- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #214.421
28 aylık canım biraz rahatsız sanırım ondan bu kadar gece sallamiyirumda gündüz istiyor
Ne güzel Merve, anladığına göre zihninde yer etmiştir, azıcık baksan süper bir Almancan olur. Duolingo diye bir uygulama var ücretsiz güzel bir uygulama oradan bakıp hatırla biraz istersen. Ben çocukları dert etmiyorum Türkçeyi güzel öğrenmeleri önceliğim, yabancı dili de inşallah öğrenirler, şimdi imkanlar çok iyi eskisi gibi değil.Almanya dogumluguyum canim ben evde herkes Almanca bilir lisede falan dersimizde vardı teyzem girerdi her ne kadar şimdi anaokulu isletsede o zaman mesleğini yapardi
Evet kendime güvenim hiç yok bu kadar vermeme bile şaşırıyorum, devamı gelecek mi inananamıyorum.... İnşalllah bilinç düzeyim anlattığın gibi olur zamanla.Bak canım sana ne diyeceğim.
Senin sorunun ne biliyor musun? Kendine değer vermiyorsun. Kendin için sağlığın için değil eşin için istiyorsun.
Bu söylediğin yazdığın aslında nasıl kıymetli biliyor musun?
Seni destekleyen bir eşin var. Zayıfladığında bu eşinin hoşuna gitmeyecek mi? Yalan yok gidecek. Ama bu şuan seni sevmediği anlamına mı geliyor? Hayır.
Bak ne güzel eşin senin bunu yapabileceğine inanmıi. 4-5 kilo ile kalmadan devam edebileceğini görmüş. Seni destekliyor. Bunun kıymetini bilmelisin. Özünde başkası için bu diyetle uğraşıyorsan versende geri alırsın bırakınca. Bu yüzden sen kendini sev. Mutlu ol. Etrafındakilerde seni daha çok sever senle mutlu olur.
Kendi sağlığın için bu uğraştasın. Kiloyu verince iş bitmeyecek. Ömürlük bu iş.
Takımlara şöyle bir göz at. 1-2 haftada pes edenlerin sayısı kalanlardan fazla.
Bu yüzden sen bir kere başladın devamı getirecek güce sahipsin. Seni her yönden destekleyen arkadaşladın var burada.
Yapabileceğine inancın olsun...
Çok süper canım, -1'in üstü bence harika....
Seni de tebrik ederim canım, eksiyle kapatışsın haftayı ne güzel, bence diyetin iyice oturana kadar liste stresi çekmemen de güzel. Ama buradan hiç kopma tatlım, sen gelip yazınca çok mutlu oluyorum ben.Gunaydin kizlar
Geçen hafta 79.6
Guncel 79.3
Fark -300 gr
Ahh Şeyda inşallah dediğin gibi olur, zaman hızla geçsin ve ben 70 olayım...Canım haziran başında başlayıp nisan başı bitirdim herhalde ama arada izne de çıktım ve sabitle döndüm Kasım sonunda 70 dim sonra izin ve az kilo vere vere 10 kilo zor gitti biraz bende şimdi inşallah hedef 55 olup mezun olcam zor değil canım yeterki iradeli ol zaman öyle hızlı geçiyor ki sen bile şaşırırsın
Vayyy Mehlika, harika vermişsin, takımın hızlılarından olacaksın galiba. Amanın 70 yarışımızı düşündüm de ben de spora daha bir ciddi başlasam iyi olacak....başlngıç 89.3
geçen hafta 89,3
bu sabah 87.8
-1500
yüzde hesaplm sonucum 1,6797312430011 çıktı nasıl girmem gerekiyor bilemedim.
iyi mi ettim kötü müilk hafta olduğundan sanırım bu kadar eksi
@nanekekik @askrhpozitifMefkurem
Efsanesin Mere, hedefin %2 olsa da baya yaklaşmışsın, tebrik ederim. 1.3 kg iyi bir fark. Ama bence önümüzdeki hafta biraz daha iyi beslen, sporu artır. Geçen hafta bazı günler aç kaldın sanki, gerçi sen daha tok oldum diyorsun ama vücudun bir haftayı tolere eder ama ikinci bir hafta zorlama fazla. Artık haftaya 60'lardasın valla ben bile senin 6'lara düştüğünü görmek için cumayı sabırsızlıkla bekleyeceğim....
