- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.201
Hoşgeldin canım benimMerhaba kızlar ay çok sevindim grubumuzun açılmasına yeniden merhaba kizlar
Doğdu çok şükür canım 40+3te 5 ayı geride bıraktık sayılır bileBende canımmsağlıkla dogdumu bebisin :)
Oh Maşallah
Sende hosgeldin cnm
Hoşgeldin canım takımda hamislerimiz varselamlar
ben çooookkkk eskiden yarışmıştım bu takımda
görünce mutlu oldum ama :)
şu an hamileyim doğum sonrası başlarım artık ben kabul ederseniz beni o zaman
kız koruduysn kilonu helal olsun vllasorma abla bende bu sene bitürlü nasip olmadi gelemedim bu zamana kaldi gene
He timam ozaman cuko yemiyoz artikkk
Gruplari nasil yapcaz cok meraktayim mezuniyetime 2 kilo kalmisti artik mezun olurum insallah
Kardeşimde çok istiyor ve acayip kafaya takmış durumdaSağlıcakla gelsin adı ile yasasin ponicim inşallah
kız işte sorun emin değilim bir gün tamam diyorum birgün yoklaf aramızda tuttursmiyoruz da zaten caktirma
valla bahar acıyan yarama parmsk bastın en az artı 20 var bendeEki Görüntüle 2208043 hadi bakalım kimler ne yemiş nasıl döbis olmuş kaç kg almış yada vermiş bı anlatın bakalim
hosbulduk kaptanimhosgeldinizzzz
Hosbuldum kuzumMervem hoşgeldin
Aman buranin cukosundan başka neyi var
3-4 kilo nedirki
Hic almamisin say
Ivettt çok ayıp
Cok dediysem çoktur
20-25 kadarcikk
Hoşgeldin canım benim
Doğdu çok şükür canım 40+3te 5 ayı geride bıraktık sayılır bile
Hoşgeldin canım takımda hamislerimiz var
kız koruduysn kilonu helal olsun vlla
Kardeşimde çok istiyor ve acayip kafaya takmış durumda
valla bahar acıyan yarama parmsk bastın en az artı 20 var bende
hosbulduk kaptanim
Hosbuldum kuzum
Kolay gelsin cnmBen evi toplamaya girisiyorum ufaklık uyudu max yarım saatim var toplayabilen için siz bol bol sohbet edin sayfa biriktirin özledim valla geçmiş okumayi
Aynen cnm olan olmuşÜzülme Abla toplandık sonuçta gidicek o kilolar
abla sende sıfırdan basla say ki çocuk doğurdunIvettt çok ayıp
Cok dediysem çoktur
Ki
20-25 kadarcikk
şimdi tıkır tıkır vereceksiniz Zuhal ablayla bizde yine emekleyecegiz mi sanıyorsunuz son 2 kgyu sizin için aldımHoşgeldin canım benim
hosbulduk kaptanim
Hosbuldum kuzum
kolay gelsin canımBen evi toplamaya girisiyorum ufaklık uyudu max yarım saatim var toplayabilen için siz bol bol sohbet edin sayfa biriktirin özledim valla geçmiş okumayi
hoşbuldum,Hoşgeldin canım benim
hosbulduk kaptanim
Hosbuldum kuzum
hoşbuldumYaseminimm hosgeldin cnm unutmadimki ben
Bebisin hayırlı olsun fazla kalmamış
Sağlıkla kucagina al ins
kullanıcı ismini mi değiştirdin canım, hatırlayamadım çnkü kusura bakmaSelam canım beni hatırlarsın belki ben seni hatırladım çoooook eskiden :))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
sağol canım sana da afiyet olsunKolay gelsin cnm
ay bu sefer mezun olmadan birakmicam resmen köşeden döndüm yaşimdi tıkır tıkır vereceksiniz Zuhal ablayla bizde yine emekleyecegiz mi sanıyorsunuz son 2 kgyu sizin için aldım
kolay gelsin canım
ohh afiyet olsun bugün temizlik yapicm inşallah benKahvaltı yapacaklara afiyet olsun
Ben yarım ananas peynir yeşillik ve iki dilim ekmek yedim arada da 2 kare bitter ve kahve içtim duble bugün kendime ayırdım resmen dün her iş bitti bı yemek yapma Faslı var . Brokoli başlayacağım köfte pilav ve çorba ben köfte ve brokoli takilacagim tabi ki
Artık yapacak bisey yok zaten cnm önümüze bakicazabla sende sıfırdan basla say ki çocuk doğurdun
benimde yemek var ama biraz iş yapmam lazimKahvaltı yapacaklara afiyet olsun
Ben yarım ananas peynir yeşillik ve iki dilim ekmek yedim arada da 2 kare bitter ve kahve içtim duble bugün kendime ayırdım resmen dün her iş bitti bı yemek yapma Faslı var . Brokoli başlayacağım köfte pilav ve çorba ben köfte ve brokoli takilacagim tabi ki
ins. Cnm bekliyoruzhoşbuldum
amin inşallah, sonrasında sizlerleyim zaten
ins. Bu sefer yarıda bırakmadan sonlandiracaz cnm.bu sefer mezun olmadan birakmicam resmen köşeden döndüm ya
Yok canım olabilir o zamanlar bayağa 100 kilo üstü bişeylerdim normaldir tanımamankullanıcı ismini mi değiştirdin canım, hatırlayamadım çnkü kusura bakma
ayyyy ilahiYok canım olabilir o zamanlar bayağa 100 kilo üstü bişeylerdim normaldir tanımamanbenim bile kendimi tanıyamadığım zamanlar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?