Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

haydi inşallah semacım peki bu yarışmalar falan nasıl yapılıyor biraz bilgi verirmisin

Ben Fulya ama yine de cevaplayayim :o
Her cuma oglene kadar tartilip kilomuzu bildiriyoruz buraya yaziyoruz. Sen yeni geldigin icin bu hafta listede olmayacaksin ama yine de cuma sabah tartil ki onumuzdeki cuma fark ne kadar olmus daha saglikli bir sekilde gorelim.
Sonra listeler yapiliyor kim o hafta ne kadar vermis, kim birinci olmus vs.
Fadime benim rakibim mesela kilolar yakin oldugu icin :p simdi sen de gelirsen tam olacak.
Her hafta kapisiriz artik burada :9:

Ben Fulya ama yine de cevaplayayim :o
Her cuma oglene kadar tartilip kilomuzu bildiriyoruz buraya yaziyoruz. Sen yeni geldigin icin bu hafta listede olmayacaksin ama yine de cuma sabah tartil ki onumuzdeki cuma fark ne kadar olmus daha saglikli bir sekilde gorelim.
Sonra listeler yapiliyor kim o hafta ne kadar vermis, kim birinci olmus vs.
Fadime benim rakibim mesela kilolar yakin oldugu icin :p simdi sen de gelirsen tam olacak.
Her hafta kapisiriz artik burada :9:

pardon fulya :17::17::17::17: peki yalan söyleyen falan olmuyormu.. kapışalım kapışalım :)) sevdim ben bu işi :27::27:

pardon fulya :17::17::17::17: peki yalan söyleyen falan olmuyormu.. kapışalım kapışalım :)) sevdim ben bu işi :27::27:

yok canim kilo sabit kalsa da, hatta alsak da soyluyoruz tabi ki.
zaten yalan soyleyen bizleri degil kendini kandirmis olur, zira kendi diyeti ve kendi sagligi - bize giren cikan yok :)
kilolar yakin olunca azicik rekabet oluyor iyi oluyor.
fadime mesela bana kilo aldirmak icin komplo teorileri kuruyordu gecenlerde :9::9::9:
o bir aksam dugune gidip halay cekecegini soylemisti ben de o aksam bol bol leslie yaptim yetismek icin :9: saka saka ben zaten leslie yapacaktim ama boyle soyleyince daha eglenceli oluyor :52:
simdi sen de aramiza katilirsan daha da eglenceli olur. herkes birbirini gecmeye calisacak bir de bakmisiz hepimiiizz incecik olmusuz.. :31:

yok canim kilo sabit kalsa da, hatta alsak da soyluyoruz tabi ki.
zaten yalan soyleyen bizleri degil kendini kandirmis olur, zira kendi diyeti ve kendi sagligi - bize giren cikan yok :)
kilolar yakin olunca azicik rekabet oluyor iyi oluyor.
fadime mesela bana kilo aldirmak icin komplo teorileri kuruyordu gecenlerde :9::9::9:
o bir aksam dugune gidip halay cekecegini soylemisti ben de o aksam bol bol leslie yaptim yetismek icin :9: saka saka ben zaten leslie yapacaktim ama boyle soyleyince daha eglenceli oluyor :52:
simdi sen de aramiza katilirsan daha da eglenceli olur. herkes birbirini gecmeye calisacak bir de bakmisiz hepimiiizz incecik olmusuz.. :31:

gerçekten çok güzel ya bayıldımmmmm:52::52::52::52: bakalım benim rakibim kim olacak

Gunaydin kizlar, acilisi ben yapayim dedim bu sefer :31:
Malesef feci sifayi kapmisim. Bogazim cok kotu, atesim var, heryerim agriyor.. Uyuyamadim da dogal olarak. Hazir bu saatte ayaktayken bari tartilip bildirim yapayim dedim.
93.9 kiloyum arkadaslar 600 gram gitmis gide gide...
Onca spor eziyet, insan 2 kilo fark gormek istiyor en az :19:
Neyse buna da sukur ne diyeyim. Kas yapmisimdir diye kendimi avutuyor sizlere iyi sabahlar diliyorum, ben ilacimi alip uyumaya calisayim :5:

kimden bahsediyonuz bakim sizzz

TrulyScrumptious cnm fulyadan bahsedıyoruz forma fotolarını koymus cok cok tatlı bırı kızcagız..

