- 6 Kasım 2025
- 30
- 36
- 3
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm pozitif çıktı görüntü atmıştım çok şükürIdrar icin erken ama, negatif cikarsa uzulmr
Ben canm yaptım aynı gün olmuşuzKızlar 5 kasım da transfer olanlar vardı test yapan var mı ben de belirti falan yok yani bazen böyle regl olcakmışım gibi hissediyorum ama sonra geçiyor anlamadım benim ilk olduğu için hiç bilmiyorum yazarsanız sevinirimmm(
Test yapmaya cesaret edemiyorum 17 kasımı beklemeye çalışıyorum ama bakalımBen canm yaptım aynı gün olmuşuz
Canım ben bilinçli yaptım yani cikmayabilirdi üzülmezdim çünkü erken yani daha 6. Gün bendede hiç belirti yoktu inan kendimi dinlediğimden birşeyler hissettim oda yani progesteron etkisi mide bulantısı oldu 4 . Gün bir saat kadar sonra beşinci gün çok çok sinirliydim bu Sabah ağladım duygu dalgalanmasi oldu ama işte bunlarn hepsini progesteron yapıyor neden 17 Kasım benim 14 Kasım test günüm beşinci gün embriyosu senin 3. Gün ise hicbirsey hissetmemen çok normal sekizinci günde anca belirti gibi olabilir bak göğüslerim normalde benim çok küçük onlar büyüdü bide millet de uyku yapar ben cin gibiyim sabah erkenden kalk iş başı gece 12 de uyku öyleyim yani bide sağda ilk gunler solda son iki gündür doluluk hissediyorum ama oda söyle iki gün oldu işe geçeli iznim bitti bilgisayar başındaym sürekli oturmaktan oluyo olabilirTest yapmaya cesaret edemiyorum 17 kasımı beklemeye çalışıyorum ama bakalımbişi hissetmiyorum morelim bozuluyor napcam bilmiyorum
Benimde 5. Gün 4AA kalite de embriyo transfer edildi doktorum 17 kasımda bakıcağını söyledi yai tam 12 olmasını istiyormuş çok heyecanlıyım ne yaşıyorum ne düşünüyorum bilmiyorum gerçektenCanım ben bilinçli yaptım yani cikmayabilirdi üzülmezdim çünkü erken yani daha 6. Gün bendede hiç belirti yoktu inan kendimi dinlediğimden birşeyler hissettim oda yani progesteron etkisi mide bulantısı oldu 4 . Gün bir saat kadar sonra beşinci gün çok çok sinirliydim bu Sabah ağladım duygu dalgalanmasi oldu ama işte bunlarn hepsini progesteron yapıyor neden 17 Kasım benim 14 Kasım test günüm beşinci gün embriyosu senin 3. Gün ise hicbirsey hissetmemen çok normal sekizinci günde anca belirti gibi olabilir bak göğüslerim normalde benim çok küçük onlar büyüdü bide millet de uyku yapar ben cin gibiyim sabah erkenden kalk iş başı gece 12 de uyku öyleyim yani bide sağda ilk gunler solda son iki gündür doluluk hissediyorum ama oda söyle iki gün oldu işe geçeli iznim bitti bilgisayar başındaym sürekli oturmaktan oluyo olabilir
Hadi hayırlısı olsun o hepimizde var beklemek zor heyecan bitmiyor acaba demekten duramıyoruz oldu mu olmadı mı gayet kaliteli embriyo yapılmış aslında gerçekten de nasip napsak önüne geçemiyoruz bol bol dua çok dua edeceğim senin içinde Allah'ım güzel haberler almanı nasip etsin benide vesile kılsın güzel düşünelimBenimde 5. Gün 4AA kalite de embriyo transfer edildi doktorum 17 kasımda bakıcağını söyledi yai tam 12 olmasını istiyormuş çok heyecanlıyım ne yaşıyorum ne düşünüyorum bilmiyorum gerçekten
Bacak ağrısı tam olarak neredeydiKızlar benim pozitif çıktı belirti olarak bende de çok yok sadece regl gibi göğüs hassasiyeti arada bir kasık ağrısı ve bacak ağrısı var
Çok teşekkür ederim seninde değerlerin kat kat artsın inşallah hepimiz pozitif görelim inşallah dua etmekten başka çaremiz yok elimizden geleni fazlasıyla yaptık diye düşünüyorumHadi hayırlısı olsun o hepimizde var beklemek zor heyecan bitmiyor acaba demekten duramıyoruz oldu mu olmadı mı gayet kaliteli embriyo yapılmış aslında gerçekten de nasip napsak önüne geçemiyoruz bol bol dua çok dua edeceğim senin içinde Allah'ım güzel haberler almanı nasip etsin benide vesile kılsın güzel düşünelimdaha çok erken
Ben de 5 Kasım benim değişik bir sol kasık ağrısı var dün başladı bugün de aşırı yoğun özellikle ayakta uzun durunca başlıyor artıyor.yarin testler gelirse yaparım ben de inşaAllah hepimizin sonucu pozitif olsunKızlar 5 kasım da transfer olanlar vardı test yapan var mı ben de belirti falan yok yani bazen böyle regl olcakmışım gibi hissediyorum ama sonra geçiyor anlamadım benim ilk olduğu için hiç bilmiyorum yazarsanız sevinirimmm(
Allah Allah 5. Güne normalde 10. Güne istiyorlar benim test tarihim ,15 Kasım dediler haftasonuna denk geliyor cuma veririm diye düşünüyorum. Gün yaklaştıkça korkum artiyor umarım değerlerimiz çok güzel çıkar.Benimde 5. Gün 4AA kalite de embriyo transfer edildi doktorum 17 kasımda bakıcağını söyledi yai tam 12 olmasını istiyormuş çok heyecanlıyım ne yaşıyorum ne düşünüyorum bilmiyorum gerçekten
Saglikla al kucagina masallah canimCanm pozitif çıktı görüntü atmıştım çok şükür
Ben 4 kasım yarın sabah erken testi yapacağımKızlar 5 kasım da transfer olanlar vardı test yapan var mı ben de belirti falan yok yani bazen böyle regl olcakmışım gibi hissediyorum ama sonra geçiyor anlamadım benim ilk olduğu için hiç bilmiyorum yazarsanız sevinirimmm(