- 13 Kasım 2025
- 62
- 26
- 3
- 30
Kimisinde ishal oluyormuş benim arkadaş da öğrendiğinde ishaldiBenim hergun iyiydim ama bugün ishale döndü çok şiddetli değil ama bilmiyorum korktum da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimisinde ishal oluyormuş benim arkadaş da öğrendiğinde ishaldiBenim hergun iyiydim ama bugün ishale döndü çok şiddetli değil ama bilmiyorum korktum da
Kanı ne zaman vereceksin birde kaçıncı gün embriyosuyduİshal gibi bende ilk iki gün oldu geçti
İnşallah Benimde pozitif olurKimisinde ishal oluyormuş benim arkadaş da öğrendiğinde ishaldi
İnşAllah rabbim hepimizin kucağını doldursun tez vakitte sağ salim alalımİnşallah Benimde pozitif olur
Amin inşallahİnşAllah rabbim hepimizin kucağını doldursun tez vakitte sağ salim alalım![]()
24 Kasım kanı vereceğim 3. Gün 8 hücreli sizin?Kanı ne zaman vereceksin birde kaçıncı gün embriyosuydu
Probiyotik kullanıyorum bende avokado çiğ badem falan yiyorum bide ilik sulu et çorbası içiyorum 3 litre su içiyorum.Evet adet olcakmışım gibi oluyor birdeee ishal edebilecek herşyi tüketmeme rağmen kabızım (hoşaf kabakçekirdeği kurukayısı kuru incir sabah akşam tüketiyorum ve sulu tüketiyorum günde de 2-3 litre su içiyorum)
Evet iki tane transfer edildi5.gün embriyosu mu
Sonucunuz ne çıktı umarım güzel dirBen 1 kasımda oldum. Ölücem beklemekten, çarşamba test gunum çok umutsuzum. Dun aksam ağlama krizi yaşadım sanki olmadı gibi hissediyorum nedense. 6. Denemem artık çok yoruldum.dua edin bana
Benim 5. Gün 19unda kan vereceğim24 Kasım kanı vereceğim 3. Gün 8 hücreli sizin?
Hadi güzel sonuçlar alalım inşaAllahBenim 5. Gün 19unda kan vereceğim
Kabızlık ya da ishal durumu nasıl sizde ben gibisiNiz kefir bende tüketiyorum çiğ badem ceviz haşlama yumurta yiyorum her sabahProbiyotik kullanıyorum bende avokado çiğ badem falan yiyorum bide ilik sulu et çorbası içiyorum 3 litre su içiyorum.
İlk iki gün kabızlık vardı probiyotikten sonra şuan yok gibi şükürKabızlık ya da ishal durumu nasıl sizde ben gibisiNiz kefir bende tüketiyorum çiğ badem ceviz haşlama yumurta yiyorum her sabah
İyi iyi kabızlık sıkıntıymış ya ıkınmak yasak dedilerdi banaİlk iki gün kabızlık vardı probiyotikten sonra şuan yok gibi şükür
Allah hayra çıkarsın inşallah. Bende öyle bir durum olmadı stres mi yapıyorsun o yüzden de rüya görebilirsinKızlar sizde de var mı bu durum? Ya da bunun bir alakası var mı bilemedim kafama takıldı yazayım dedim. Transfer gününden bu yanan her gece rüya gördüm tuvalete kalkıp geri uyusam bile tekrar başka rüya gördüm. Normal de pek görmem ama 4 gecedir 6-7 rüya görmüşümümdür. Geceleri tuvalete kalkarım bir kere tekrar uykuya dalınca da yine gördüm. Var mı böyle bi durum yaşayan
çocukla hiç biri alakalı değil ama ya hep normal hayattanAllah hayra çıkarsın inşallah. Bende öyle bir durum olmadı stres mi yapıyorsun o yüzden de rüya görebilirsin
Bende hiç belirti yok 10 Kasım transfer günümBende 10 Kasım'da tranfer oldum. Bazen kasıklarda baskı gibi Ağrı gibi oluyo ama iğneden mi diye düşünüyorum bilmiyorum ki bir belirtim yok gibi sende var mı?
Kaçıncı gün embriyosuBende hiç belirti yok 10 Kasım transfer günüm