Tebrikler Erva, böyle giderse bayram hedefin geçeceksin gibi.Başlangıç kilom 111.2
Bugün 109.1
FARK 2.1
Yüzde 1.88
Bu kadarcık artı sayılmaz, moralini sakın bozma Ekim, menülerin evinin mayın tarlası gibi olmasına bakılırsa çok başarılıydı bence karşılığını haftaya görürsün.benim nette sorun var iki de bir bağlantı kopuyor
geçen hafta 91.2
bu hafta 91.4
fark +200 gr
İyi ki diyetisyene gidiyorsun yağ kaybettiğini bilip rahatlamışsındır. 1.6 yağ kaybı çok iyi.Kilo bildirimim
Geçen cuma: 106.9
Bu hafta: 106.3
Fark: -600
Canlarım çok mutluyum. 1.600 yağ gitmiş fakat kas arttığı için fark düşük çıkmış.
Geçen haftadan bu yana kas yağ değişim 38.5 % ten 36.6 % ya inmiş. Sonuçlar çok güzel dedi. 2 haftada vermen beklenen yağ miktarını 8 günde vermiş oldum:)
O yüzden tartı rakam olarak güldürmese de bedenim güldürdü:)
Edit: ortalama olarak takımı aşağıya çektiğim için üzgünüm...
Dur bi yavaş Şeyda niye bu kadar hızlı vermeye çalışıyorsun, ciddi soruyorum, az vermeye çalışınca gitmez diye mi endişe ediyorsun? Ya da diyet bağımlısı mı oldunBu hafta da hedef 1 inşallah
Neredeyse -1 vermişsin, 800 gr az mı. tebrik ederim, üstelik bu hafta spor az yapmıştın. Ama sana az yemek yaramıyor gerçekten doğru tespit etmişsin. Bu hafta örnek menüler görelim senden.ne yazıkki beklediğim gibi olmadı
Geçen hafta 93.4
Bugün 92.6
Fark 0.8
Yüzde 0.86
Eki Görüntüle 2032277
Karınca kararınca diyorsun yani Dilek. 600 gr güzel bir eksi bence de böyle böyle hedefe varacağız inşallah.Hayırlı cumalar güzellwr umarım tarti yüzünuze gulmuştur
Ben 600gr verdim gayet iyi bı rakam büyük hedeflerim yok az olsun daim olsun
teşekkür ederim, ben de öyle umuyorum.Haftaya daha güzel gider inşallah canım ha gayret
Tabi ki pes etmeyeceğim, hatta tartıda yıllar sonra 86'yı görmeyeli o kadar zaman olmuş ki takım ortalamasını düşürdüğüme üzülsem de yine de mutlu bir cuma oldu benim için. Herkesin bu kadar güzel vermesi de beni ayrıca mutlu etti.Kilo vermişsin ne güzel... Tebrik ederim. Pes etmek yok devam tamam mı?
