- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.181
Bende acaba demiyorum cnmAsla ne sofraları reddettik biz beeee
İnşallah abla olacak bu sefer hep birlikte daha güzel olacak
Hoşgeldin canım dagyolunu hatırlıyorum ama tanıştıkmı aynı zamanda yarıştıkmı onu hatırlayamadımYa gurup kapanmıştı bende başka guruba gecmistim ama orda motive bir turlu olamadım kendime gurup ararken takimim acilmis çok sevindim beni de alın aranıza ben kimim mi eski nickim dagyolu
Hosgeldin cnmYa gurup kapanmıştı bende başka guruba gecmistim ama orda motive bir turlu olamadım kendime gurup ararken takimim acilmis çok sevindim beni de alın aranıza ben kimim mi eski nickim dagyolu
hosgeldin cnm sevgili Habinar söylemiş zaten yapman gerekenleriMerhaba
bende hatirlamadim canim tanışalım ben Ayşe iki çocuğum var 164 boy kilom 79Hoşgeldin canım dagyolunu hatırlıyorum ama tanıştıkmı aynı zamanda yarıştıkmı onu hatırlayamadım
Zuhal abla kaptanımız gelir birazdan
abla aşkolsun eski nickim dagyolu telden de görüşmüştükHosgeldin cnm
Biraz kendini hatirlatsana
Ne zaman nasıl gittiydin bizden
malum ben hasta ve yaşlı Bi gadinim :) ) unutuyom
Tmm kız bildim Ayşenur degilmiydibende hatirlamadim canim tanışalım ben Ayşe iki çocuğum var 164 boy kilom 79
abla aşkolsun eski nickim dagyolu telden de görüşmüştük
He abla aysenur evet başka takımdan gelmiştim evet uzun süre listedeydimTmm kız bildim Ayşenur degilmiydi
1 oğlan vardı heralde senin
Başka takımdan geldiydin heralde o zaman
Bizde listeye girdinmiydi onu hatırlamadım
Vayyy 2.bebekmi geldiBeni Zuhal abla hatirlamadi ya sizler bir usagim vardı baya kilo vermiştim biraz ara vereyim derken izne ayrildim sonra hamilelik araya girince tekrar kilolar geri geldi şuan küçüğüm 11 aylık
Bizden sonra başka takımda listeye girdinmiHe abla aysenur evet başka takımdan gelmiştim evet uzun süre listedeydim
Allah razı olsun abla ay kusecektim dünyaya ya ben seni görünce nasıl mutlu oldum bilemezsin ama sen hatilayamadin neyse olur artık canın sağolsun evet su hakkinda daha nice muhabbet lerVayyy 2.bebekmi geldi
Hayırlı olsun cnm
Hatta seninle su ne zaman icilir muhabbeti yaptuydik :)
abla geri geldigimde gurup kapanmisti bu kızcağız ne yapaydi ama o takımdan ayrıldm başka gurup arıyorum ki sizi gördüm çok sevindimBizden sonra başka takımda listeye girdinmi
Hem niye başka takıma gittin heee :) )
8 takım da listedeydim ama oradan ayrilmistimBizden sonra başka takımda listeye girdinmi
Hem niye başka takıma gittin heee :) )
Yani kaptana baska guruba girecegimi söyledim oda izne ayirmisti8.takim 585.etap
istikrar1986 ( 80,3 / / / % ) Bildirimsiz izne ayrıldı
Hatırladım tatlicimAllah razı olsun abla ay kusecektim dünyaya ya ben seni görünce nasıl mutlu oldum bilemezsin ama sen hatilayamadin neyse olur artık canın sağolsun evet su hakkinda daha nice muhabbet ler
Hee tmm affettim :))abla geri geldigimde gurup kapanmisti bu kızcağız ne yapaydi ama o takımdan ayrıldm başka gurup arıyorum ki sizi gördüm çok sevindim
8 takım da listedeydim ama oradan ayrilmistim
sonra başka yere gitmedin degilmiYani kaptana baska guruba girecegimi söyledim oda izne ayirmisti
Senin nick ini hatirliyorum ama hiç sohberimiz olmadı hoşgeldin canımYa gurup kapanmıştı bende başka guruba gecmistim ama orda motive bir turlu olamadım kendime gurup ararken takimim acilmis çok sevindim beni de alın aranıza ben kimim mi eski nickim dagyolu
HoşgeldinMerhaba
Oh ne güzel canımBugün günlerden de mantı:)
Teyzemlere gidicem bana mantı yapıp buzluğa aticam
Ana yarisi diye boşa dememisler bizde yapalım dedim sen zaten zor yetişip iş yapiyorsun evin kirlenmesin bizde yaparız dedi
Olabilir canimYogunluktqnmi oluyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?