- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #257.621
Canım hedefini i ekle listenize
Bizde sizi tebrik ederiz cnm güzel yarış olduTebrik ederim canım bükemediğimiz eli öperiz. Şansınız açık başarılarınız bol olsun. Ama bizde iyi iş çıkardık bu hafta.
9. Takıma teşekkür ederim bize bu hırs ortamını sağladığınız için
Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum ve tekrar tebrik ediyorum
Mefkurem kaptanım Başarılarınızın devamını dilerim.
Bizim takıma gidip herkesi teker teker ezikleyin arkadaşlar, kimsenin gözünün yaşına bakmayın
Fırında et yaptı kocam onu yiyecegimNe yiyecek planda ne var
Su icccccccc :))
Kuzum dikkat edersen pek kilo almazsın sağlıklı beslenmeye devamTabiki canim zaten buralarda olucam hep insallah bakalim hamileligimde kac kilo alicam dogumdan sonra hedefim 62 zaten 60bile olabillirama simdi kilo almanin tadini cikarmam lazim nasil olcaksa
olur tabikideMerve çok iyi tebrikler ilerde yarisalim
oy bahar oy sen varya sen bende niyeyse unutmamisim
Sagolasin tatlimMefkurem geçmiş olsun abla
İnsan hasta oluncaYutkunmak ne büyük veli nimetmis
Izdirap şuan yutkunmak
Kesinlikle abla herşeyin önemi daha bir başka oluyorİnsan hasta olunca
Normalde cok rutin olan şeylerin bile degerini anliyor
haftalık hedefleri vermicen mi ablaCuma bitti herjes köşesine çekildi heralde :) ))
Biliyorsunuz bizde mola diye bisey yok:) )
Kilo vermeye, hedefimize bi adim daha yaklaşmaya devamm mm
Guzel bi haftasonu geçirip pazartesi eksiyle gelelim
Şimdiden haftalik planınızı yapin
evet pazartesi öğleden sonra 2 de okul da olucam onu da sağ selamet atlatıp çarşamba doktor işlerini halledettim mi bu ay rahatım artık :))En azından eksi gelmiş cnm
Pazartesimiydi konuşma
Çok geçmiş olsunYutkunmak ne büyük veli nimetmis
Izdirap şuan yutkunmak
Yaptık hazırız ben bu hafta 1 kilo vereceğim planım bu haftaya cuma 98.500 olacağım kısmetseCuma bitti herjes köşesine çekildi heralde :) ))
Biliyorsunuz bizde mola diye bisey yok:) )
Kilo vermeye, hedefimize bi adim daha yaklaşmaya devamm mm
Guzel bi haftasonu geçirip pazartesi eksiyle gelelim
Şimdiden haftalik planınızı yapin
ikinize de mezunuyetin hayırlı olsun ballı kaymağımsagol abla sayenizde iyiki sizinle 9 takimla tanismisim yoksa benim icin bu kilolar hep hayal di
Suanda cok mutluyumm
Senin emeginde cok
Takim kapaninca mezun olmama 2-3 kg vardi cok uzulmustum ama kismet buguneymishemde bebisimle mezun olduk
allahımmm manzara şahane
ooh ohh ohh hoş gelmiş sefa getirmiş 2 haneli rakamlaaarrrrrrGeçen hafta 101.00
Bu hafta 99.500
Fark -1.5
Yüzde %1.49
Boyumuzda kilomuzda aynı :)istikrar1986 tatlim boyumu sormuşsun yeni gordumi 1.58 kısayım canim
kuzum hem ekmek hem makarna hemde çorba çorbanın yanında ekmek yeme zaten çorbada ekmek hadi cuma deyip geçelimMenüm
Sabah 1 kk peynir 1 dlm ekmek 1/2 kaşık süt kaymağı 1 tk bal
Öğlen 14.30 1 kepçe şehriye çorbası 1 dlm ekmek
Akşam 1 kase börülceli tarhana çorbası 1 dlm ekmek biber turşusu 2 kaşık makarna
Spor yok (çocuklar uyusun bu akşam yapicam .o zaman yazayım )
Şu 1.5 lt yatana ka 2 olacak inş.
heyecan var mı ablaevet pazartesi öğleden sonra 2 de okul da olucam onu da sağ selamet atlatıp çarşamba doktor işlerini halledettim mi bu ay rahatım artık :))
Oo iddealiyizYaptık hazırız ben bu hafta 1 kilo vereceğim planım bu haftaya cuma 98.500 olacağım kısmetse
Hiç içimiz gitmedi ne var ki
aa geçen ben rüyamda 3 tane erkek çocuğu gördüm buna yorayim bariikinize de mezunuyetin hayırlı olsun ballı kaymağım, ayy pınarım az kalsın analı oğullu diyecektim kız yoksa içime mi doğdu oğlun mu olacak acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?