- 17 Ekim 2007
- 999
- 2.529
- 313
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.581
Ben her gün spor yapmayı alışkanlık haline getireyim de kendimle yarışsam o bana yeter. Bahar daima şampiyon olabilir, biz de onun izinden gelenlerGaza gel şu baharı geç yeterben küllerimden yeni doğuyorum daha
Ben de artık hergün 20 kez hoplayacagim bence bu benim için çok önemli bir adım olacakBen her gün spor yapmayı alışkanlık haline getireyim de kendimle yarışsam o bana yeter. Bahar daima şampiyon olabilir, biz de onun izinden gelenler
Guzelim ben kilodan bahsetmiyorumkiabla inan hiç sorun değil takımın yüzdesi düşmesin haftaya girerim guruba yada hiç girmem böyle takılırim hiç problem değil
bu hafta menülerim nasıl parlak değildi 1.8 kilo vermişim lahana ve boregi yediğim gun hic kilo almamistim lahana şişkinlik baya yaptı ama oda gitti salata tarzı sonuçta
Kızzzz bahar daima şampiyon olursa ben hasetimden çatlarım töbe de yasemin daima şampiyon olsun de biz sizleri böyle günler için mi yetiştirdikBen her gün spor yapmayı alışkanlık haline getireyim de kendimle yarışsam o bana yeter. Bahar daima şampiyon olabilir, biz de onun izinden gelenler
Kızzzz bahar daima şampiyon olursa ben hasetimden çatlarım töbe de yasemin daima şampiyon olsun de biz sizleri böyle günler için mi yetiştirdik
Pnrrr-12
Canım pınarım mezuniyetini kutlarım
Azimli ve kararlı olunca destek vermeside zevkli oluyor
Mezun oldun bebişine de sağlıkla kavuşman dileğiyle
Bunu ben de deneyebilirim eylem.Ben de artık hergün 20 kez hoplayacagim bence bu benim için çok önemli bir adım olacak
Bantta yürüyüş __________3 puan*25=75
Plates: 3 puan*10=30
Kondüsyon bisikleti _____2 puan*15=30
---------------------------
Toplam: 135 PUAN bugün için.
Aman aman gelmesin desem de gelecek.boncuk takayım da sonra benden bilme pınar
SAOlasın rline sağlık pınarcım 3. Olmaktan sıkıldım ama
Ben böyle atraksiyonlar yapmayı bilmiyorum. Ben de böyle kutluyorum mezuniyetini ve bebisiniPnrrr-12
Salona 3 gün gidiyorum güya pınar seansı cumartrsiye almışım gidemiyorum değiştiremiyorumda ocakta değişecek hafta içine alacam Pazartesi Çarşamba perşembe salıya da jilian ablamı koydum :)Tam ben yazicaktm cnim yasemin soylemis sende etiket yapmissin zaten
Orasi oyle tabi canimsagolasin
Ozaman bi atak bekliyoruz senden haftaya 1ciligi kap
Eylemcim cok tsk ederim sagol
Şöyle yapalim bence bütün hareketlerden daha fazla puana sahip olsun. Böylelikle hiç spor yapmayan bile puan için hoplar 50 hoplama 50 puan olsun :)))) hopladigimiza değsin yaniBunu ben de deneyebilirim eylem.
Biyerden başlamak lazım tabi.
Ama puanlaması nasıl olacako çok mühim.
Ilk sayfada varBunu ben de deneyebilirim eylem.
Biyerden başlamak lazım tabi.
Ama puanlaması nasıl olacako çok mühim.
Takılıyoruz biz madem onlar çok spor yapıyor biz hoplayarak yüksek puan istiyoruz hakkımız değil mi kaptanım:))Ilk sayfada var
Sen nasıl oldun umarım iyisindir biraz dikkat et kendine de oğlana daBizim küçük oglan baya hastaymış gecede durmamış heralde diside çıkıyor
Kızı buraya getirdiler
Yemek yapıyor şimdi bana :)
Afiyet olsun şifa olsun sanada o zamanBizim küçük oglan baya hastaymış gecede durmamış heralde diside çıkıyor
Kızı buraya getirdiler
tamam bu hafta hem sen hem Edibe savulun bahar geliyorAlla alla bahara bak sen hak etmiş miş miş mişim
Seni ezer geçerim ne varki sende
öyle @Sweetyy83 sevilay gibi burun farkıyla da değil
Yani hiç düşünmüyorsun beni bu kız ayağı inciltmis gazlamayim demiyorsun 60dk eliptik patlatayimda gör sen zaten akşam fazla kaçtı ancak erir
Örgüt kuruyor bana karşıGaza gel şu baharı geç yeterben küllerimden yeni doğuyorum daha
Ben her gün spor yapmayı alışkanlık haline getireyim de kendimle yarışsam o bana yeter. Bahar daima şampiyon olabilir, biz de onun izinden gelenler
Kızzzz bahar daima şampiyon olursa ben hasetimden çatlarım töbe de yasemin daima şampiyon olsun de biz sizleri böyle günler için mi yetiştirdik
Etiketler havada uçuşmuş bende etiket yapıyım bari
Habinar yasimcim sağol tatlım senin gibi rakibeyle tekrar yarışmak isterim ama bir dahaki sefere ben yenecem
North River baharcim birbirimizi biliyoruz gerisi hikaye at gibi yarışsakta bu kilolar gidecek
tugcetugcem sağol tatlım inşallah haftaya daha iyi gider senide tebrik ederim
Pnrrr-12 hamis mezunumuzu tekrar tebrik ederim
Bizim küçük oglan baya hastaymış gecede durmamış heralde diside çıkıyor
Kızı buraya getirdiler
Bunu bilmiyordum fakat spor hocaları olsun, diyetisyenler olsun hep bu tabiri kullanırlar diye demiştim, bilmiyordum açıkçası.
Peki spor yapınca neden kilo vermediğimiz ama yağdan düştüğü kastan aldığımız alet sonuçları çıkar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?