mervecim nasılsın? ben de seni sormuştum geçen gün iyimisin tatlım ya? hayırlı olsun yeni işin. senin adına çok sevindim. topik konusunda nasıl rahat hissediceksen öyle yap. biz seni seviyoruz aklında olsun =) kendine çoook dikkat et rejimini ihmal etme. en azından kaçamak yapma:54:

İçimden gecenlerı soylemıssın lıonessacım tesekkurler :))

Bu arada mursh 1 kilo almışım 82.3 çıkıyorum tartıda haberiniz olsun.
Kilo bildirimimi bu günden yapmak istiyore. Durum bu 82.3 :9::9::9:

Ok tatlım aldım kılo bıldırımını :)

Canim evet o bisikletlerin kaderi elbise canta askisi olmak... :9:

Sorma yaa bendede aynı durum var ... aslında hepımız cıkarsak bısıkletlerı hergun bınsek super olur.Ben leslıe yapmadan once 1 saat bınıyordum ısınmak amaclı :)

arkadaşlar bende bu gruba katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyo

Hosgeldın cnmm bol paylasımlı bol kılo vermelı bı donem olur senın ıcıcn ıns :))

ben istanbulda yaşıyorum 26 yaşındayım 4,5 yıllıkm evliyim 6,5 aylık dünya tatlısı bi oğlum var (allah dileyen herkese nasip etsin)
kilo muhabbetime gelince aslında o noktalara hiç gelmesek ama bulunduğum grup gereği gelmek zorundayım sanırım :(
ben beni bildim bileli şişkonun tekiyim ama evlenince dahda bi kilo aldım sanki sırf balayında 5 kg almışımdır yuhh anasının gözü demeyin inanın. baktı eşim ben kapılardan yan geçicem aldı beni diyetisyene götürdü garibim bi dünyada para saydı ben nitekim 8 kg verdim sonra tabi diyetisyene gıcık olduğum için bıraktım diyeti
geçen sene 12 kg verdim 78 kg düştüm ve şakk hamile kaldım doğumdan sonra veririm falan yeyim süt oılsun yeyim derkenn anaa bi baktım tartı 100 kg gösteriyor yuhhh dedim sığırrr.. evet sığırım ama neden biliyormusunuz 100 görmeme rağmen başlayamadım diyete kendimi bi türlü hazır hissedemedim. günlerce uğraştım ve sonunda başardım o moda girdim yaklaşık 1 aydır diyet yapıyorum 7 kg falan verdim amacım 70 e ulaşmak ondan sonrasını düşünürüm :) bugün ama bozdum diyeti falan her 5 kg verdiğimde sınırsız yeme özgürlüğü tanıdım kendime ve onu yaptım sabah yine devam edicem :) çok uzun oldu sanırım şimdilik bu kadar devamı gelecek inşallah

sence 5 kılo ıcın sınırsız odul cok deılmı? Mesela 5 kıloda 1 ogun kendıne odul vewrebılırsın ama 5 kıloda butun gun sınırsız yemek mehter takımı gıbı 2 ılerı 1 gerı yaptırır sana yasadım ordan bılıyorum :)))Bende kıloluyum ve daha bekarım evlenınce bu kadıların kılo alma hormonları daha cok calısıyor sanırsam.Her evlenen kılo alıyo hele dogum :( Benım acıl onlem almam gerek :((

Malesef feci sifayi kapmisim. Bogazim cok kotu, atesim var, heryerim agriyor.. Uyuyamadim da dogal olarak. Hazir bu saatte ayaktayken bari tartilip bildirim yapayim dedim.
Neyse buna da sukur ne diyeyim. Kas yapmisimdir diye kendimi avutuyor sizlere iyi sabahlar diliyorum, ben ilacimi alip uyumaya calisayim :5:

