaa 2 hafta daha küçük çıkıorr ultrasonda yumurtlamadan dolayı.O yüzden bende ultrasona bu hafta giricem.Bakalım beni neler beklior???Eşim ve ben çok heyecanlıyız.1 buçuk senelik evliyim ben.İlk bebeğimiz olucak hayırlısıyla tabi.....Bilmiorum kalbinin attığını duyduğumda heyecandan ölürümmm ben.OFFFF Sizlerde yaşadığınz bu güzel anları anlatırmısınız?????? =)

bende 9 haftalık hamileyim, hepimiz sağsalim inşallah kucağımıza alırız.. benim mide bulantılarım olmuyor hiç,umarımda başlamaz.. sadece çok uyuyorum akşamları yemek yerken uyuyakalacağım nerdeyse.. hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum

Evet canım çok ilginç benim 9 haftalıkken mide bulantılarım başladı. Şu an 10 haftalığım. umarım uzun sürmez..
Birde ben herşeyi yaşıyorum.. Hemoroid başladı, kuyruk sokumum ağrıyor arada, belime bıçak saplıyorlar gibi hissediyorum bazen.
Mide ekşimesi var. Berbat bir durum. Göbeğim çok hassaslaştı üzerindeki herşey çok rahatsız ediyor. hamilelik boynca elbise giyebilriim.
Çok sivilcelendim yüzüm, boynum, göğsüm :(( Duygusallaştım en ufacık bişiye ağlıyorum.. Geçende bir dizi izlerken neden bu sevenler kavuşamıyor diye ağlarken buldum kendimi.
Allahım resmen ben ben olmaktan çıktım.. Hormonlarım alt üst hatta ters düz oldu. Kocamında yaptığı yorum. Şuncacık boyuyla yaptığı şeylere bak diyor :)
O bir dünyaya gelsin bak bakalım daha neler yapıcak bize diyorum bende. Ama inanın herşeye değer. onu içimde hissetmek öyle güzel bir duygu ki. Eskiden bir sivilcem çıktığı zaman
sinirden ölüyordum. yapmadık şey bırakmıyordum. Ama artık umrumda değil. Sadece onu düşünüyorum, alsam kucağıma diyorum. Herhalde dünyalar benim olur....
burcum85 tebrik ediyorum canım , bende 9+6 haftalığım. Benim bulantılarım ve uyku yoğunluğum yeni yeni geçiyor. Sanırım ben sıkıntıyı baştan çekenlerdenim. Bütün gebe arkadaşlara tavsiyem hamileliktede , lohusalıkta da ve emzirirkende hurma yemeniz. Mucize bir yiyecek. Enerji veriyor , doğal folik asit deposu...

Slm kızlar tebrık ederım hepınızı ben 11 haftayım banada hersey kokuyor acayıp sinir bide kasık agrılarım oluyor arada sızdede agrı oluyormu doktor normal diyor ama insan endişelenıyr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar adetim 8 gün geçti test yaptım negatif çıktı ama hiç bir adet belirtimde çok halsizim aşırı uykum geliyo ve zor nefes alıyorum .acaba hamilemiyim yardımcı olun test yapıp negatif cıkıp hamile oldugunu ögrenen varmı...kafam çok karışık. ilk hamileligimdede adetim geçtikten 15 gün sonra silik olarak çıkmıştı teste.

Benim de bugün tam 9 hafta 3 gün oldu😄allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip etsin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de 9+1 mide bulantilarım yamaları devam ben 2 düşük yaşadım. Şuan çok paniği. Korkuyorum.

?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 790
Merhaba ben de 8+6 haftalik hamileyim benim basim cok agriyo normalmi sizce cuma günü doktora gidicem

Back
X