- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.401
TamamHadi cuma ufak bi kaçamağa bişey demiyorum
Ama başka günler neinnnnn
Heee böyle yapınca haftaya 1.liği biraz zor görürüz :))
Tatlıya bağlandığına sevindim, başkaları için birbirinizi kırmaya değmez:)Eşim geldi benden Özür diledi yanlış davrandım yaklaşımim doğru değildi dedi . Çünki gecenin 3.5 una kadar bizle uğraştı onun yüzünden kızım in uykusu dağıldı ve işlerin bu şekilde olmasının suçlusu olduğunu anladı daha doğrusu ben anlamasini sağladımilk önce bizle yatmaya geldi tabi görümcek giriyor cikiyör mutfaga ben hala uyumadim işaretleri veriyor bizde odada gecenin 3 ünde kızım ben babası sevgi pekiştiriyiruz neyse dedim kalk mutfağa gidelim açılmıştım domates salatalık yedim onlarda yanımda durdu eşim bana sordu nerde uyuyayinm dedim zaten sabah oldu git salonda yat ama bugünlük ve ben hala uyanık saat 5 olmus yatayim bari iyi geceler
Ilgın ne güzel yerdir, küçükken gitmiştik inşallah yine nasip olur.Aslen ılgın canım ailem orada hala ben merkezde oturuyorum
Hadi ya adam nasıl korktuysa hep öyle diyet yapacağını zannetti galiba
Perşembe günü de benim eşim ilk defa bana yemem için ısrar etti hem de aşırı. Ben karabugday elma hazırladım kendime ona da iki çeşit döner sandviç ve patates kızarması adam vicdan azabından ölecek zannettim ben yedikçe
Kulunun neresinden acep :)
Ben bugün yaparken süre tutayım, dünle ikisini birlikte puanlarım o zaman olur mu?Canim öle mekik sayisi olark yapmiyoruz aslinda keske zaman tutsaydin.Mefkurem abla nasil yapcaz bunu
Sen gel canım ben götürürüm yine seniTamam
Tatlıya bağlandığına sevindim, başkaları için birbirinizi kırmaya değmez:)
Ilgın ne güzel yerdir, küçükken gitmiştik inşallah yine nasip olur.
, ay ne güzel darısı bana inşallah. Benim eşim de ben kendime ayrı tabak hazırlayıp onların yediklerinden almadıkça aferin valla diyip duruyor. Garibim beni hiç bu kadar hırslı görmemiş
Bizim oralardan birine mi denk geldim acep? :)
Ben bugün yaparken süre tutayım, dünle ikisini birlikte puanlarım o zaman olur mu?
X 3 yapıcam değil mi hesaplarken?
Kız sen listeden önce mezun OlcanMefkurem 81.3 /76/-5.3
melegimve ben 81.7/75/-6.7
@Pnrr20 69.8/65/-4.8
M mer_4260 62.2/
eyledi 88/
tugcetugcem 59.3/
N Nilyyyaaannn 78.6/
Warriorinside 73.8/
@nenekekik 73.4/
@KocasininNarTanesi 105.9/
Poni Bon 78.4/
@Sweetyy83 63.3
K Kyezdn 76/
I _ikra_ 119.8 /
@Beyazpapatyammm 95.7/
Degistir Kendini 79.9 /75/-4.9
asfarovski 67.5/
Habinar 72.4 /
F Fitangel 60.9 /57/ 3.9
Geçmiş olsun canım ateşi inatcimiAyy çok teşekkür ederim sormayın ya birde antibiyotiktenmi nedense acayip huysuz atletle geziyor zaten çorabı ayağında bu iki oldu bilmiyorum niye böyle oluyor her dis çıkarma döneminde böyle hasta oluyor
Ptesi tartisini düşün babyGünaydın kızlar
Hafta sonunu kazasız kaçamaksız atlatırsam ne mutlu bana regl oldum cumaya güzel eksi gelir inşallah
bak bünye karışık değil işte
Sen starsin balim
Heyyy çekilin kraliçe olmuşum yuskaralugindan terfi hızlı oldu
İyi fikirmis
Elini yine korkak alistirmissin
Nenekekik nedir ya :)
Fitangel Çiko yemiş
Tabi sonra hafta boyunca eritmeye uğraş bu saatte yenir mi neinnn der kaptanim
Dimi ama 1tk reçel yidim sadeceb
Poni gece boyu seninle uğraştım ağzını burnunu kırarım
Anam nasıl bir is o kitle indeksi hostes vs mı
Bak bak unutmusmus bugün cuma diye gormedik
Eşim 4 kg greyfurt bı büyük kova köy yumurtası alıp gelmiş bu hafta yedim diye ömür boyu yiyeceğim sandı galiba
hahaaa görücü tim
[/QUOTE]2 ŞUBAT-2 MART HEDEF LİSTESİ
Mefkurem 81.3 /76/-5.3
melegimve ben 81.7/75/-6.7
@Pnrr20 69.8/65/-4.8
M mer_4260 62.2/
eyledi 88/
tugcetugcem 59.3/58/-1,3
N Nilyyyaaannn 78.6/
Warriorinside 73.8/
@nenekekik 73.4/
@KocasininNarTanesi 105.9/
Poni Bon 78.4/
@Sweetyy83 63.3
K Kyezdn 76/69/7
I _ikra_ 119.8 /
@Beyazpapatyammm 95.7/90/5.7
Degistir Kendini 79.9 /75/-4.9
asfarovski 67.5/65/2.5
Habinar 72.4 /69/3.4
F Fitangel 60.9 /57/ 3.9
Çok geçmiş olsun herşey duzelince yine bekleriz kapımız açıkMefkurem canim kuzenim hastane de 3 cocukla kalakaldim felegim sasti ozelden sana bildirdim saniyordum ama yollayamamisim cok uzuldum bilgi weremeden ortadan kaybolmus olunca...
