Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Müsaitim canım o yüzden hem merakla hem heyecanla listeyle ilgileniyorum :)) son rütüşları kaptan atıyor canım Zaten hatırlatırım gelince merak etme :*

Sağolun canlar, çok teşekkür ederim. Listeye gitmeyi tabiki isterim, yarı yolda bırakırsam, önce kendimi yolda bırakmış olurum, ve buna hiiiç niyetim yok.
Ben şuan olduğum gbi olurum okullar açılana kadar, besleme diyet evet aynen böyle devam edicem.
Derseniz ki daha çok katılım gerekiyor, iki hafta daha erteleyelim olmazsa, ben yine sizinleyim, buradayım, lakin disipline uymaya hayat şartlarım şuan müsait değil biliyorsunuz.
Tam gaz devam ama listeyi erteleyebiliriz, siz nasıl uygun görürseniz

bence iki hafta bu şekilde de olsan monulerin güzel.

Umutsuzluk demeyelim. :) kilo fazla olunca hızlı gitmesi beklentisindeyim:)
Haftaya daha iyisini yaparız ablam:)
Tabiki hepimiz daha çok verelim istiyoruz cnm ama ne yapalım elimizdeki malzeme bu :))bunada şükür
Çünkü bazılarını görüyorum sıfır kaçamakla 100 -200 gr la devam edecez diye uğraşıyolar
Biz totelde verdiğimize bakalım
Haftaya daha da çok tüm gücümüzle ileriiii :)
Annem içli köfte yaparsa (kızartma değil) 2 tane yiyeceğim:)
Onun dışında sıkıntı yok
tartıya yakın olmasın no problem canısı :)heralde annengilde destekliyolardır senin kilo vermeni
Benimkiler hep çok üzülürdü o yüzden izine bile gitmek istemezdim

kızlar ben bayram hedefimi tutturdum hatta geçtim. bayram hedefini koyarken 9 kilo vardı vereceğim. ama çok şükür ulaştım. çok mutluyum :)
valla süpersin cnm hadi inş.böyle devam etsin

Tatlım diyetini bildirimini aksatmadıktan sonra 2 hafta paylaşım için idare ederiz sorun değil
Ben, boşverip onu bunu yiyeceğini zaten düşünmüyorum
Fırsat buldukçada gelmeye çalış

Hadi bakalım hoşgeldin listeyeeeee

Ben geldimmm. arıza da gelip bu günü buldu. çok şükür atlattik. güzel sonuçlar var masallah

Kutlarım seni kız burun farkıyla geçtin hadi iyisin köfte :)

kızlar ben bayram hedefimi tutturdum hatta geçtim. bayram hedefini koyarken 9 kilo vardı vereceğim. ama çok şükür ulaştım. çok mutluyum :)

Başka kimler ulaştı bayram hedefine ben ulaştım :)

Gel canım gel ne olacak o kadardan :) sorumluluk duygusuyla bırakmıyorsun Zaten

Takımımız şenlensin :) hoşgeldin bizden de mefkûrem tamamdır dediyse bizde arkasındayız :)

***9.TAKIM 532. Etap***

seydan94 (58,1/57,4/0,7/%1,2)
ayulduzz(67,1
befitlady(66,6/65,9/0,7/%1,05)

Edibe12 (85,7/85,7/0/) kilosu sabit
askrhpozitif(67,6/66,7/0,9/%1,33)
mefkurem (92,2/91/1,2/%1,30)

CeruleanSins(106,5/105,4/1,1/1,03)
plasticwoman(101,8/99,7/2,1/%2,06)
ervam44(106,7/104,4/2,3/2,16)

9.Takım ortalama : %

ADAY LİSTESİ
mehlikatun(88/85,8/2,2/%2,5) yeni
üye baş.tar. 03/08/17 hdf:70 b.kilo:89,3

Freeliste
Ekim2009(90,7/90,1/0,6/%0,66)

Kız @ayulduzz listeyi arama gelince diye senin için öne aldım :))

Oyy sağolasın, çok teşekkür ederim canım, elimden geldiğince çoğaltırım inşallah Hoşbulduuuuuummmm

Ağrı ve uyuşma var ağrısı kemiğe vuruyor resmen

Süper hastalığa rağmen
normal değil gülüm bu ağrılar bence bir daha doktora git yada telden ara , zaten daha yeni gittin kan verdin sonra başladı bu ağrılar , ara sor bakalım kan verme sonrası böyle bir şey normal mi

normal değil gülüm bu ağrılar bence bir daha doktora git yada telden ara , zaten daha yeni gittin kan verdin sonra başladı bu ağrılar , ara sor bakalım kan verme sonrası böyle bir şey normal mi
Yarın Zaten gidicem doktora canım ama oradan ağrı biliyorum iğnenin tam girdiği hizadan aşağı doğru parmaklarıma kadar ağrı var

o cısların hepsi bitti gitti şükür tek poğaça var onu da bilrek çok yapmıştım yolda benim sıpanın ağzı boş durmaz çok acıkıyor , kalan minnacık tiramisuyu da gece 2.5 da kalkıp haklamış sıpam :) yani bu gün yiyecek cıs yok evde bittiii:)
bak bacım bekliyorum sensin 8 lere girmiyorum 10 küsür senedir görmedim korkuyorum benle gel de elimden tut beraber gidelim 8 lere:)
cidden ben de kendime şaşırıyorum ay da 500 gram en fazla 1.5 kilo verebilirken bu ara maşallah şeytanın kulağına kurşun demir tahta ne varsa işte çok iyi gidiyor her gece nefes çalışmasıyla olumlama imajinasyon yapmaya devammm:)

misafirim vardı gülüm sen yemiyor musun yesene sen de v.s. diyince ev sahibi yemeyince misafir de tabağını bitirmiyor
bir de diyet mi yapıyorsun muhabbeti olunca yok yapmıyorum saatli yiyorum dedim yarım poğaçayı 4 defada her çay tazelemeden sonra ısırdım en son tabağı alıp mutfağa götürdüm :))

heyy heyttt daha ne hedefleri ne başarıları görüp imza atacaksın ervam ahada şuraya yazıyorum sen başarıların kadınısın

Sağol canım ağzın bal yesin :)

:*

Süper canım 8 göreceksin yakında bu hafta olsa totem tutacaktı ama :)
Baktım da yoga havamda değilmişim ildaha enerjikim bugün kardio parklar dedim bende:)
Ama yogayida hayatıma sokmak istiyorum plates hocası yaptırmış ti böyle bı rahatlama yok çok sevmiştim
Ya aklımda çok şey var spor adına ama düzeni oturtmam için zaman lazım galiba

Yarın Zaten gidicem doktora canım ama oradan ağrı biliyorum iğnenin tam girdiği hizadan aşağı doğru parmaklarıma kadar ağrı var
buradan yazmıycam az önce sesli sesli saydıklarımı ama bu kadar da olmaz ki yaaav kiloluyuz diye acemi, umursamaz hemşireler kolumuzu kaç yerinden deler olmadı için de çevirir morartır kiloyla hiçte ilgisi yokmuş 111 kg da hafta da bir kan verirken iyi hemşirelere denk geldim bir kere bile ıskalamadılar o zaman öğrendim kiloyla kan aldırıken damarın bulunmasının ilgisi yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…