- Konu Sahibi Handandandan
- #26.261
günaydın arkadaşlarımm =) rejimde ümit dolu bir güne merhaba diyelim. sevgiler.
canım benim. etrafındaki insanlar düşüncesiz davranabilir. sen aldırma kimseye lütfen başaracağız hep birlikte. benimde nişanlım kalbimi çok kırmıştı bu konuda. sen veremezsin kilo falan demişti. hayatın boyunca böyle başkaları tarafında eleştiriliceksin falan demişti ve çok ağlamıştım.. iyiliğimi düşünüyro biliyorum ama benidme zayıf noktam bu tatlım. düşünsene ne alkol kullanırım ne sigara. hayatımda ki tek kötü alışkanlığım boğazımı tutamamak. sana bir tavsiyede bulunucam. ama sakın 1 ay'dan fazla kullanma!! sinameki al aktardan içine anason karıştır. kaynatıp iki günde bir iç. akşam yatmadan önce iç ama. sancılanıp sabah tuvalete gideceksin çünkü. kızlar sakın aşırısını uygulamayaın bağırsak tembelliği yapıyor bende yapmıştı. bana bunu bir akupunktr doktoru vermişti. 1.5 ay da 10 kilo vermiştim. hem az yedim hem yediğimin çoğunu sindirimle atmış oldum. 1 ay dan fazla uygulamayın allah korusun ne olacağı belli olmaz. bağırsak bu sonuçta. 97 kilodan 87 kiloya düşürmüştü beni bu çay 3 sene önce. bu arada istersen direk adını vereyim. KAŞGARLI SULTAN BİTKİ ÇAYLARI. bu kadın benim diyet içing ittiğim doktordu akpunktrcu. yurt dışında eğitim almış otlarla arası çok iyi
canım öncelikle geçmiş olsun diş çok önemli ihmale gelmez dikkat et kendine. leslie açısından tebrik ediyorum aksatmıyorsun =)
sirkeli su içebilirmiyim bilmiyorum taçsız prenses. çok yarıyor diyorsan bende içerim valla zorla da olsa. ne dersin içsemmi? =)

kendimden nefret ediyorum............
kilomdan nefret ediyorum.............
yağlarımdan nefret ediyorum............
bu noktaya nasıl gelmişim nasıl olurda bu kadar kör ve iradesiz olabilirim
öncelikle dün geceyi sizinle paylaşmak istiyoru. dün gece kayınvalidemde otururken söz resimlerime baıyorduk dialogu aynen aktarıyorum
ben:ayyy bu elbisemi çok seviyorum çokta güzel
kaynanam:sen unut artık o elbiseyi
ben:neden
kaynanam:eeee senin buna girmen imkansız
ben:neden
kaynanam: o kadar zayıflayamazsın imkansız resmen
ben şoklardayım tabi kendimi ne kadar iradesiz ve basit göstermişim. öylemi dedim o elbiseyi giyincem yukardan aşağı inicem dedim hemde 30 ocağa kadar dedim toplamda 23 kg vermem lazım 70 kg olmam lazım lütfen yardımcı olun birbirimize desdek olalım bişeyler yapalım
2. olay bugün doğumdan sonra giyecek hiçbirşeyim kalmadı bugün pazara gittik ve kendime bulamadım kıyafet kaban alıcam alamadım gezmediğim mağaza gezmediğim tezgah kalmadı adamlar şöyle bakıyo direk yok size göre diyo ve eşim kahkaha atıyo çıldırmak üzereyim kendimden nefret ediyorum resmen
canım benim. etrafındaki insanlar düşüncesiz davranabilir. sen aldırma kimseye lütfen başaracağız hep birlikte. benimde nişanlım kalbimi çok kırmıştı bu konuda. sen veremezsin kilo falan demişti. hayatın boyunca böyle başkaları tarafında eleştiriliceksin falan demişti ve çok ağlamıştım.. iyiliğimi düşünüyro biliyorum ama benidme zayıf noktam bu tatlım. düşünsene ne alkol kullanırım ne sigara. hayatımda ki tek kötü alışkanlığım boğazımı tutamamak. sana bir tavsiyede bulunucam. ama sakın 1 ay'dan fazla kullanma!! sinameki al aktardan içine anason karıştır. kaynatıp iki günde bir iç. akşam yatmadan önce iç ama. sancılanıp sabah tuvalete gideceksin çünkü. kızlar sakın aşırısını uygulamayaın bağırsak tembelliği yapıyor bende yapmıştı. bana bunu bir akupunktr doktoru vermişti. 1.5 ay da 10 kilo vermiştim. hem az yedim hem yediğimin çoğunu sindirimle atmış oldum. 1 ay dan fazla uygulamayın allah korusun ne olacağı belli olmaz. bağırsak bu sonuçta. 97 kilodan 87 kiloya düşürmüştü beni bu çay 3 sene önce. bu arada istersen direk adını vereyim. KAŞGARLI SULTAN BİTKİ ÇAYLARI. bu kadın benim diyet içing ittiğim doktordu akpunktrcu. yurt dışında eğitim almış otlarla arası çok iyi

bugun baya toparladim iyiyim bu kez de disim agriyor ya haha resmen dokuldum, curuge ciktim bendis agrisi da degil, porselen olan disim konusurken sizlamaya basladi, ama sadece konusurken. anlamadim noluyor.
ama bu spor yapmama engel degil tabiki. leslie icin beni bekliyorsan bekleme derim ben dun gece bile yaptim 5milimi hasta hasta
bugun de yapicam 45 dakika icinde baslamayi planliyorum 11 oluyor benim saatime gore. sonra da dus, tv ve uyku![]()
canım öncelikle geçmiş olsun diş çok önemli ihmale gelmez dikkat et kendine. leslie açısından tebrik ediyorum aksatmıyorsun =)
Günaydınnnnn Kızlar yataktan kalktım pijamalarla geçtim pc ye bugün sirkeli sıcak suya tekrar başlıyorummmm inş. şimdi gidecğeim mutfağa =))
Sizde başlayın kızlar zorlayın kendinizi gitsin artık göbek kalça gitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sirkeli su içebilirmiyim bilmiyorum taçsız prenses. çok yarıyor diyorsan bende içerim valla zorla da olsa. ne dersin içsemmi? =)
Son düzenleme: