Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.221
Yağ olarak geri dönüyor maalesef zaten zararlı şeyler hep lezzetli oluyor nedenseKiz zaten normal yemek kilo yapmazki
İşte bu tatlı zehirler yokmu
Onlarid arada normal insan gibi yesek yine bisey olmaz da
Biz o ince noktayi kaciriyoz
Mutluluktan uçuyodur kesinKv varmis Merve de
Mutluluktan gelemiyor
Sen planlarını yaptinmi şekercimYağ olarak geri dönüyor maalesef zaten zararlı şeyler hep lezzetli oluyor nedense
Eskisi gibi bazen ananas diyeti bazen yumurta diyetiyle bazen karalayan olabilir değişik diyet listelerini uygulayarak yola devam edecem ablaSen planlarını yaptinmi şekercim
Nasıl Bi yol izlemeyi düşünüyorsun
Başlangıçta saglikli beslenmemize devam edelim cnmEskisi gibi bazen ananas diyeti bazen yumurta diyetiyle bazen karalayan olabilir değişik diyet listelerini uygulayarak yola devam edecem abla
Benim gelinde aynı mutluluğu yasamiyordur inş.Mutluluktan uçuyodur kesin
yok canım merat etme zaten kızım ucundan ucundan veriyor o da iyi gününe denk geldiyse kendisi bitiriyorAman dikkat et canim sende şeytana uyma at elinden o çikolatayi
Iyi olur abla birden vücuda yüklenmeyelim bende yavaş yavaş başlamayı düşünüyorumBaşlangıçta saglikli beslenmemize devam edelim cnm
Vücudu az kalori ye alistirirsak meto yavaşlıyor iyice
Hem az yemeden hemde spor ilaveli
Yagdan veririz
Önümüzdeki süreçte haftada 1 gün az kalori almak vücudu şaşırtır bu kotu bisey değil
İf de de oneriliyor bu yontem
Senin kız iyiymiş benim oğlan zorla veriyor anne ye diye :)yok canım merat etme zaten kızım ucundan ucundan veriyor o da iyi gününe denk geldiyse kendisi bitiriyor
Bilmiyom kiBenim gelinde aynı mutluluğu yasamiyordur inş.
Hoşgeldin canım takım kaptanımız çok ilgili mezun etmeden bırakmaz yeterki sen azimli ol ve takımı birakmaSelam 9.takim ve mefkurem.Bir aydir diyetteyim.Azimli ve iradeliyim.Ama tek basina insan bir yerde kimseyle paylasmayinca sıkılıyor,rutine biniyor.Birkac haftadir da gruplari takip ediyordum.Bir turlu karar verememistim.Sonra sizin takimin acildigini gordum.Takim ici paylasim ve kaptanin surekli takibini cok sevdim.Kilom da gruptakilere yakin oldugu icin daha hirsli olurum diye dusundum.Araniza katilmak istiyorum.Tabi alirsaniz☺☺
Alindim mi gruba yaniHoşgeldin canım takım kaptanımız çok ilgili mezun etmeden bırakmaz yeterki sen azimli ol ve takımı birakma
HosbuldukkkkkkHoşgeldin canım takım kaptanımız çok ilgili mezun etmeden bırakmaz yeterki sen azimli ol ve takımı birakma
Guzel düşüncelerin için teşekkür ederiz cnmSelam 9.takim ve mefkurem.Bir aydir diyetteyim.Azimli ve iradeliyim.Ama tek basina insan bir yerde kimseyle paylasmayinca sıkılıyor,rutine biniyor.Birkac haftadir da gruplari takip ediyordum.Bir turlu karar verememistim.Sonra sizin takimin acildigini gordum.Takim ici paylasim ve kaptanin surekli takibini cok sevdim.Kilom da gruptakilere yakin oldugu icin daha hirsli olurum diye dusundum.Araniza katilmak istiyorum.Tabi alirsaniz☺☺
memnun oldum Sevilay biraz daha kendinden bahseder misinBen sevilay mezun olmuştum grub kapaninca kiloları alıp geri geldik :)
kaptan belkide unutmuştur transfer değil yeni üye olarak alacakti ama yine de diyim herşey yolunda giderse derken gurup yeni açıldığı için mi liste şuan yokAma haber et cnm ayıp olmasin
Sonucta bütün takımlar kardeş
Tekrar hosgeldin diyelim o zaman :)
Sen zaten bizim kurallari biliyon :)
Bi başla hele herşey yolunda giderse uygun bi haftada girersin listeye
Daha kimse listede değil şu an icin
hmm yine gorusuyormusunuzYok cnm
O çok onceden ayrılmıştı
Suan kaç kilosan Zuhal abla 20 kiloyu ne kadar zamanda aldinEeee biz ne edelim
Yani benim hep geri almam normal degilmi
Hemen bakiyorumGuzel düşüncelerin için teşekkür ederiz cnmelimizden geldiğince birbirimize destek olmaya calisiyoruz
Bizde su an alışma donemindeyiz
Cumadan itibaren herseye hız verecez :)
İlk sayfayi Bi oku kabul edersen,
oradaki formu doldurursan bizde seni tanımış oluruz
ayyyyy yookkkk asla vermez aslaaaaIyi olur abla birden vücuda yüklenmeyelim bende yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum
Senin kız iyiymiş benim oğlan zorla veriyor anne ye diye :)
Bilmiyom ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?