• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Yuzde 60 sans Verdi, iyi embriyo lar dedi, ikisi tutabilir bakmak zor baska sknti olmazd edi, doktor benden umitli valla, 5.gun iki side, korktum biraz ikiz olursa yada ikisi tutmazsa
Canm benim hep çift transfer yapıldı birincide hiç tutmadı negatif ikincide tutunma oldu kimyasal ama biri tutmuş dedi üçüncüde şimdi oldum yine çift transfer korkma illa çift yapıldı diye çift tutmaz hiç tutmayadabiliyor hep kendi tercihim ile çift transfer oldum

Canm benim hep çift transfer yapıldı birincide hiç tutmadı negatif ikincide tutunma oldu kimyasal ama biri tutmuş dedi üçüncüde şimdi oldum yine çift transfer korkma illa çift yapıldı diye çift tutmaz hiç tutmayadabiliyor hep kendi tercihim ile çift transfer oldum
Ya benim. Bi oglum var Allaha sukur transfer le oldu,5 yil sonra denedik dogrusu korktum biraz, tesekkur ederim destegin icin, Rabbit senin de gonlunce Gore versin

Bana doktorum önermişti canım çok araştırmadım ama rahim kasılmasını engelleyecekse mantıklı gelmişti yaptırdım ama etki etti mi inanki bilmiyorum
Transferin ilk günleri progesteron aşırı gaz yaptı bende. Rahim kasılmalarını tetikleyecek diye çok korkmuştum. Etkiliyse mantıklıymış ama bana hiç bahsetmediler.

Ya benim. Bi oglum var Allaha sukur transfer le oldu,5 yil sonra denedik dogrusu korktum biraz, tesekkur ederim destegin icin, Rabbit senin de gonlunce Gore versin
Amin canm çok sevindim Allah'ım bizede nasip etsin 🙏 sağlıkla hayırla anne olma duygusu baba olma duygusu tatmak istiyor insan şimdi bir tane olsa yeter diyoruz ama olunca da kardeş isteriz tabiki herkesin gönlündeki alnına yazılsın 🙏🙏

Negatif gelirse de kendinizi üzmeyin bir kaç gün sonra tekrar edersiniz psikolojik olarak modunuzu hep yüksek tutun daha önce ki yorumları okuduğumda 6.gün 7.gün çıkanlar oluyor ama herkesin vücut yapısı farklı bence benim tutunmam (eğer oluyorsa) geç tutunmuş olabilir diğer yorumlara baktığımda erken
Erkek tutunanlarda var idrara yansıman 11 12 günü bulanda var canım. Senin iyi gene erken bile sayilir. Hareketli bebis olur belki şimdiden hızlı baksana🥰

Amin canm çok sevindim Allah'ım bizede nasip etsin 🙏 sağlıkla hayırla anne olma duygusu baba olma duygusu tatmak istiyor insan şimdi bir tane olsa yeter diyoruz ama olunca da kardeş isteriz tabiki herkesin gönlündeki alnına yazılsın 🙏🙏
Gercekten dedigin gibi, Rabbim hepimizin gonlunce version, senin test ne zaman

Yaa çok güzel duygular kanda da artarak gider inşallah değeriniz 🙏🥰 sizin çift embriyoydu değil mi ? İkiz mi acaba çok heyecanlı gerçekten ❤️
Benim çift taraflı embriyo vallahi nasıl zor bi 10 gün ama keseyi görmeden işte umutlanmamak lazım 2 kez yaptık tutmadı inşallah Allahım bu sefer kabul eder dualarımızı

Yuzde 60 sans Verdi, iyi embriyo lar dedi, ikisi tutabilir bakmak zor baska sknti olmazd edi, doktor benden umitli valla, 5.gun iki side, korktum biraz ikiz olursa yada ikisi tutmazsa
Hayırlı uğurlu olsun transferin Allah'ım en güzel şekilde nasip etsin 🤲 iki embriyo genel olarak tutunma şansını arttiriyormus bana böyle söylemişti doktorum. Embriyolar birbirini taşırmış desteklermiş. inşaAllah hepimizin bebekleri sımsıkı tutunsun 🤲🥰

Ve hepinize tek diyeceğim hiçbir tedaviden iğneden korkmayın sonu o kadar güzel ki dünyadaki tüm sevgilerin tüm duyguların üstünde bebeğinizi kucağınıza alınca herşeyi unutuyorsunuz 🌸 hepinizi kucaklıyorum 🤍
Ah nasıl naif güzel yazmışsınız içime dokundu. Allah'ım hepimizin yüreğinde çiçekler açtırsın eminim o iğne acılarını tüm yaşadıklarımızı unutucaz🌸 dileğim duam bu yolda hepimizi Allah'ım sevindirsin bebeklerimiz bize sımsıkı tutunsun 🤲🥰

Back
X