Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bizde sizi tebrik ederiz cnm güzel yarış oldu
Verilen kilolarla Iki tarafta kazandı

Tabiki canim zaten buralarda olucam hep insallah bakalim hamileligimde kac kilo alicam dogumdan sonra hedefim 62 zaten 60bile olabillir ama simdi kilo almanin tadini cikarmam lazim nasil olcaksa
Kuzum dikkat edersen pek kilo almazsın sağlıklı beslenmeye devam

Merve çok iyi tebrikler ilerde yarisalim

oy bahar oy sen varya sen bende niyeyse unutmamisim
olur tabikide

Mefkurem geçmiş olsun abla

Menüm
Sabah 1 kk peynir 1 dlm ekmek 1/2 kaşık süt kaymağı 1 tk bal

Öğlen 14.30 1 kepçe şehriye çorbası 1 dlm ekmek

Akşam 1 kase börülceli tarhana çorbası 1 dlm ekmek biber turşusu 2 kaşık makarna
Spor yok (çocuklar uyusun bu akşam yapicam .o zaman yazayım )
Şu 1.5 lt yatana ka 2 olacak inş.

İnsan hasta olunca
Normalde cok rutin olan şeylerin bile degerini anliyor
Kesinlikle abla herşeyin önemi daha bir başka oluyor
haftalık hedefleri vermicen mi abla

Yaptık hazırız ben bu hafta 1 kilo vereceğim planım bu haftaya cuma 98.500 olacağım kısmetse

Ayy en sonunda yukleyebildim bu aksam okuldan eve yururken cektigim fotografi burasi benim her sabah ve her aksam okula gidip geldiğim yol :)

sagol abla sayenizde iyiki sizinle 9 takimla tanismisim yoksa benim icin bu kilolar hep hayal di
Suanda cok mutluyumm
Senin emeginde cok

Takim kapaninca mezun olmama 2-3 kg vardi cok uzulmustum ama kismet buguneymis hemde bebisimle mezun olduk
ikinize de mezunuyetin hayırlı olsun ballı kaymağım , ayy pınarım az kalsın analı oğullu diyecektim kız yoksa içime mi doğdu oğlun mu olacak acep

istikrar1986 tatlim boyumu sormuşsun yeni gordumi 1.58 kısayım canim
Boyumuzda kilomuzda aynı :)
kuzum hem ekmek hem makarna hemde çorba çorbanın yanında ekmek yeme zaten çorbada ekmek hadi cuma deyip geçelim

evet pazartesi öğleden sonra 2 de okul da olucam onu da sağ selamet atlatıp çarşamba doktor işlerini halledettim mi bu ay rahatım artık :))
heyecan var mı abla

Yaptık hazırız ben bu hafta 1 kilo vereceğim planım bu haftaya cuma 98.500 olacağım kısmetse
Oo iddealiyiz
Hiç içimiz gitmedi ne var ki
ikinize de mezunuyetin hayırlı olsun ballı kaymağım , ayy pınarım az kalsın analı oğullu diyecektim kız yoksa içime mi doğdu oğlun mu olacak acep
aa geçen ben rüyamda 3 tane erkek çocuğu gördüm buna yorayim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…