- 12 Eylül 2014
- 1.293
- 2.970
- 83
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #217.041
Günaydınnnnnn
Ne güzel haberlerle açılmış sayfa
plasticwoman ceydaaaaaa süpersin bebeğim bu hafta uçtun iyice
Hoşgelmişşş 9 lar ama fazla uzun kalmasınlar :)
Mehlikatun mehlika harikasınnnn tatlımmm
Inş.böyle devam eder
Tatlım listeye girme konusunda ne düşünüyosun liste sorumluluğunu üstlenmek istiyormusun
Çünkü o zaman her yediğin içtiğin sadece seni değiş bütün takımı ilgilendirecek
Tabi bide düzenli paylaşım meselesi var
Yeni üyeler 2 ay izin kullanamıyor bunuda hatırlatayım
Daha önce başka takımda yarışmışmıydın
Müsaitim canım o yüzden hem merakla hem heyecanla listeyle ilgileniyorum :)) son rütüşları kaptan atıyor canım Zaten hatırlatırım gelince merak etme :*
Evet bir an önce gitsinler :)) ama hoşgeldiler diyoruz :) hadi devamı güzel gelsin :)
Mehlikatun kız düşün de güzel kararlarla gel bence yaparsın listede olmak insanı disipline ediyor kocayla görüştüğünde incecik görsün seni hadi :)
Mefkurem bı kaç kere biseyler hazırladım kendi bildiğime onu öyle yapmasaydin şöyle böyle niye öyle değince bir daha bişey demeden yapmamaya söz verdim kendime o yüzden yapmam abla zaten geçen bayramdan kırgınım biliyorsun
plasticwoman
Mehlikatun harikasınız kızlar mehlikacim kuralları tekrar bir oku okey dersen ve bizi yarı yolda bırakmayacaksan listeye alıcam listeye girdikten sonra 2 ay izine ayrılamıyorsun
@Edibe12 canım menülerini pek hatırlamıyorum niye böyle oldu bu hafta
bence iki hafta bu şekilde de olsan monulerin güzel.
Sağolun canlar, çok teşekkür ederim. Listeye gitmeyi tabiki isterim, yarı yolda bırakırsam, önce kendimi yolda bırakmış olurum, ve buna hiiiç niyetim yok.
Ben şuan olduğum gbi olurum okullar açılana kadar, besleme diyet evet aynen böyle devam edicem.
Derseniz ki daha çok katılım gerekiyor, iki hafta daha erteleyelim olmazsa, ben yine sizinleyim, buradayım, lakin disipline uymaya hayat şartlarım şuan müsait değil biliyorsunuz.
Tam gaz devam ama listeyi erteleyebiliriz, siz nasıl uygun görürseniz
Tabiki hepimiz daha çok verelim istiyoruz cnm ama ne yapalım elimizdeki malzeme bu :))bunada şükürUmutsuzluk demeyelim. :) kilo fazla olunca hızlı gitmesi beklentisindeyim:)
Haftaya daha iyisini yaparız ablam:)
tartıya yakın olmasın no problem canısı :)heralde annengilde destekliyolardır senin kilo vermeniAnnem içli köfte yaparsa (kızartma değil) 2 tane yiyeceğim:)
Onun dışında sıkıntı yok
valla süpersin cnm hadi inş.böyle devam etsinkızlar ben bayram hedefimi tutturdum hatta geçtim. bayram hedefini koyarken 9 kilo vardı vereceğim. ama çok şükür ulaştım. çok mutluyum :)
Tatlım diyetini bildirimini aksatmadıktan sonra 2 hafta paylaşım için idare ederiz sorun değilSağolun canlar, çok teşekkür ederim. Listeye gitmeyi tabiki isterim, yarı yolda bırakırsam, önce kendimi yolda bırakmış olurum, ve buna hiiiç niyetim yok.
Ben şuan olduğum gbi olurum okullar açılana kadar, besleme diyet evet aynen böyle devam edicem.
Derseniz ki daha çok katılım gerekiyor, iki hafta daha erteleyelim olmazsa, ben yine sizinleyim, buradayım, lakin disipline uymaya hayat şartlarım şuan müsait değil biliyorsunuz.
Ben geldimmm. arıza da gelip bu günü buldu. çok şükür atlattik. güzel sonuçlar var masallah
kızlar ben bayram hedefimi tutturdum hatta geçtim. bayram hedefini koyarken 9 kilo vardı vereceğim. ama çok şükür ulaştım. çok mutluyum :)
Sağolun canlar, çok teşekkür ederim. Listeye gitmeyi tabiki isterim, yarı yolda bırakırsam, önce kendimi yolda bırakmış olurum, ve buna hiiiç niyetim yok.
