- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.341
Ellerine sağlok kuzucumYaptim bile abla sen istersende yapmazmiyim :)))
Hadi haftaya daha iyi olur insallah
Maalesef bizde 2 kişi bildirimde bulunmadı biri artıda listeyi batırdılarKız anka sizde durumlar ne hiç bakmadım 
Demeeee kötü olmuş cnm yaaMaalesef bizde 2 kişi bildirimde bulunmadı biri artıda listeyi batırdılar
hımm tmm herkes çok merak etti paylaşıyım bari kilomu
cuma:76,2
guncel:77
fark:+0,8
resim atamıyorum isteyem olursa zuhal ablaya atayım o atsın buraya emek emek ilmek ilmek aldım bu kiloları
dayak yıycem valla
kız dilini issir böyle tamamlayaym 9 ayiKizz 5 aylik olmus nerdeyse sen nezaman kilo alcangüzel gidiyorsun valla masallah
Sagol canimm haddi haftaya seni ilk 3ün arasinda görelim
Hadi bakalim bi atak gelsin ozaman
Vicdanen çok pişmanım yiyorum sonrasi hüsran değişik bı boşluksaskin liste öncesi fena cozutmusun
kız dilini issir böyle tamamlayaym 9 ayi
Tebrikler abla çok iyi kilo vermişin maşallahBende bildirim yapayım kahvaltı yapcam çok acıktım geçmişe sonra devam ederim
Bu hafta çok çabaladım ama beklediğim gibi olmadı malesef
Geçen hafta 83.1
Bugün 81.8
Fark 1.3
Yüzde 1.56
Sen bu listeye girdi hepsi gider eminimVicdanen çok pişmanım yiyorum sonrasi hüsran değişik bı boşluk
Allahim yaahımm tmm herkes çok merak etti paylaşıyım bari kilomu
cuma:76,2
guncel:77
fark:+0,8
resim atamıyorum isteyem olursa zuhal ablaya atayım o atsın buraya emek emek ilmek ilmek aldım bu kiloları
dayak yıycem valla
Bu hafta terfi etmezmiyim Toto buyutmekten 1.lige bak gör Pınar hanım :))Spor listesi Sonuclar
(800 üzeri puan) Spor Yıldızları:
1. @KocasininNarTanesi (1.115puan)
2. @Pnrrr-20 (1.102 puan)
3. @Poni Bon (1.000puan)
4. @melegimve ben (934puan)
(400 -800 puan) Fit Kalanlar:
5. tugcetugcem (462puan)
6. M mer_4260 (450puan)
7. @eyledi (400puan)
(150 - 400 puan) Az da olsa Hareket edenler:
8. @Zey-has (355puan)
9. @asfarovski (325 puan)
10. Mefkurem (315 puan)
10. @canan456 (315puan)
11. @mine006 (306 puan)
12. @Elif1530 (150puan)
(0 - 150 puan) Toto Büyütenler:
@Nilyyyaaannn @Kyezdn Warriorinside North River
Unuttugum varsa affola elimden geldigince yapmaya calistim.
Öncelikle birden dörde kadarda yer alan Spor yildizlarimizi tebrik ederimmm
Artik her hafta kim ne yapmis kim toto büyütmüş görücez bakalim
Sporlari bundan sonra ona göre yaparsinizz
Bir gider biri gelir kaptanım ahanda ben geldim:)Anaaaaaaaa niye kaçtınız hepiniz
Kilonun başlangıcı o canım benim tel özgür takiliyor
Haaahaaaa nanenin teline alış cnm hep yanlış yazar o :))
Bugünkü kilonu başlangıç olarak alıyoz demiş
Tanıştırayım şekerim zühal ben
Takım kaptanıyım
1.3 kg daha ne olsun. Siz acayip hırs yapmışsınız, darısı başıma inşallah...Bende bildirim yapayım kahvaltı yapcam çok acıktım geçmişe sonra devam ederim
Bu hafta çok çabaladım ama beklediğim gibi olmadı malesef
Geçen hafta 83.1
Bugün 81.8
Fark 1.3
Yüzde 1.56
O duyguyu bende çok iyi bilirim hatta yemeyi kafana koyunca daha yemeden pişmanlık başlar ama genede yersin:)Vicdanen çok pişmanım yiyorum sonrasi hüsran değişik bı boşluk
Önce bebişin sağlılıklı gelişmesi ve senin sağlıklı bir şekilde Doğum yapman canım kilolar nasıl olsa gider Bebiş geliştikçe büyüdükçe tabiki sende kilo alacaksınKızlar bende bildirim yapayim geçen hafta sanırım
80,3 idi
Bu hafta 80,7
Bir an önce doğurup kilolarimdan kurtulmak istiyorum
Öyle kuzum ben bu sürecin biraz hızlı geçmesini istiyorum sanirimÖnce bebişin sağlılıklı gelişmesi ve senin sağlıklı bir şekilde Doğum yapman canım kilolar nasıl olsa gider Bebiş nasıl geliştikçe büyüdükçe tabiki sende kilo alacaksın
Ben burdayım okuyarak takip halindeyim birde kızımı dün hasta ettim sanırım burnu Çeşme misali akıyor ve sabahtan beri herseye ağlıyor napsam acabaAnaaaaaaaa niye kaçtınız hepiniz
Doğumdan sonraki kilolar çabuk gidiyor tatlım bide sen fazla kilo almadın çabuk verirsin.Öyle kuzum ben bu sürecin biraz hızlı geçmesini istiyorum sanirimboyle bir boşlukta oldum
Tugcecim harikasinnnn
Güzel canim masallah
Günaydın aslanlar
Kilo bildirimi
Geçen cuma 63.8
Bugün 63.3
Regle rağmen hedefi tutturdum. Aslında 62 yi hedefliyordum. Ama olmadı. Haftaya inşallah 60 a az kaldı
Waayyy supersin kuzucum
Yihuuuune tatili abla ya onbeş tatil verdi ya devlet size o yeter kk da tatil yok çalışın köleler
Ohh ne içindeki ateşi çıkardık sonunda ortaya canan bak ne güzel bı duygu dimi
tugcecim tüm tebrikler sana hasta hasta detox yaptin daha ne olsun
Yok kuzum sebze çorbasını ha yemişin ha yememişin bişey fark etmiyor
Bidaha yapmıcam zaten
Hiç bi faydası olmadı boşuna aç kaldım
Evet kaptanım maalesefdogru düzgün yapabildigim sadece 2 günle bu kadar oldu insallah haftaya bomba gibi geliyorum :) bugünden baslaadımm
Bu hafta diyetimi cenazemizden dolayı yapamadımo nedenle böyle oldu
Dikkat edemedim taziyemiz vardı bende kalanlar misafirlerim o nedenle yapamadım ki
Bu hafta cenazemiz ve misafirlerimden dolayı diyet yapamadım zatenhaftaya bomba gibi geliyorum insalllaahh
Hadi inşallah bakalım canımDoğumdan sonraki kilolar çabuk gidiyor tatlım bide sen fazla kilo almadın çabuk verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?