Evet inşallah daha çok gayret göstereceğim, sporu da arttırmak istiyorum.Olsun canım sonuçta - haftaya daha iyisi için uğraşırız
Gerçekten cuma günleri tam bir motivasyon dopingi oluyor.Aynen öyle benimde cuma motivasyon tavan oluyor
Zaten her cuma motivasyonumuz yenilenmese sıkıcı olur çabuk bırakırız
Üçünüzü de tebrik ederim arkadaşlar. Hele Mehlika sana çok şaşrdım, hiç fark etmemişim bu kadar spor yaptığını.SPOR YARIŞMASI İLK ÜÇ
1. 375DK İLE @plasticwoman
2. 320dk ile @Mehlikatun
3.315dk ile @ayulduzz
Kuzey için üzülme kimi çocuk minik minik dolanıp sonradan hızla gelişiyor. Yazın çocuklar hele de hareketli erkek çocukları kilo veriyor bu da normal. Benim oğlum hafif kilolu diye üzülüyordum, yazın normale döndü.listeyi yaparken allıntılarım uctu aklımda kalanları hemen toparlayım
Mefkurem bende rahat rahat kkda gezmeyi özledim valla senden bıkaym sizden aşk olsun
@askrhpozitif kaptanım kilomu klemişsin tşekkür ederim başarabilirsem tartı fotosunuda ekleyecegim
çoklu dile aşına olması çok güzel Kuzey topun ilk ingilizcesini söyledi cevremdekilerde evde ingilizcede ögretmeye calıştıgım için Türkçeyi kısa kestiğini düşünüyro ama bence üşengecliktn her şeyi söyleybiliyor ama sorunca ilk 4 harfini söleyip gülüyor
ekim2009 abla benim oglanı sana göndereyim oglunu neyle besliyorsan onu da besle nolur bu kalabalık misafir ortamında kudurmaktan 300g vermiş hayır zaten minicikti kendime dert ettim valla
@Pembesepet kimse kal yada git demez burası kimsenin tapulu malı degil ama bizim ortak amcaımız motivasyonu yuksek tutmak bunun içindeMefkurem in uyarısı çok yerinde sonuçta ilk sayfadaki kuralları kabul edip geliyor herkes
ve herkes çok güzel kilolar vermiş masallah valla
Evet yaşasın yeni bir hafta verilecek yeni kilolar... ben aç kalıp sonrasında gözümün dönmesine izin vermeyeceğim. Sporu en son Çarşamba yapmayı planlıyorum aynı senin gibi. Haftasonu rehavetine kapılmadan bugünden başlayarak örnek menülerle gelmek istiyorum. Yarışmacı arkadaşalar başarılar dilerimHadi kızlar 1 haftayı daha geride bıraktık
Bizim haftayı başımız bugün olduğu için Yeni planlar yapılsın
Bende bu hafta karpuzdan sonra artı çıkmayım diye menüleri çok azalttım oda eksi olarak dönmedi bana. Bana tüm hafta aç kalmak yaramıyor
Bu hafta normal sağlıklı menülerle devam edecem. Sporu birazdaha artıracam
Belki tek perşembe azaltırım
En azından eksi Bahar ama sen de biliyorsun ki daha iyi olabilirdi. Acaba sen de Bahar ve Dilek gibi spor salonuna filan mı yazılsan? Kesinlikle daha çok hareket etmelisin bence. Bu sefer ikimiz de hafta başından işi sıkı tutalım. Yoksa bu haftaki gibi son iki gün dikkat etmek pek kar etmiyor.Kilo bildirimim
Geçen hafta 67.8
Bugün 67.6
Fark -200 gr
Herkesi tekrar tebrik ederim, iyi iş çıkardım...***9.TAKIM 529. Etap***
nanekekik(71,4/70,5/0,9/%1,26) izne ayrılmak istiyor (izin hakkı doldu)
seydan94 (59,8/58.9/0.9/%1.51)
ayulduzz(68,1/67,5/0,6/%0,88)
befitlady(67,8/67,6/0,2/0,29)
