teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten hamilelikte mide bulantısı cok zor yaşayanlar bilirlerben hiç bişey yiyemedim 1 hafta boyunca ne yediysem çıkardım 1 haftada 3-4 kilo verdim sonra 3 tane serum yedim zamanla geçmişti önce 1 e düştü sonra kesildi normal yiyordum herşeyden ama şu sıralar gene başladı sabah kalkınca kusuyorum günde bazen 2 bazen 3 inş.tekrardan geçer bütün mide bulantısı yaşayan arkadaşlarında geçer inş. cuma gnü doktora gidicem aylin hanıma bakalım bebeğim ne durumda
teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten hamilelikte mide bulantısı cok zor yaşayanlar bilirlerben hiç bişey yiyemedim 1 hafta boyunca ne yediysem çıkardım 1 haftada 3-4 kilo verdim sonra 3 tane serum yedim zamanla geçmişti önce 1 e düştü sonra kesildi normal yiyordum herşeyden ama şu sıralar gene başladı sabah kalkınca kusuyorum günde bazen 2 bazen 3 inş.tekrardan geçer bütün mide bulantısı yaşayan arkadaşlarında geçer inş. cuma gnü doktora gidicem aylin hanıma bakalım bebeğim ne durumda
Merhaba arkadaşlar,
Bende 9+5 haftalığım. mide bulantılarım en başta hiç yoktu ama şimdi ne görsem, yesem içim kalkıyor.
Sürekli öğürmek hissi gerçekten çok kötüymüş. Umarım tez zamanda geçer.
burcum85 tebrik ediyorum canım , bende 9+6 haftalığım. Benim bulantılarım ve uyku yoğunluğum yeni yeni geçiyor. Sanırım ben sıkıntıyı baştan çekenlerdenim. Bütün gebe arkadaşlara tavsiyem hamileliktede , lohusalıkta da ve emzirirkende hurma yemeniz. Mucize bir yiyecek. Enerji veriyor , doğal folik asit deposu...Evet canım çok ilginç benim 9 haftalıkken mide bulantılarım başladı. Şu an 10 haftalığım. umarım uzun sürmez..
Birde ben herşeyi yaşıyorum.. Hemoroid başladı, kuyruk sokumum ağrıyor arada, belime bıçak saplıyorlar gibi hissediyorum bazen.
Mide ekşimesi var. Berbat bir durum. Göbeğim çok hassaslaştı üzerindeki herşey çok rahatsız ediyor. hamilelik boynca elbise giyebilriim.
Çok sivilcelendim yüzüm, boynum, göğsüm( Duygusallaştım en ufacık bişiye ağlıyorum.. Geçende bir dizi izlerken neden bu sevenler kavuşamıyor diye ağlarken buldum kendimi.
Allahım resmen ben ben olmaktan çıktım.. Hormonlarım alt üst hatta ters düz oldu. Kocamında yaptığı yorum. Şuncacık boyuyla yaptığı şeylere bak diyor :)
O bir dünyaya gelsin bak bakalım daha neler yapıcak bize diyorum bende. Ama inanın herşeye değer. onu içimde hissetmek öyle güzel bir duygu ki. Eskiden bir sivilcem çıktığı zaman
sinirden ölüyordum. yapmadık şey bırakmıyordum. Ama artık umrumda değil. Sadece onu düşünüyorum, alsam kucağıma diyorum. Herhalde dünyalar benim olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?