Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 lu çay aldım arkadaşlar zayıflamam lazım gunde 4 tane içiyorum zayıflatıyormu bu ürün poşet çay olanı aldım ama ?
Arkadaşım bu tür çaylar günde maximum 2 tane tavsiye ediliyor. O kadar maddeli bir çayı 4 kere içmen manasız. Ve ayrıca her içtiğinde içinde yağ eritmiyor bu çaylar metabolizmanın çalışmasını ve yediğin miktarları dışarı atmanı sağlıyor.
Kalorisi, yağı az şeyler yiyeceksin, doyacaksın ama bu çayla da fazlasını yakacaksın amaç bu.
4 tane içme, ummadık hastalıklar çıkar sonra Allah korusun.
haberde günlük 3 tane için diyor isterseniz 4 tane içebilirsiniz diyorlardı 3 kilo verdim :) ama vermem gereken 10 kilo var
yediklerimede dikkat ediorum sabah az kahvaltı oglen 1 elma aksam sebze yemegı ekmegı kestım tamamen 1 diyet ekmeği yiyorum sadece
acele sabah çıkaçagım zaman 1 diyet ekmek dilimine yagsız tost yapıyorum sadece
9 lu çay aldım arkadaşlar zayıflamam lazım gunde 4 tane içiyorum zayıflatıyormu bu ürün poşet çay olanı aldım ama ?
Çay işe yaradı mıbende önceden düzenli olmamak kaydıyla beşli çay kullanıyordum doğadanın poşetini dün 9 lu çay aldım etkilerini gördükçe yazarım :) şuan 108 kg yim![]()