Edibe12 (87,3/86,7/0,6/%0,69)
askrhpozitif(71,4/70,1/1,3/%1,82)
mefkurem (93,4/92,6/0,8/%0,86)
CeruleanSins(106,9/106,3/0,6/%0,56)
plasticwoman(104,2/102,9/1,3/%1,25)
ervam44(111,2/109.1/2,1/%1.89)yeni uye baş.Tar. 25/07/17 b.kilo:116,5 hedef:65
9.Takım ortalama : % 1,101
ADAY LİSTESİ
pufss(79,6/79,3/0,3/%0,38)yeni uye baş. Tar. 18/06/17 b.kilo :85 hedef:70
KUBAR (67.8///)30.07.17 b.kilo:67.8 hdf :
Pembesepet(82,5/83,5/+1/%-1,21)yeni üye baş.tar.27/07/17 b.kilo:84 hdf:65
mehlikatun(89,3/87,8/1,5/%1,68)yeni üye baş.tar. 03/08/17 hdf:70 b.kilo:89,3
Freeliste
Ekim2009(91,2/91,4/+0,2/%-0,22)
Allah şifa versin annene, eksiyle izinden dönmen dileğiyle.... Bizi de ihmal etme tabi.kızlar annem çarşamba günü ameliyat olacak o nedenle malum ablamda burada izne ayrılıyorum ama buralardayım
Benim ilkinde yoktu ama ikincide çıktı. Çok kötü, stresli bir durum hatırlamak bile istemiyorum. Sadece diyetle kontrol altına alındı. İnsülin kullanman gerekti mi senin?Kızlar aranızda gebelik şekeri çıkanınız var mı hamile iken
evet canım yap birşeyler okula fit bir bahar göndermek istiyoruzayy insallah kuzum bu hafta bahanem falanda yook bıseyler yapmam lazımm
Cuma hakkı kahvaltı gayet ölçülü daha ne olsun.Menümü yazayım :)
Sabah : çavdar ekmeğine tost beyaz peynirli domatesli bugün cuma hakkımdır dedim :))
Öğlen (13:45 gibi) : domates çorbası (domatesten olan salçadan değil :))
3 parça kavun
Akşam : kendime ne ödül versem diyorum aklıma nuget geliyor sizin sevmediğiniz cıs dediğiniz benim sevdiğim :))) akşam nuget ve salata yiyeceğim
İlk iki hamileliğinde olup üçüncüde olmayan birini tanıyorum. Üçüncü hamilelik öncesi çok az bir kilo vermiş farklı olarak. Üçüz olması da seni etkilemiştir. 55'le hamile kalırsan ve baştan beri dikkat edersen tekrar çıkmaz diye düşünüyorum.Benim çok kötü olmuştu da ikinci hamilelikte de oluyor mu acaba onu merak ettim
Ben bayadır yapmıyorum ama önceden hatıladığım unsuz daha güzel olduğuydu. Tarif aklımda değil malesef. Ama iyi hatırlattın bende yaz bitmeden yapayım.Domates çorbasına un koyuyormusun? Sırf meraktan sordum un koymadan yapmayı planlıyorum da
Kaç tane yicen cwnım bence akşam yine de çok abartma
Aynen çok doğru bir tespit ben artık cuma daha bir hırslı oluyorum sankiKızlar bişey fark ettim
Son haftalarda kimse artık, aman cumaymış diye abartmıyor kaçamak yapmıyor
Buda hedefe ne kadar odaklandığımızı gösterir
Zaten bizim ödülümüz tartıda gördüğümüz eksiler oluyor
Yaparsın inşallah canım.Kızlar ay sonu hedefim 55 ti ama olmicak bişey değil hala zamanım var aslında
Şair coşmuş tutabilene aşk olsunÇünkü biz 9.Takımız
En güzeliz
En tatlıyız
En hırslıyız
En hamartız
En anneyiz
En inananlarız
En disiplinliyiz
En cankayız
En coşkuluyuz
En çılgınız
En havalıyız
En kuralcıyıZ
En eğlenceliyiz
En güleçiz
En hayalciyiz
Biz 9.takımızzz
Tebrikler canım, spor aşkın beni de motive etti valla kaslarım ağrısa da ben de artık aksatmadan hergün az da olsa yapmak istiyorum. Artık menülerimin altında spor yok yazmak istemiyorum.Bu listeye göre sporda 3. Olmuşum gibi yubbiiiiiii
