Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya gurup kapanmıştı bende başka guruba gecmistim ama orda motive bir turlu olamadım kendime gurup ararken takimim acilmis çok sevindim beni de alın aranıza ben kimim mi eski nickim dagyolu
Hoşgeldin canım dagyolunu hatırlıyorum ama tanıştıkmı aynı zamanda yarıştıkmı onu hatırlayamadım
Zuhal abla kaptanımız gelir birazdan

Ya gurup kapanmıştı bende başka guruba gecmistim ama orda motive bir turlu olamadım kendime gurup ararken takimim acilmis çok sevindim beni de alın aranıza ben kimim mi eski nickim dagyolu
Hosgeldin cnm
Biraz kendini hatirlatsana
Ne zaman nasıl gittiydin bizden
malum ben hasta ve yaşlı Bi gadinim :) ) unutuyom

Gorumcem geldiydi çaya yeni gitti

Dün aksam baya aciktiydim ama yemedim sabahta tarti baya gülücük atti :)

Ama karnım agriyor

Hoşgeldin canım dagyolunu hatırlıyorum ama tanıştıkmı aynı zamanda yarıştıkmı onu hatırlayamadım
Zuhal abla kaptanımız gelir birazdan
bende hatirlamadim canim tanışalım ben Ayşe iki çocuğum var 164 boy kilom 79

Hosgeldin cnm
Biraz kendini hatirlatsana
Ne zaman nasıl gittiydin bizden
malum ben hasta ve yaşlı Bi gadinim :) ) unutuyom
abla aşkolsun eski nickim dagyolu telden de görüşmüştük

bende hatirlamadim canim tanışalım ben Ayşe iki çocuğum var 164 boy kilom 79

abla aşkolsun eski nickim dagyolu telden de görüşmüştük
Tmm kız bildim Ayşenur degilmiydi
1 oğlan vardı heralde senin
Başka takımdan geldiydin heralde o zaman
Bizde listeye girdinmiydi onu hatırlamadım

Beni Zuhal abla hatirlamadi ya sizler bir usagim vardı baya kilo vermiştim biraz ara vereyim derken izne ayrildim sonra hamilelik araya girince tekrar kilolar geri geldi şuan küçüğüm 11 aylık
Vayyy 2.bebekmi geldi
Hayırlı olsun cnm
Hatta seninle su ne zaman icilir muhabbeti yaptuydik :)

Vayyy 2.bebekmi geldi
Hayırlı olsun cnm
Hatta seninle su ne zaman icilir muhabbeti yaptuydik :)
Allah razı olsun abla ay kusecektim dünyaya ya ben seni görünce nasıl mutlu oldum bilemezsin ama sen hatilayamadin neyse olur artık canın sağolsun evet su hakkinda daha nice muhabbet ler

Allah razı olsun abla ay kusecektim dünyaya ya ben seni görünce nasıl mutlu oldum bilemezsin ama sen hatilayamadin neyse olur artık canın sağolsun evet su hakkinda daha nice muhabbet ler
Hatırladım tatlicim
Tek liste olayını hatırlayamadım
Anacim burdan kaç kisi gelip gecti biliyon mu sen :))

abla geri geldigimde gurup kapanmisti bu kızcağız ne yapaydi ama o takımdan ayrıldm başka gurup arıyorum ki sizi gördüm çok sevindim
Hee tmm affettim :))

Biz biraz mola verelim dediydik :)
8 takım da listedeydim ama oradan ayrilmistim

Yani kaptana baska guruba girecegimi söyledim oda izne ayirmisti
sonra başka yere gitmedin degilmi

Senin nick ini hatirliyorum ama hiç sohberimiz olmadı hoşgeldin canım
Hoşgeldin
Bugün günlerden de mantı:)
Teyzemlere gidicem bana mantı yapıp buzluğa aticam
Ana yarisi diye boşa dememisler bizde yapalım dedim sen zaten zor yetişip iş yapiyorsun evin kirlenmesin bizde yaparız dedi
Oh ne güzel canım
Yogunluktqnmi oluyorki
Olabilir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…