Tatlım diyetini bildirimini aksatmadıktan sonra 2 hafta paylaşım için idare ederiz sorun değil
Ben, boşverip onu bunu yiyeceğini zaten düşünmüyorum
Fırsat buldukçada gelmeye çalış
Hadi bakalım hoşgeldin listeyeeeee
Tabiki hepimiz daha çok verelim istiyoruz cnm ama ne yapalım elimizdeki malzeme bu :))bunada şükür
Çünkü bazılarını görüyorum sıfır kaçamakla 100 -200 gr la devam edecez diye uğraşıyolar
Biz totelde verdiğimize bakalım
Haftaya daha da çok tüm gücümüzle ileriiii :)
tartıya yakın olmasın no problem canısı :)heralde annengilde destekliyolardır senin kilo vermeni
Benimkiler hep çok üzülürdü o yüzden izine bile gitmek istemezdim
valla süpersin cnm hadi inş.böyle devam etsin
Tatlım diyetini bildirimini aksatmadıktan sonra 2 hafta paylaşım için idare ederiz sorun değil
Ben, boşverip onu bunu yiyeceğini zaten düşünmüyorum
Fırsat buldukçada gelmeye çalış
Hadi bakalım hoşgeldin listeyeeeee
iyi şükür toparlanmışsın kuzumm bu hastalık seni eritti resmen maşallah bu hafta da çok güzel gitmiş haftaya da 65 i görürsün inşallahİyiyim abla çok şükür antibiyotik toparladi
normal değil gülüm bu ağrılar bence bir daha doktora git yada telden ara , zaten daha yeni gittin kan verdin sonra başladı bu ağrılar , ara sor bakalım kan verme sonrası böyle bir şey normal miAğrı ve uyuşma var ağrısı kemiğe vuruyor resmen
Süper hastalığa rağmen
Yarın Zaten gidicem doktora canım ama oradan ağrı biliyorum iğnenin tam girdiği hizadan aşağı doğru parmaklarıma kadar ağrı varnormal değil gülüm bu ağrılar bence bir daha doktora git yada telden ara , zaten daha yeni gittin kan verdin sonra başladı bu ağrılar , ara sor bakalım kan verme sonrası böyle bir şey normal mi
Oooo pek hızlısın bebeğim :))HAFTALIK HEDEF LİSTESİ (25.08.107-01.09.2017)
@plasticwoman 99,7/98/-1,7
o cısların hepsi bitti gitti şükür tek poğaça var onu da bilrek çok yapmıştım yolda benim sıpanın ağzı boş durmaz çok acıkıyor , kalan minnacık tiramisuyu da gece 2.5 da kalkıp haklamış sıpam :) yani bu gün yiyecek cıs yok evde bittiii:)gündüz çok güzel olmuş tatlım
O kadar cısın içinde yarım poğaçayla kurtulman yinede iyi :)
Ne zamana düzelirki acaba
E ervam44 çok tebrikler bitanem süper gitmiş yine
vayyy rakibim şu umutsuzluğu at üzerinden bak ne güzelde gitmiş. Hedef tutmadı diye üzüldün heralde, bende öyle
Neyse haftaya kaldı artık
tabiki yemek açısından dedim şekerim
Anne evi demek tehlikeli sular demek :))
Neyseki senin için sorun olmıcakmış
Ikimizde atmıyalım bari :)
tutmadı ceydam artık haftaya inş.
oyyy kuzum o kadarda beni düşünür :)
çok güzel baharcım
Ama pzrtsi bildirimine göre daha fazla bekliyordum ben :)
hedef daha fazlaydı ya cnm onun için
amannn ucuna kadar gelmişin fıstık ha gayret :))
Yalnız ekimim sen kendini aştın kızzz
Tuuu Tuuu maşallah
Önceden 200 300 ü geçmezdi
Eki Görüntüle 2037607
Şeydanın bildirimi
Ayyyy pek bi sevindirik oldumm :)))bu kadar beklemiyodum ben harikasın fıstığım
misafirim vardı gülüm sen yemiyor musun yesene sen de v.s. diyince ev sahibi yemeyince misafir de tabağını bitirmiyorkız akşamın o saatinde poğaça mi yenir
canım teşekkür ederim
çok guzellll
neyi tatmin etmiyor sekerim. gayet guzel
gayet güzel bir sonuç
haftaya 90 lardan kurtul sekerim. süpersin
çok güzel.
misafirlikte çok güzel bir basari
ben de meraktan önce geçmiş okuyup cevaplayayım dedim :))
heyy heyttt daha ne hedefleri ne başarıları görüp imza atacaksın ervamkızlar ben bayram hedefimi tutturdum hatta geçtim. bayram hedefini koyarken 9 kilo vardı vereceğim. ama çok şükür ulaştım. çok mutluyum :)
Baktım da yoga havamda değilmişim ildaha enerjikim bugün kardio parklar dedim bende:)Sağol canım ağzın bal yesin :)
:*
Süper canım 8 göreceksin yakında bu hafta olsa totem tutacaktı ama :)
Acaba sinere falanmı denk getirdiki uyuşma olduğuna göreYarın Zaten gidicem doktora canım ama oradan ağrı biliyorum iğnenin tam girdiği hizadan aşağı doğru parmaklarıma kadar ağrı var
buradan yazmıycam az önce sesli sesli saydıklarımı ama bu kadar da olmaz ki yaaav kiloluyuz diye acemi, umursamaz hemşireler kolumuzu kaç yerinden deler olmadı için de çevirir morartır kiloyla hiçte ilgisi yokmuş 111 kg da hafta da bir kan verirken iyi hemşirelere denk geldim bir kere bile ıskalamadılar o zaman öğrendim kiloyla kan aldırıken damarın bulunmasının ilgisi yokmuşYarın Zaten gidicem doktora canım ama oradan ağrı biliyorum iğnenin tam girdiği hizadan aşağı doğru parmaklarıma kadar ağrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?