- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.421
Ayy İnşallah, bu kilolar gitsin deKız sen listeden önce mezun Olcan
Geçmiş olsun canım ateşi inatcimi
Ptesi tartisini düşün baby
bak bünye karışık değil işte
Ya ilk dişleri çok kolay çıktı azı ve köpek dişleri mahvetti bizi sürekli kucağımda zaten yavrum benim aynen öyle ilerde büyüyecek olmalarını düşününce bu günler geçecek diyorumCanim her cocugun tepkisi farkli oluyo, benim oglumun dis cikardigini anlamadim hic, kizim genelde ateslendi, ama yinede guzel seyler tek problemimiz bu olsun , yorgunluktan kaciriyoruz bazi anlari , saril ona direnci artsin
Hemde ne inatçı ya düşmüyor ilaç bile azcik düşürüyor sonra geri fırlıyor bakalım antibiyotik fayda eder inşallahKız sen listeden önce mezun Olcan
Geçmiş olsun canım ateşi inatcimi
Ptesi tartisini düşün baby
bak bünye karışık değil işte
Aman ablam maşallah de ben de üç sene sonunda yaşadım ilk defaDaha star olduğundan haberi yok :))
Haftayada olsa ne güzel olur demi
Sonradan gördüm onu
Yimedim zaten kızz uslu uslu su içip yattım
Ayyy ne güzel benim hiç yaşamadığım bi şey :))
Kaçamakta neymiş yasim hanımcım
Aaaa sana hiç yakıştıramadım
Tamam
Tatlıya bağlandığına sevindim, başkaları için birbirinizi kırmaya değmez:)
Ilgın ne güzel yerdir, küçükken gitmiştik inşallah yine nasip olur.
, ay ne güzel darısı bana inşallah. Benim eşim de ben kendime ayrı tabak hazırlayıp onların yediklerinden almadıkça aferin valla diyip duruyor. Garibim beni hiç bu kadar hırslı görmemiş
Bizim oralardan birine mi denk geldim acep? :)
Ben bugün yaparken süre tutayım, dünle ikisini birlikte puanlarım o zaman olur mu?
X 3 yapıcam değil mi hesaplarken?
Evet evet lütfennnn ama nasıl
Eşim geldi benden Özür diledi yanlış davrandım yaklaşımim doğru değildi dedi . Çünki gecenin 3.5 una kadar bizle uğraştı onun yüzünden kızım in uykusu dağıldı ve işlerin bu şekilde olmasının suçlusu olduğunu anladı daha doğrusu ben anlamasini sağladımilk önce bizle yatmaya geldi tabi görümcek giriyor cikiyör mutfaga ben hala uyumadim işaretleri veriyor bizde odada gecenin 3 ünde kızım ben babası sevgi pekiştiriyiruz neyse dedim kalk mutfağa gidelim açılmıştım domates salatalık yedim onlarda yanımda durdu eşim bana sordu nerde uyuyayinm dedim zaten sabah oldu git salonda yat ama bugünlük ve ben hala uyanık saat 5 olmus yatayim bari iyi geceler
Heyyy çekilin kraliçe olmuşum yuskaralugindan terfi hızlı oldu
İyi fikirmis
Elini yine korkak alistirmissin
Nenekekik nedir ya :)
Fitangel Çiko yemiş
Tabi sonra hafta boyunca eritmeye uğraş bu saatte yenir mi neinnn der kaptanim
Dimi ama 1tk reçel yidim sadeceb
Poni gece boyu seninle uğraştım ağzını burnunu kırarım
Anam nasıl bir is o kitle indeksi hostes vs mı
Bak bak unutmusmus bugün cuma diye gormedik
Eşim 4 kg greyfurt bı büyük kova köy yumurtası alıp gelmiş bu hafta yedim diye ömür boyu yiyeceğim sandı galiba
hahaaa görücü tim
Günaydın kızlar
Hafta sonunu kazasız kaçamaksız atlatırsam ne mutlu bana regl oldum cumaya güzel eksi gelir inşallah
Canım ben diyete ilk başladığımda sabah kahvaltılarda kullanıyordum dönem dönem. Buğday ruyeşmini yulaf ezmesi ile birlikte 1 bardak süte ekliyordum, içine bir de sevdiğim bir meyve... off miss gibi sabah kahvaltısı
[/QUOTE]Yok canım, hosteslik degil.2. pilotluk sınavına girmeyi planlıyorum. Nisan a kadar basvurular devam ediyor su an sartları karsılıyorum kilo harici :)
Günaydınlarrrrr mutlu haftsonları güzeller
Öncelikle 9.takım ailesinde bulunan herkese gösterdikleri sabır azim çaba için tek tek teşekkür ediyorum
Motivasyon adına yazılan bir mesajın bile bu 1.likte katkısı vardır
Inş.hep birlikte güzel derecelere imza atmaya devam edecez
DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYORUZZZ
BU YAĞLAR YA GİDECEK YA GİDECEKKKK
Bütün kalpler sizler için babylerim
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Bende tam hatırlamıyorumBen dün menü yazdım mı hatırlamıyorum. O kadar geçmişe gitmeye de üşeniyorum
Akşam düğün var arkadaşımın, akşama kadar güç toplamam lazım.
