• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 9 Kasım transfer olanlar gelin toplanalım 😊

mavi2025

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2025
100
38
13
35
Herkese merhabalar

Tam da günü iken bugün sıcağı sıcağına konuyu açayım istedim. Bugün transfer olanlar haydi gelin birlikte bekleyelim

Benim 3. Gun embriyom biraz hareket ederek biraz uzanarak geçti bugün sizin nasıl geçiyor 😊
Ben de aslında iyiyim, çok yatarak geçirmek istemiyorum ben de dengelmeye çalıştım. Şok tarafımda net bir baskı var transfer sonrası. Bakalım bizi neler bekliyor😊 çok güzel bir duygu ama

Ben de aslında iyiyim, çok yatarak geçirmek istemiyorum ben de dengelmeye çalıştım. Şok tarafımda net bir baskı var transfer sonrası. Bakalım bizi neler bekliyor😊 çok güzel bir duygu ama
Benimde sağ tarafıma bırakıldı bende de bir dolgunluk hissi var 😊inşallah güzel haberlerle dolar taşar burası

Ben de bi adet daha bekliyorum transfer için yani 12 ile 15 Aralık arası olacak transferim neler hissediyorsunuzzzzz🥹

Herkese merhabalar

Tam da günü iken bugün sıcağı sıcağına konuyu açayım istedim. Bugün transfer olanlar haydi gelin birlikte bekleyelim
Ben 1 kasımda oldum. Ölücem beklemekten, çarşamba test gunum çok umutsuzum. Dun aksam ağlama krizi yaşadım sanki olmadı gibi hissediyorum nedense. 6. Denemem artık çok yoruldum.dua edin bana

Back
X