Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kiz zaten normal yemek kilo yapmazki
İşte bu tatlı zehirler yokmu
Onlarid arada normal insan gibi yesek yine bisey olmaz da
Biz o ince noktayi kaciriyoz
Yağ olarak geri dönüyor maalesef zaten zararlı şeyler hep lezzetli oluyor nedense

Sen planlarını yaptinmi şekercim
Nasıl Bi yol izlemeyi düşünüyorsun
Eskisi gibi bazen ananas diyeti bazen yumurta diyetiyle bazen karalayan olabilir değişik diyet listelerini uygulayarak yola devam edecem abla

Eskisi gibi bazen ananas diyeti bazen yumurta diyetiyle bazen karalayan olabilir değişik diyet listelerini uygulayarak yola devam edecem abla
Başlangıçta saglikli beslenmemize devam edelim cnm
Vücudu az kalori ye alistirirsak meto yavaşlıyor iyice
Hem az yemeden hemde spor ilaveli
Yagdan veririz
Önümüzdeki süreçte haftada 1 gün az kalori almak vücudu şaşırtır bu kotu bisey değil
İf de de oneriliyor bu yontem

Selam 9.takim ve mefkurem.Bir aydir diyetteyim.Azimli ve iradeliyim.Ama tek basina insan bir yerde kimseyle paylasmayinca sıkılıyor,rutine biniyor.Birkac haftadir da gruplari takip ediyordum.Bir turlu karar verememistim.Sonra sizin takimin acildigini gordum.Takim ici paylasim ve kaptanin surekli takibini cok sevdim.Kilom da gruptakilere yakin oldugu icin daha hirsli olurum diye dusundum.Araniza katilmak istiyorum.Tabi alirsaniz☺☺

Iyi olur abla birden vücuda yüklenmeyelim bende yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum
yok canım merat etme zaten kızım ucundan ucundan veriyor o da iyi gününe denk geldiyse kendisi bitiriyor
Senin kız iyiymiş benim oğlan zorla veriyor anne ye diye :)

Benim gelinde aynı mutluluğu yasamiyordur inş.
Bilmiyom ki

Hoşgeldin canım takım kaptanımız çok ilgili mezun etmeden bırakmaz yeterki sen azimli ol ve takımı birakma

Guzel düşüncelerin için teşekkür ederiz cnm elimizden geldiğince birbirimize destek olmaya calisiyoruz
Bizde su an alışma donemindeyiz
Cumadan itibaren herseye hız verecez :)

İlk sayfayi Bi oku kabul edersen,
oradaki formu doldurursan bizde seni tanımış oluruz

Ben sevilay mezun olmuştum grub kapaninca kiloları alıp geri geldik :)
memnun oldum Sevilay biraz daha kendinden bahseder misin

kaptan belkide unutmuştur transfer değil yeni üye olarak alacakti ama yine de diyim herşey yolunda giderse derken gurup yeni açıldığı için mi liste şuan yok

Yok cnm
O çok onceden ayrılmıştı
hmm yine gorusuyormusunuz

Eeee biz ne edelim
Yani benim hep geri almam normal degilmi
Suan kaç kilosan Zuhal abla 20 kiloyu ne kadar zamanda aldin

Hemen bakiyorum

Bende kurallar a bir daha gözden geçirdim kurallara zaten sadık kalınmayinca ilerlenmiyor bu iş halkanın başındaki zata çok bakıyor Zuhal abla her türlü verdigin ve verecegin emekler için şahsım adına duaciyim sana

Adim Feyza
30 yasindayim
Bekarim
Boy 163
Kilo kesin degiL 70-71 arasi
Calismiyorum.Lisans mezunuyum.Yabanci dil sinavina hazirlaniyorum.Evdeyim yani
Hedef kilom 54
Kilo alma nedenim yemeyi cok sevmem.Ya hep ya hic dusuncesi vardir.Su an da kati gidiyorum bozmamak icin.Daha once 14 kilo verip geri almistim.Tekrar azmettim ve basaracagima inaniyorum.7- 8 kilo verdim.Geri kalani da verip mezuniyetimi burada yapmak istiyorum.

Iyi olur abla birden vücuda yüklenmeyelim bende yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum

Senin kız iyiymiş benim oğlan zorla veriyor anne ye diye :)

Bilmiyom ki
ayyyyy yookkkk asla vermez aslaaaa
eve sevdiği bir yiyecek aldığımız zaman eee bu benim size yok mu diyor
hayır hepimizin diyorum olmaz bu benim yiyemezsiniz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…