Cnm cok gecmıs olsun gunaydın ... Yenı gelen arkadasımıza yardımcı oldugun ıcın tesekkurler :)

günaydın rakibim bak sana dedim okadar spor yapma yemeginden kısma hasta olmuşsun geçmiş olsun bol limonlu ıhlamur iç bişeyin kalmaz seni kutlarım kısa sürede verdigin kilolar için

trulyscrumptious cnm fulyadan bahsedıyoruz forma fotolarını koymus cok cok tatlı bırı kızcagız..

içimden gecenlerı soylemıssın lıonessacım tesekkurler :))

:) günaydın murchh
ben ilk olarak kilo bildirimim yapıyım 66,6 yani 200 gram gitmiş bu hafta..

Buarada trulyy fotograflarını görmüştüm ben önceden
evet çok tatlı ama hiç türklere benzemiyo :)
ingilizlere benzemiş zamanla :16:

Trulyyyyy ordamısınnn albümlerinde resimler var saçların farklı farklı onu nerden yaptın bende yapıyım bakim nasıl saç yakışır bana

malesef tartı bana küsmüş 97 çıktım bir ileri bir geri offfffffffff
geçen hafta 96 9dum kesin adıyamandan nar gelmişti onlardan aldım kilo hergün 2 tane yedim ekşiydi ama büyük narlardı başkada kaçamak yapmadım ama spor hiç yok

Günaydın kızlar

81 sabitlendik yaaa ne yapacağım sirkeli sıcak su içmeye başlamalıyım yoksa pufff ya

Hayırlı Cumalar Kızlar..

Eşim bugün öğleden sonra gelecek pek gelemem bugün yemek hazırlayacağım..

günaydınnnnnnn kızlar......dün çok ypgun bir gün geçirdim ama mükafatını aldım bu sabah tartıda...dün sabah ikram hazrılıgı derken kahvaltımı 14 de yaptım ve sonrasında yinde yogunluktan bişiy yemedim bol bol su ve çay içtim..akşam biraz acıktım ama geç oldugu ve bugün tartı gnü oldugu için ttum kendimi veeeeee uzun zamandır görmediğim rakamı gördüm tartıda...artıkkkkkk 7 li rakamlar bana çok yakın...
bu arada evde bir sürü börek ıvır zıvr var ben zor tutuyorum kendimi..tek hayalim bayram ve 19 kasımdaki arkadasımın nişanı:15:

MURSHHHHH canım kilom 81.5:21::21::21::21::21:
tatile gitmeden önce tartıda 82 idim ve tatil ve sonraki 2 haftada her istediğimi yediğim için 85 kusurlara çıkmıştım ama yerleşik kilo olmadıgı için sanırım çabuk gitti..ama bu arada cumartaesiden beri hiç kaçamaksız gidiyorum ve KARATAY diyeti sağolsun....bayram hedefim 77 idi bu olmıycak ama en kötü ihtimal 79.9 olmalı:emir_bebek::emir_bebek:

MURSHHHHH canım kilom 81.5:21::21::21::21::21:
tatile gitmeden önce tartıda 82 idim ve tatil ve sonraki 2 haftada her istediğimi yediğim için 85 kusurlara çıkmıştım ama yerleşik kilo olmadıgı için sanırım çabuk gitti..ama bu arada cumartaesiden beri hiç kaçamaksız gidiyorum ve KARATAY diyeti sağolsun....bayram hedefim 77 idi bu olmıycak ama en kötü ihtimal 79.9 olmalı:emir_bebek::emir_bebek:

inş. canım bende 79 görmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

Öncelikle herkeslere günaydınnnn =) Hanımlar kilo verenleri tebrik ediyorum, kilo alanlara morallerini bozmamaları gerektiğini söylemek istiyorum. Her yeni gün bize her olumsuz şeyid üzeltmek için bir fırsat unutmayalım. Ben artık moralimi bozmamaya karar verdim. Ne yapayım canım uğraşıyorum işte en azından mücadele ediyorum =)

Mil olayini olcmuyorum iste her mil icin farkli video var zaten bende 3,4,5 mil videolari var. Ama mesela 5mil videosunun sadece 3milini yapmak isteyebilirsin, o da mumkun. Cunku ekranin sol alt kosesinde milleri sayan bir kucuk sayac gibi birsey var. Kendi de bir mili bitirince alkisliyor vs :1:
Testlerin iyi cikmasina sevindim :16: Evet ben de kilolu olmama ragmen bende de kolesterol seker cok iyi cikmisti ben de sasirmistim. Kiloyla da tabi ilgilidir ama direkt dogru orantili olmadigi ortada.

