- 18 Mart 2009
- 8.660
- 3.741
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #237.721
Aylinnnnn sende özleniyosun bebekMerhaba canlarim
Siz nasil birseysiniz bilmiyorumm
Ama bana iyi geliyorsunuz
Nasil eksik hissediyorum kendimi buraya giremedikce
Rejimi tınmıyorum gibi böyle... amaan dercesine.. ama BOZMADIM BOZMAMDA tam gaz devam merak etmeyin kilo alarak asla gelmem.
Cok özledim sizi valla..
Dün iki tane kar cekimim vardi.
Almanlar ne garip ayolköpekleriyle fotograf istediler. Gzl oldu ama he
Anlicaniz yogunluk devam. Fotolar birikiyor
Bu arada ben bugünü pazartesi saniyomya
Tartildim 700gr eksideyim 101 olmusum
Sizi seviyorum ugrarim
tek uykusuz geciren biz degiliz demek ki , sagol kuzum gecti sükür okula bile gitti. sizede gecmis olsun .Geçmiş olsun canım bence de iki saat daha geç aysa güzel olurdu
hata yapiyor bence abin , evliliginde ki sorunlari kendi cözmeli , evlencek kadar büyümüs mü büyümüs . o zaman sorumlulugunu alip dallanip budaklandirmadan cözmeli derdini, nasil cözecegini de o bulcak, ayrica biliyorum kardesin diye üzülüyorsun ama sonucta seninde bir ailen var , abinin dertleriyle üzülücegine enerjini kendin ve ailen icin harcalamalasin , bilmiyorum ben bu konuda cok egoist olabilirim ama kendi yuvamin huzuru icin hersey. sende biraz degis lütfen .Kızlar bu abimin evlilik sıkıntılarına çok kapıldım ne gecem kaldı ne gündüzüm gelin tuttrmuş annen beni istemiyor ne yaptı annem diyoruz ben öyle hissediyorum öyle görüyorum annemi de bi tanısanız üzülürsünüz bu yaptıklarına evliliğinde abimle arasında ki sıkıntılar da kendi auçlu olduğu için anneme babama sarmış durumda daha 5 aylık evliler annem hergün ağlıyor üzülüyor hiç dayanamıyorum nasıl çözülcek bilmiyorum bı seferde takmış kafaya abin nasıl size sorunumuzu anlatır diyor asıl sorunu görmezlikten geliyor. Eşim dün bana kızdı sen kendi hayatına bak çok karıştın bu işe diye ama aklımdan hiç çıkmıyor orttada olmayan bişey yüzündrn bi evlilik bitmek üzere
neden agridigini bulamadik balim ama okula gitti sabah.onun da mı bünyesi hassas lodos esince başı ağrıyor ayy kuzum aynı bana teyzesine çekmişşş
şimdi nasıl ağrısı geçti mi
Ne güzel özetlemişsin, bu istek ve azimle o hedef tutar bence
Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl oğluşun
Allah yardımcınız olsun canım, olması gereken abinle eşinin karşılıklı oturup herşeyi konuşması gerek. Belli ki yengenin aklında kendince yorumladığı şeyler var. Bir şekilde eğer kendisi suçluysa o suçun kendisinde olduğu gösterilmeli.
neden taslayalim yavrusu seni ? , sadece sunu yaziyorum . kronik astim hastasiyim 7 yil oldu teshis konulmasi. ben halime sükrediyorum yine de astimla yirttim diye . akciger hastaliklari hic birseye benzemiyor, nefes alamamak gibisi yok. zor yani. sagligin icin dirayetli ol kuzu.Ekimcim ya tabi murphy nin suçu kaç gündür herşey üst üste geliyor bağıra bağıra ağlamak geliyor içimden. Valla derdi ne bilmiyorum emirin gece ağladı uyumadı falan feci başım ağrıyor..
Bir de burada taşlanacağım ama ben sigaradan kurtulamadım emzirirken içiyordum iki gündür bırakmaya çalışıyorum yeniden aşırı zorluyor beni
Geçmiş olsun cnm oğluşa ne olduki
Dün rüzgarda falan kaldıysa ondan da olabilir
bol sanslar kuzu , insallah sorunsuz cikarsin disciden :)Uyandim kahvaltimi yaptimm, Ispanaklari yikadm aksama ispanak yemegi yapicamm :) sizde neler var kizlar?
Birazdan disciye gidicem randevum vardisciyi hic sevmiyorm ama kök ucundan tedavi olmustm diste hafif siyahlik var dis etine yakin korktm bi baktircam, insallah kötu bisey cikmaz
Allah bagislasin canim :)
Güzel canim spora yüklenmek iyidir :))
Tamam canim benim, hadi bakalim ozaman yarin güzel bi spor bildirimide gelir belki :))
Ne oldu tatlım incindimi yoksa bağ falanmı koptuSpor yapmaya çalıştım canim 2 mile de takili kaldım persembe yapmıştım en son 4 mile yapacaktim ama olmadı. Sol kolum omuzdan cok fena ağrıyor o engel oluyor spora odaklanamiyorum
Niye çok olsunki :)))NE İÇİN ZAYIFLAMAK İSTİYORUM
SoruyuMefkurem sen mi sordun canim
Ben tesetturluyum, giyimime dikkat ederken tasan hicbir yerim olmasin istiyorum..
namaz kilarken rahat hareket etmek istyorum..
Yatakta ipek pijama giyinip arasinda kendimi gayet hafif hissetmek istiyorum, saga sola dönerken kuş gibi rahat olmak istiyorum..
Uzerime giyindigim hersey rahatlikla kaysin istiyorum.
Atik ve girisken ruhuma bedenim yuzunden tezat düşmek istemiyorum.. bu beni istedigim gibi hareket etmekten alikoyuyor
Oglum boyumu gecmisken yaninda daha da genc bir anne olmak istiyorum..
Bunları istiyorum ben cok mu:))
Ne oldu tatlım incindimi yoksa bağ falanmı koptu
Benimde takıma ilk geldiğim dönemde lesliye başlamıştım sol omzuma bişey oldu kaç gün tutuldu
Sonrada yer edindi
arada çok zorlarsam ağrır yine
Kol hareketlerini yapma bi süre
Niye çok olsunki :)))
Hepimizin hakkı
Ama bunlara kavuşmak içinde emek vermeliyiz
Biz de başladığımıza göre arkasını getircez inş.
Aynı benim gibi olmuşBilmiyorum ki canim tam omuz yerinden eklemden agriyor. Leslieden olabilir, kol calisirken lastigi dengesiz yapmis olabilirim biran bir de eliptikten supheleniyorum hizlandigim zaman oldu belkide Leslie de kol calismadan odaklanilmiyor en iyisi Yürüyüş yapayim
30 dk eliptik ve 2mil leslie planliyorum abla
Önceden vermiştim ama bidaha hatırlatayım
Ödem içeceği
2 yeşil elma kabukları, kalın soyulacak
Bi parça taze zencefil
4-5 tane karabiber
4-5 karanfil
Çubuk tarçın
Yarım demet maydonoz
1 limon dilimleri
1.5 - 2 lt su
5-10 dk kaynatılacak
1-2 yeşil çay eklenip demlenecek
Gün içinde içilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?