Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canısı bende yapıcam zaten hem yürüyüş hem leslie yapıcam :)
yürüyüşü yemekten sonra yapıcam ve gece yatmadan leslie yapıcam ablam
15 dklık programi denıcem
Zaten 1 mil hiç zorlamıyor cnm başladığıyla bittiği bir oluyor
Zamanla onuda artırsın

eline sağlık abla

tebrikler kızlar doga3 Edibe12

Bir gün bana da tebrikler yağacak 1.olcam dereceye giricem inşallah
kızlar ya harbiden fenA gazlanıyorum ben burda :)
olumsuz düşünmuyorum hiç
Olumsuz düşünmen için zaten bi sebep yok tatlım
Kilo vermede en 1.etken moral
Eğer pozitif olmazsak inanmazsak ne yaparsak yapalım veremeyiz

Bu hafta içinde bütün söylediklerimizi unutma
Akşamları karbon yeme
Birazda hareket oldu bitti

aynen öyle yapıcam abla unuturmuyum hepsi aklımda :)

Hu huu... Burdayım Mefkurem
Kayıplara karıştım. Misafir vardı sabahtan beri önce hazırlık sonra da misafirin tahminimden uzun oturmasıyla bir türlü yazamadım. Ara ara elime alıp okumaya çalıştım. Geçmiş yapicam dostlar bekleyin.
Herkesi tebrik ederim sonuç beklediğimiz gibi süper. Aynı kalan acemihayat28 ve SAPHIRA haftaya acısını çıkaracak belli. doga3 sevgili rakibem yarış başlıyor Dostlar başta kaptanım askrhpozitif ve bütün takıma söz listeye girdikten sonra daha da dikkatli olup takımıma layık olmaya çalışacağım. Kaçamak filan yok inşallah.

Hu huu... Burdayım Mefkurem
Kayıplara karıştım. Misafir vardı sabahtan beri önce hazırlık sonra da misafirin tahminimden uzun oturmasıyla bir türlü yazamadım. Ara ara elime alıp okumaya çalıştım. Geçmiş yapicam dostlar bekleyin.
Herkesi tebrik ederim sonuç beklediğimiz gibi süper. Aynı kalan acemihayat28 ve SAPHIRA haftaya acısını çıkaracak belli. doga3 sevgili rakibem yarış başlıyor Dostlar başta kaptanım askrhpozitif ve bütün takıma söz listeye girdikten sonra daha da dikkatli olup takımıma layık olmaya çalışacağım. Kaçamak filan yok inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…