Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gün embriyosuydu sizinHerkese merhabalar
Tam da günü iken bugün sıcağı sıcağına konuyu açayım istedim. Bugün transfer olanlar haydi gelin birlikte bekleyelim
5. GünKaçıncı gün embriyosuydu sizin
Hayırlısı olsun, umarım güzel haberler alırızBende bu sabah transfer oldum
Benim 3. Gun embriyom biraz hareket ederek biraz uzanarak geçti bugün sizin nasıl geçiyorHayırlısı olsun, umarım güzel haberler alırıznasıl geçiriyorsunuz sonrasını
Ben de aslında iyiyim, çok yatarak geçirmek istemiyorum ben de dengelmeye çalıştım. Şok tarafımda net bir baskı var transfer sonrası. Bakalım bizi neler bekliyorBenim 3. Gun embriyom biraz hareket ederek biraz uzanarak geçti bugün sizin nasıl geçiyor![]()
Benimde sağ tarafıma bırakıldı bende de bir dolgunluk hissi varBen de aslında iyiyim, çok yatarak geçirmek istemiyorum ben de dengelmeye çalıştım. Şok tarafımda net bir baskı var transfer sonrası. Bakalım bizi neler bekliyorçok güzel bir duygu ama
İnşallahBenimde sağ tarafıma bırakıldı bende de bir dolgunluk hissi varinşallah güzel haberlerle dolar taşar burası
Sağa sola bırakıldığını nerden biliyorsunuz doktor mu söylüyor?Benimde sağ tarafıma bırakıldı bende de bir dolgunluk hissi varinşallah güzel haberlerle dolar taşar burası
Benim eliyle sola bastırdı hemşire karnıma öyle tahmin ettimSağa sola bırakıldığını nerden biliyorsunuz doktor mu söylüyor?
Ben de bi adet daha bekliyorum transfer için yani 12 ile 15 Aralık arası olacak transferim neler hissediyorsunuzzzzzBen de aslında iyiyim, çok yatarak geçirmek istemiyorum ben de dengelmeye çalıştım. Şok tarafımda net bir baskı var transfer sonrası. Bakalım bizi neler bekliyorçok güzel bir duygu ama
Ben 1 kasımda oldum. Ölücem beklemekten, çarşamba test gunum çok umutsuzum. Dun aksam ağlama krizi yaşadım sanki olmadı gibi hissediyorum nedense. 6. Denemem artık çok yoruldum.dua edin banaHerkese merhabalar
Tam da günü iken bugün sıcağı sıcağına konuyu açayım istedim. Bugün transfer olanlar haydi gelin birlikte bekleyelim
Dualarımız seninle umarım sonuç güzel gelirBen 1 kasımda oldum. Ölücem beklemekten, çarşamba test gunum çok umutsuzum. Dun aksam ağlama krizi yaşadım sanki olmadı gibi hissediyorum nedense. 6. Denemem artık çok yoruldum.dua edin bana
Yumurta toplamada miKızlar Allah aşkına biriniz bana cevap yazın delireceğim uyuyamıyorum
EvetYumurta toplamada mi