Kolay gelsin.Bugünde kv odasını temizliycem akşama kaynım gelicek yemek yapmam lazım yarında kahvaltı ya hemde akşama misafirim var hadi bana kolay gelsin ozaman
Zaman daralıyor ama hedefe kalan kilolarda azalıyor, hedefi tutturmaya çalışalım ama tutturamayanlar da en azından olabildiğince yaklaşsın.Hedeflerimizi tekrar görelim
EYLÜL KURBAN BAYRAMI HEDEFLERİ
Mefkurem 97.7 / 81.7 / 92,6/ -10,9
@askrhpozitif 75 /60 / 70,1 /-10,1
@nanekekik 73,5/63/70,5/-7,5
@Habinar 68.2 /62/67,3/-5,3
@seydan94 62.4 / 55 / 58,9/-3,9
Edibe12 92.8 / 80 / 86,7/-6,7
@befitlady 69.5/58/ 67,6/-9,6
Fitt_anne 70.2/60/67,5/- 7,5(mezuniyet)
@CeruleanSins 108,7/98,8/ 106,3/-7,5
plasticwoman 105,4/99,9/102,9/- 3
E ervam44
@Mehlikatun [ kızlar sizin hedefler neydi bulamadım onlari
Üçünüz de fazlasıyla hak ettiniz bu dereceleri... Eksileriniz artarak devam etsin güzeller...HAFTANİN İLK 3 'Ü
1- E ervam44 %1,89
2- @askrhpozitif %1,82
3- @seydan94 %1,51
Hay Allah yavrucağın bir sıkıntısı var yine galiba. Uyusa aslında dinlenir biraz. Çok geçmiş olsun.Kızı ayağımdan indirdiğim an uyanıyor iyi mi spor yapacaktım sozde
kızlar çok çok sağ olun kaç kere alıntılamaya çalıştım sabahtan öğleden sonra 3 e kadar her defasın da net yine gitti 3 te komşuya gittim geldim şükür düzelmiş gibi her an gidecek diye de ödüm kopuyor
spor derecesine giren ve büyük azimle eksi rakamları gören herkesi tebrik ediyorum
plasticwoman sporu aksatmadan hakkınla aldın birinciliği helal olsun
@nanekekik annen neden ameliyat olacak gülüm kaçırmışım onu şimdiden çok geçmiş olsun
yolla oğluşunu ben her şeyi yediririm ona, iştahsız çocukları yemeğin meyvenin şeklini değiştirip yedirmede iyiyimdir :)
tam gitmiyor kesilip kesilip geri geliyor şuncacığı yazana kadar 2 kere pc yi kapadım açtım benim pc de mi sorun nette mi anlamadım halaSağol canım gitmez inşallah net önemli :)
Sağol cnm eline sağlıkHedeflerimizi tekrar görelim
E ervam44
Tebrikler kızlarHAFTANİN İLK 3 'Ü
1- E ervam44 %1,89
2- @askrhpozitif %1,82
3- @seydan94 %1,51
Hadi bakalım yarışmacı arkadaşım sanada başarılar :))haftaya göster kendiniEvet yaşasın yeni bir hafta verilecek yeni kilolar... ben aç kalıp sonrasında gözümün dönmesine izin vermeyeceğim. Sporu en son Çarşamba yapmayı planlıyorum aynı senin gibi. Haftasonu rehavetine kapılmadan bugünden başlayarak örnek menülerle gelmek istiyorum. Yarışmacı arkadaşalar başarılar dileri
karnımın şişi insin hemen spora başlıyom :))Edibe12 haklısın canım kesinlikle hedefim -1 üstü dans etme sebebim :)))
Kızlar ilk 3. Yüksek ihtimal :)) bu hafta başarılıydık o halde hemen gelecek hafta planları yapılmalı sporlar yapılmalı bol bol kilolar verilmeli daha iyisini de yapabiliriz
bu hafta vücut dinlendi haftaya acısını çıkarırsın tatlımbenim ev hep mayın tarlası vallaEdibe12 gözüm alışınca çok sorun olmuyor