Verdiğin bilgiler için tekrar teşekkürler ben de yapmaya başlıcam inşallah =)

ben istanbulda yaşıyorum 26 yaşındayım 4,5 yıllıkm evliyim 6,5 aylık dünya tatlısı bi oğlum var (allah dileyen herkese nasip etsin)
kilo muhabbetime gelince aslında o noktalara hiç gelmesek ama bulunduğum grup gereği gelmek zorundayım sanırım :(
ben beni bildim bileli şişkonun tekiyim ama evlenince dahda bi kilo aldım sanki sırf balayında 5 kg almışımdır yuhh anasının gözü demeyin inanın. baktı eşim ben kapılardan yan geçicem aldı beni diyetisyene götürdü garibim bi dünyada para saydı ben nitekim 8 kg verdim sonra tabi diyetisyene gıcık olduğum için bıraktım diyeti
geçen sene 12 kg verdim 78 kg düştüm ve şakk hamile kaldım doğumdan sonra veririm falan yeyim süt oılsun yeyim derkenn anaa bi baktım tartı 100 kg gösteriyor yuhhh dedim sığırrr.. evet sığırım ama neden biliyormusunuz 100 görmeme rağmen başlayamadım diyete kendimi bi türlü hazır hissedemedim. günlerce uğraştım ve sonunda başardım o moda girdim yaklaşık 1 aydır diyet yapıyorum 7 kg falan verdim amacım 70 e ulaşmak ondan sonrasını düşünürüm :) bugün ama bozdum diyeti falan her 5 kg verdiğimde sınırsız yeme özgürlüğü tanıdım kendime ve onu yaptım sabah yine devam edicem :) çok uzun oldu sanırım şimdilik bu kadar devamı gelecek inşallah

Merhaba =) Topiğimize hoşgeldin. 9. takımda sana başarılar diliyorum arkadaşım. Yazdıkalrına bakılırsa sen bir yandan yemeyi çok seven ama karar verdimi de gerçekleştiren birisin. Bu yüzden sorun yok diye düşündüm. Bence aramızda en çok kilo verenlerden biri de sen olacaksın. Sende o istikrar var yapmak sitediğin zaman çok güzel kilo vermişsin. Umut var hem de yeni bir umut :46:

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. İnşallah kısa zaman da eski sağlığına kavuşursun canım. Kendini yıpratma. Kilo konusunda tebrikler.

İçimden gecenlerı soylemıssın lıonessacım tesekkurler :))
Ok tatlım aldım kılo bıldırımını :)

Murshcum ben teşekkür ederim =) Keşke daha güzel bir kilo bildirimi yapabilseydim =(
Bu arada bir daha İstanbul'a gelirsen lütfen haberim olsun belki görüşme şansımız olur sevinirim =) Tabi istanbudla yaşayan diğer arkadaşlarımızda gelirler.

Günaydın kızlar

81 sabitlendik yaaa ne yapacağım sirkeli sıcak su içmeye başlamalıyım yoksa pufff ya
Hayırlı Cumalar Kızlar..
Eşim bugün öğleden sonra gelecek pek gelemem bugün yemek hazırlayacağım..

taşsız prenses aynı durumdayız emin ol. bende sabitlendim. hatta 1 kilo aldım. önümüzdeki haftaya sıkı girmeyi düşünüyorum inşallah.

Son düzenleme:
Selamlaaar....

Geçen hafta 62.1 idim
Bu sabah 63.1 olmuşuum... Tühh bana....

Back
X