Diyetime dewam ama yarisa katilamicam.
Hepinize bolll eksiler
[/QUOTE]bowww pilotluk mu maşallahYok canım, hosteslik degil.2. pilotluk sınavına girmeyi planlıyorum. Nisan a kadar basvurular devam ediyor su an sartları karsılıyorum kilo harici :)
GünaydınnnnGünaydınlarrrrr mutlu haftsonları güzeller
Öncelikle 9.takım ailesinde bulunan herkese gösterdikleri sabır azim çaba için tek tek teşekkür ediyorum
Motivasyon adına yazılan bir mesajın bile bu 1.likte katkısı vardır
Inş.hep birlikte güzel derecelere imza atmaya devam edecez
DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYORUZZZ
BU YAĞLAR YA GİDECEK YA GİDECEKKKK
Bütün kalpler sizler için babylerim
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Tmm cnmMefkurem canim kuzenim hastane de 3 cocukla kalakaldim felegim sasti ozelden sana bildirdim saniyordum ama yollayamamisim cok uzuldum bilgi weremeden ortadan kaybolmus olunca...
Diyetime dewam ama yarisa katilamicam.
Hepinize bolll eksiler
Bende tam tersi kahve içildi şimdi kahvaltı zamanı :))Günaydınnnn diyeceğim geçmişten gelemedim bı turlu kahvalti yapıldı kk keyfi zamanı
Daha star olduğundan haberi yok :))Heyyy çekilin kraliçe olmuşum yuskaralugindan terfi hızlı oldu
Sonradan gördüm onuFitangel Çiko yemiş
Yimedim zaten kızz uslu uslu su içip yattımTabi sonra hafta boyunca eritmeye uğraş bu saatte yenir mi neinnn der kaptani
Ayyy ne güzel benim hiç yaşamadığım bi şey :))Hadi ya adam nasıl korktuysa hep öyle diyet yapacağını zannetti galiba
Perşembe günü de benim eşim ilk defa bana yemem için ısrar etti hem de aşırı. Ben karabugday elma hazırladım kendime ona da iki çeşit döner sandviç ve patates kızarması adam vicdan azabından ölecek zannettim ben yedikçe
Kaçamakta neymiş yasim hanımcımGünaydın kızlar
Hafta sonunu kazasız kaçamaksız atlatırsam ne mutlu bana regl oldum cumaya güzel eksi gelir inşallah
Yoo bende kululuyum ondanTamam
Tatlıya bağlandığına sevindim, başkaları için birbirinizi kırmaya değmez:)
Ilgın ne güzel yerdir, küçükken gitmiştik inşallah yine nasip olur.
, ay ne güzel darısı bana inşallah. Benim eşim de ben kendime ayrı tabak hazırlayıp onların yediklerinden almadıkça aferin valla diyip duruyor. Garibim beni hiç bu kadar hırslı görmemiş
Bizim oralardan birine mi denk geldim acep? :)
Ben bugün yaparken süre tutayım, dünle ikisini birlikte puanlarım o zaman olur mu?
X 3 yapıcam değil mi hesaplarken?
Hiç bilmiyodum ya kızzYoo bende kululuyum ondan
Süper olurda bakalım bu hafta bana ne getirecek hedefimi biliyorsunDaha star olduğundan haberi yok :))
Haftayada olsa ne güzel olur demi
Sonradan gördüm onu
Yimedim zaten kızz uslu uslu su içip yattım
Ayyy ne güzel benim hiç yaşamadığım bi şey :))
Kaçamakta neymiş yasim hanımcım
Aaaa sana hiç yakıştıramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?