bu artının sebebi ilk önce kabızlık dün akşam 9 da içtiğim bitkinin faydasını sabah gördüm öyle tartıldım , ikince sebep stres bu ara konu komşuda sıkıntı var biraz onlara çok üzüldüm stres yaptı bana
haftaya inşallah artı güzel eksiye dönecek
ay canım ne hassassın komşunun derdiyle dertlenmen ne güzel.benim ev hep mayın tarlası vallaEdibe12 gözüm alışınca çok sorun olmuyor
bu artının sebebi ilk önce kabızlık dün akşam 9 da içtiğim bitkinin faydasını sabah gördüm öyle tartıldım , ikince sebep stres bu ara konu komşuda sıkıntı var biraz onlara çok üzüldüm stres yaptı bana
haftaya inşallah artı güzel eksiye dönecek
Haftaya çok sıkı başlamışsın Zuhal, böyle giderse rekor kırarsın. Menün çok güzel gözüküyor afiyet olsun.Bende kahvaltı geç olunca akşamı erken yedim
Şu anda çok tokum
Biraz erisin spora başlıcam
Menüm gelsin efenim
11.30 civarı
4-5ince dilim sucukla 1 yumurtalı omlet
Peynir
4-5y.zeytin
1 tb sandwich ekm.
16.20
1 çb.biraz az kinoayla köfte (mercimek köftesi gibi bunda tek kineo var) maydonoz dereotlu
Domates
Salatalık
1.5 bar.yoğurt suyundan tuzsuz ayran
Spordan sonra acıkırsam ya yoğurt yada süt olur. Yersem yazarım
Su 2.5 lt olur
Ah Edibe bı baslasan spora bağımlısı olacaksin, bugün spor hocasi dedikiNe güzel Merve, anladığına göre zihninde yer etmiştir, azıcık baksan süper bir Almancan olur. Duolingo diye bir uygulama var ücretsiz güzel bir uygulama oradan bakıp hatırla biraz istersen. Ben çocukları dert etmiyorum Türkçeyi güzel öğrenmeleri önceliğim, yabancı dili de inşallah öğrenirler, şimdi imkanlar çok iyi eskisi gibi değil.
Evet kendime güvenim hiç yok bu kadar vermeme bile şaşırıyorum, devamı gelecek mi inananamıyorum.... İnşalllah bilinç düzeyim anlattığın gibi olur zamanla.
Çok süper canım, -1'in üstü bence harika....
Seni de tebrik ederim canım, eksiyle kapatışsın haftayı ne güzel, bence diyetin iyice oturana kadar liste stresi çekmemen de güzel. Ama buradan hiç kopma tatlım, sen gelip yazınca çok mutlu oluyorum ben.
Ahh Şeyda inşallah dediğin gibi olur, zaman hızla geçsin ve ben 70 olayım...
Vayyy Mehlika, harika vermişsin, takımın hızlılarından olacaksın galiba. Amanın 70 yarışımızı düşündüm de ben de spora daha bir ciddi başlasam iyi olacak....
Efsanesin Mere, hedefin %2 olsa da baya yaklaşmışsın, tebrik ederim. 1.3 kg iyi bir fark. Ama bence önümüzdeki hafta biraz daha iyi beslen, sporu artır. Geçen hafta bazı günler aç kaldın sanki, gerçi sen daha tok oldum diyorsun ama vücudun bir haftayı tolere eder ama ikinci bir hafta zorlama fazla. Artık haftaya 60'lardasın valla ben bile senin 6'lara düştüğünü görmek için cumayı sabırsızlıkla bekleyeceğim....
Tebrikler Erva, böyle giderse bayram hedefin geçeceksin gibi.
Bu kadarcık artı sayılmaz, moralini sakın bozma Ekim, menülerin evinin mayın tarlası gibi olmasına bakılırsa çok başarılıydı bence karşılığını haftaya görürsün.
İyi ki diyetisyene gidiyorsun yağ kaybettiğini bilip rahatlamışsındır. 1.6 yağ kaybı çok iyi.
