- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.361
Akması tıkanmasından iyidir cnmBen burdayım okuyarak takip halindeyim birde kızımı dün hasta ettim sanırım burnu Çeşme misali akıyor ve sabahtan beri herseye ağlıyor napsam acaba
bogazına baktın mı kızarıklık var mı nezle ise sorun yok ama bogazsa sıkıntılıBen burdayım okuyarak takip halindeyim birde kızımı dün hasta ettim sanırım burnu Çeşme misali akıyor ve sabahtan beri herseye ağlıyor napsam acaba
bana ragmen dimiSelamm kızlar nasıl gidiyorr iyi görünüyor liste
Kaptanım tebrik ederim harikasınBende bildirim yapayım kahvaltı yapcam çok acıktım geçmişe sonra devam ederim
Bu hafta çok çabaladım ama beklediğim gibi olmadı malesef
Geçen hafta 83.1
Bugün 81.8
Fark 1.3
Yüzde 1.56
Maşallah buda çok güzel:)Bende artık bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 79.8
Bu hafta: 78.7
Fark : 1.1 kg
Yüzd:1.38
Benim evde var bende yiyim ozamanBende çok açıktım abla dün akşam baya wc ye cıktım şimdi sabah çıkamadım.. greyfurt cok itiymiş ama şişkinlik yapar diye içemedim
Kesinlikle geç uyanınca sebeb nedir bilmem daha eksi oluyor insanBugün aksi gibi erken uyandım 11 e kadar uyuyabilseydim 200-300 daha farkederdi :))
abla bu hafta için birsey diyemiyorum yaAkması tıkanmasından iyidir cnm
Çabuk geçer o bişey olmaz inş.
Merveee bu hafta hedefin ne cnm
Artık yüzde 1.5 gelse diyorum
Ne dersin
Canim ağzını açmıyor ağlarken bakacam artık ama sanki nezle boğaz değil istanbul yolunu bilirsin ne kadar açık alan dün o taraftaydik inanılmaz rüzgar vardı nolduysa o anda oldubogazına baktın mı kızarıklık var mı nezle ise sorun yok ama bogazsa sıkıntılı
Canim kendine +6.5 yazmışsın 0.5 olmasi lazim galibaliste bu sekilde senden onay bekliyorum abla kuzey uyandı bi doyurayım gelirim yine
hımm tmm herkes çok merak etti paylaşıyım bari kilomu
cuma:76,2
guncel:77
fark:+0,8
resim atamıyorum isteyem olursa zuhal ablaya atayım o atsın buraya emek emek ilmek ilmek aldım bu kiloları
dayak yıycem valla
Ellerine sağlok kuzucum
Bu hafta bende bi üst gruba geçecem
Bu hafta terfi etmezmiyim Toto buyutmekten 1.lige bak gör Pınar hanım :))
Bu haftanın yıldızı tuğçeeeemSelamm kızlar nasıl gidiyorr iyi görünüyor liste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?