Günlerden sonra 2. Defa dışarı çıkacağım için çok heyecanlıyım
Maşallahhhh Maşallahhhh :))Aman ablam maşallah de ben de üç sene sonunda yaşadım ilk defa
Aaa hemşerim sarılacam tutmayın beniYoo bende kululuyum ondan
Aynen öyle olmuşTakımın yarısı Konyalı yarisi emzikli
Şekersiz bi alışınca şekerli içemiyosun zaten cnmBugün hayatımda ilk kez sabah aç karna Türk kahvesi içtim:), hep şekerli içtiğim için şekersizi ilk başta pek hoşuma gitmedi ama son yudumda alıştım. İnşallah devam ettirebilirim
Yemedim iki ay kaldı ablam nisan 1 de korumaya geçerim inşallahMaşallahhhh Maşallahhhh :))
Aman sende gaza gelip şeytana uyma :))
Çayı kahveyi şekersiz bi alışırsan canım geçmiş yıllarına üzülürsün güven banaBugün hayatımda ilk kez sabah aç karna Türk kahvesi içtim:), hep şekerli içtiğim için şekersizi ilk başta pek hoşuma gitmedi ama son yudumda alıştım. İnşallah devam ettirebilirim
Hani ben hani ben bu hafta ben bile kilo vericem görün bak hihhh2 ŞUBAT-2 MART HEDEF LİSTESİ
Mefkurem 81.3 /76/-5.3
melegimve ben 81.7/75/-6.7
@Pnrrr-20 69.8/65/-4.8
M mer_4260 62.2/
eyledi 88/
@tugcekrblt 59.3/58/-1,3
N Nilyyyaaannn 78.6/
Warriorinside 73.8/68/5.8
@nanekekik 73.4/69/4.4
@KocasininNarTanesi 105.9/
Poni Bon 78.4/
@Sweetyy83 63.3
K Kyezdn 76/69/7
I _ikra_ 119.8 /113.5
@Beyazpapatyammm 95.7/90/5.7
Degistir Kendini 79.9 /75/-4.9
asfarovski 67.5/65/2.5
Habinar 72.4 /69/3.4
F Fitangel 60.9 /57/ 3.9
Listenin son hali
Eksikler doldursun lütfen
Aklıma geldide seni yazmaya vicdanım el vermediHani ben hani ben bu hafta ben bile kilo vericem görün bak hihhh
benden az veren olmasın kızlar ona gore
hepinize meydan okuyorum haydi bakalım hodri meydan
Ciddiye almamazlik yapmayın ben çok ciddiyim
Mefkurem
melegimve ben
Pnrrr-12
M mer_4260
eyledi
@tugcekrblt
N Nilyyyaaannn
Warriorinside
@nanekekik
@KocasininNarTanesi
Poni Bon
@Sweetyy83
K Kyezdn
I _ikra_
@Beyazpapatyammm
Degistir Kendini
asfarovski
Habinar
F Fitangel
Gülşah yoksa takım olarak yarışsak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?