Dur bi yavaş Şeyda niye bu kadar hızlı vermeye çalışıyorsun, ciddi soruyorum, az vermeye çalışınca gitmez diye mi endişe ediyorsun? Ya da diyet bağımlısı mı oldunKız bu gidişle sen 55'de de durmak istemezsen
Neredeyse -1 vermişsin, 800 gr az mı. tebrik ederim, üstelik bu hafta spor az yapmıştın. Ama sana az yemek yaramıyor gerçekten doğru tespit etmişsin. Bu hafta örnek menüler görelim senden.
Karınca kararınca diyorsun yani Dilek. 600 gr güzel bir eksi bence de böyle böyle hedefe varacağız inşallah.
teşekkür ederim, ben de öyle umuyorum.
Tabi ki pes etmeyeceğim, hatta tartıda yıllar sonra 86'yı görmeyeli o kadar zaman olmuş ki takım ortalamasını düşürdüğüme üzülsem de yine de mutlu bir cuma oldu benim için. Herkesin bu kadar güzel vermesi de beni ayrıca mutlu etti.
Evet inşallah daha çok gayret göstereceğim, sporu da arttırmak istiyorum.
Gerçekten cuma günleri tam bir motivasyon dopingi oluyor.
Üçünüzü de tebrik ederim arkadaşlar. Hele Mehlika sana çok şaşrdım, hiç fark etmemişim bu kadar spor yaptığını.
Kuzey için üzülme kimi çocuk minik minik dolanıp sonradan hızla gelişiyor. Yazın çocuklar hele de hareketli erkek çocukları kilo veriyor bu da normal. Benim oğlum hafif kilolu diye üzülüyordum, yazın normale döndü.
Evet yaşasın yeni bir hafta verilecek yeni kilolar... ben aç kalıp sonrasında gözümün dönmesine izin vermeyeceğim. Sporu en son Çarşamba yapmayı planlıyorum aynı senin gibi. Haftasonu rehavetine kapılmadan bugünden başlayarak örnek menülerle gelmek istiyorum. Yarışmacı arkadaşalar başarılar dilerim
En azından eksi Bahar ama sen de biliyorsun ki daha iyi olabilirdi. Acaba sen de Bahar ve Dilek gibi spor salonuna filan mı yazılsan? Kesinlikle daha çok hareket etmelisin bence. Bu sefer ikimiz de hafta başından işi sıkı tutalım. Yoksa bu haftaki gibi son iki gün dikkat etmek pek kar etmiyor.
Herkesi tekrar tebrik ederim, iyi iş çıkardım...
Allah şifa versin annene, eksiyle izinden dönmen dileğiyle.... Bizi de ihmal etme tabi.
Benim ilkinde yoktu ama ikincide çıktı. Çok kötü, stresli bir durum hatırlamak bile istemiyorum. Sadece diyetle kontrol altına alındı. İnsülin kullanman gerekti mi senin?
evet canım yap birşeyler okula fit bir bahar göndermek istiyoruz
Cuma hakkı kahvaltı gayet ölçülü daha ne olsun.
İlk iki hamileliğinde olup üçüncüde olmayan birini tanıyorum. Üçüncü hamilelik öncesi çok az bir kilo vermiş farklı olarak. Üçüz olması da seni etkilemiştir. 55'le hamile kalırsan ve baştan beri dikkat edersen tekrar çıkmaz diye düşünüyorum.
Ben bayadır yapmıyorum ama önceden hatıladığım unsuz daha güzel olduğuydu. Tarif aklımda değil malesef. Ama iyi hatırlattın bende yaz bitmeden yapayım.
Aynen çok doğru bir tespit ben artık cuma daha bir hırslı oluyorum sanki
Yaparsın inşallah canım.
Şair coşmuş tutabilene aşk olsun
Tebrikler canım, spor aşkın beni de motive etti valla kaslarım ağrısa da ben de artık aksatmadan hergün az da olsa yapmak istiyorum. Artık menülerimin altında spor yok yazmak istemiyorum.
Kolay gelsin.
Zaman daralıyor ama hedefe kalan kilolarda azalıyor, hedefi tutturmaya çalışalım ama tutturamayanlar da en azından olabildiğince yaklaşsın.
Üçünüz de fazlasıyla hak ettiniz bu dereceleri... Eksileriniz artarak devam etsin güzeller...
Hedefimi değiştirebilir miyim:)Hedeflerimizi tekrar görelim
E ervam44
İdolüm tebrik ederimTebrikler
Sağol hayatım valla bende diyorum iyi ki buradayım diye çok seviyorum takımımda ki herkesi, desteğinizi, enerjinizi, bazı tatsız şeyler güzellikleri doğurur öyle oldu :)
Ben varım diyecektim ki rakip bulmuşsun. Artık sonraki hafta alırım pacani:))Bana bi rakip Laz'ım bu hafta :)
Ay ben de delirmek üzereydim. Bu hafta bol bol maydonoz kürü yapacağım. Ödemler yedi bitirdi biziMefkurem salıdan sonra bağırmak istiyorum bana bi haller oliiiyyy diye :) uçan adam Sabri gibi uçmak istiyorum :))))
Elinden geleni yaptım ve eksidesin. Daha ne olsunÜzgün arkadaşlar ortalamayı fena düşürecek gibiyim
Geçen Cuma: 87.3
Bugün: 86.7
Fark: -600 gr
Yüzde: %0.69
Eki Görüntüle 2032293
Ay azcik mütevazi olayım dediydim:))Sanki si ne kızzz geçmişin işte :))tebrikler cnm
Grubun sevgili sporcuları tebrik ederim.SPOR YARIŞMASI İLK ÜÇ
1. 375DK İLE @plasticwoman
2. 320dk ile @Mehlikatun
3.315dk ile @ayulduzz
Çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin insallahkızlar annem çarşamba günü ameliyat olacak o nedenle malum ablamda burada izne ayrılıyorum ama buralardayım
Aynen öyle sekerim. Ama ben bugün miniminnacik çikolata yedim şekersiz kahveyle. O sayılmaz de mi :))Kızlar bişey fark ettim
Son haftalarda kimse artık, aman cumaymış diye abartmıyor kaçamak yapmıyor
Buda hedefe ne kadar odaklandığımızı gösterir
Zaten bizim ödülümüz tartıda gördüğümüz eksiler oluyor
Grup bilinci anca böyle oluşur. Süperiz biz :))Çünkü biz 9.Takımız
En güzeliz
En tatlıyız
En hırslıyız
En hamartız
En anneyiz
En inananlarız
En disiplinliyiz
En cankayız
En coşkuluyuz
En çılgınız
En havalıyız
En kuralcıyıZ
En eğlenceliyiz
En güleçiz
En hayalciyiz
Biz 9.takımızzz
Uzun zaman karpuz görmek istemediğim doğrudur. Şükür ki haftayı toparlayabildim
Her şerde hayır vardır canım. Iyiki bizimlesinSağol hayatım valla bende diyorum iyi ki buradayım diye çok seviyorum takımımda ki herkesi, desteğinizi, enerjinizi, bazı tatsız şeyler güzellikleri doğurur öyle oldu :)
Arkadaşlar yazmış ama yine yazayım. Bayram hedefim 105 olmak. Inşallah elimden geleni yapacagimHedeflerimizi tekrar görelim
E ervam44
Teşekkür ederim. Diğer arkadaşları da tebrik ederimHAFTANİN İLK 3 'Ü
1- E ervam44 %1,89
2- @askrhpozitif %1,82
3- @seydan94 %1,51
Valla bu hafta hiç sıkmıcam kendimi tatlım.Haftaya çok sıkı başlamışsın Zuhal, böyle giderse rekor kırarsın. Menün çok güzel gözüküyor afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?