Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın arkadaşlarımm =) rejimde ümit dolu bir güne merhaba diyelim. sevgiler.:16:

kendimden nefret ediyorum............
kilomdan nefret ediyorum.............
yağlarımdan nefret ediyorum............
bu noktaya nasıl gelmişim nasıl olurda bu kadar kör ve iradesiz olabilirim
öncelikle dün geceyi sizinle paylaşmak istiyoru. dün gece kayınvalidemde otururken söz resimlerime baıyorduk dialogu aynen aktarıyorum
ben:ayyy bu elbisemi çok seviyorum çokta güzel
kaynanam:sen unut artık o elbiseyi
ben:neden
kaynanam:eeee senin buna girmen imkansız
kaynanam: o kadar zayıflayamazsın imkansız resmen
ben şoklardayım tabi kendimi ne kadar iradesiz ve basit göstermişim. öylemi dedim o elbiseyi giyincem yukardan aşağı inicem dedim hemde 30 ocağa kadar dedim toplamda 23 kg vermem lazım 70 kg olmam lazım lütfen yardımcı olun birbirimize desdek olalım bişeyler yapalım

2. olay bugün doğumdan sonra giyecek hiçbirşeyim kalmadı bugün pazara gittik ve kendime bulamadım kıyafet kaban alıcam alamadım gezmediğim mağaza gezmediğim tezgah kalmadı adamlar şöyle bakıyo direk yok size göre diyo ve eşim kahkaha atıyo çıldırmak üzereyim kendimden nefret ediyorum resmen

canım benim. etrafındaki insanlar düşüncesiz davranabilir. sen aldırma kimseye lütfen başaracağız hep birlikte. benimde nişanlım kalbimi çok kırmıştı bu konuda. sen veremezsin kilo falan demişti. hayatın boyunca böyle başkaları tarafında eleştiriliceksin falan demişti ve çok ağlamıştım.. iyiliğimi düşünüyro biliyorum ama benidme zayıf noktam bu tatlım. düşünsene ne alkol kullanırım ne sigara. hayatımda ki tek kötü alışkanlığım boğazımı tutamamak. sana bir tavsiyede bulunucam. ama sakın 1 ay'dan fazla kullanma!! sinameki al aktardan içine anason karıştır. kaynatıp iki günde bir iç. akşam yatmadan önce iç ama. sancılanıp sabah tuvalete gideceksin çünkü. kızlar sakın aşırısını uygulamayaın bağırsak tembelliği yapıyor bende yapmıştı. bana bunu bir akupunktr doktoru vermişti. 1.5 ay da 10 kilo vermiştim. hem az yedim hem yediğimin çoğunu sindirimle atmış oldum. 1 ay dan fazla uygulamayın allah korusun ne olacağı belli olmaz. bağırsak bu sonuçta. 97 kilodan 87 kiloya düşürmüştü beni bu çay 3 sene önce. bu arada istersen direk adını vereyim. KAŞGARLI SULTAN BİTKİ ÇAYLARI. bu kadın benim diyet içing ittiğim doktordu akpunktrcu. yurt dışında eğitim almış otlarla arası çok iyi:1:

bugun baya toparladim iyiyim bu kez de disim agriyor ya haha resmen dokuldum, curuge ciktim ben :9: dis agrisi da degil, porselen olan disim konusurken sizlamaya basladi, ama sadece konusurken. anlamadim noluyor.
ama bu spor yapmama engel degil tabiki. leslie icin beni bekliyorsan bekleme derim ben dun gece bile yaptim 5milimi hasta hasta :9::9:
bugun de yapicam 45 dakika icinde baslamayi planliyorum 11 oluyor benim saatime gore. sonra da dus, tv ve uyku :31:

canım öncelikle geçmiş olsun diş çok önemli ihmale gelmez dikkat et kendine. leslie açısından tebrik ediyorum aksatmıyorsun =)

Günaydınnnnn Kızlar yataktan kalktım pijamalarla geçtim pc ye bugün sirkeli sıcak suya tekrar başlıyorummmm inş. şimdi gidecğeim mutfağa =))
Sizde başlayın kızlar zorlayın kendinizi gitsin artık göbek kalça gitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sirkeli su içebilirmiyim bilmiyorum taçsız prenses. çok yarıyor diyorsan bende içerim valla zorla da olsa. ne dersin içsemmi? =)

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlarımm =) rejimde ümit dolu bir güne merhaba diyelim. sevgiler.:16:

sirkeli su içebilirmiyim bilmiyorum taçsız prenses. çok yarıyor diyorsan bende içerim valla zorla da olsa. ne dersin içsemmi? =)

Valla canım ben 2 hafta içtim düzenli 2 kiloyu öyle verdim..Tok tutuyor gibi geldi ben balda ekliyorum içine..bİR DE 1 yemek kaşığı değil 2 yemek kaşığı koydum =)) 1 fincan da yeşil çay içiyordum şimdi ikisini de bıraktım bak kilo veremiyorum :((

kendimden nefret ediyorum............
kilomdan nefret ediyorum.............
yağlarımdan nefret ediyorum............
bu noktaya nasıl gelmişim nasıl olurda bu kadar kör ve iradesiz olabilirim
öncelikle dün geceyi sizinle paylaşmak istiyoru. dün gece kayınvalidemde otururken söz resimlerime baıyorduk dialogu aynen aktarıyorum
ben:ayyy bu elbisemi çok seviyorum çokta güzel
kaynanam:sen unut artık o elbiseyi
kaynanam:eeee senin buna girmen imkansız
kaynanam: o kadar zayıflayamazsın imkansız resmen
ben şoklardayım tabi kendimi ne kadar iradesiz ve basit göstermişim. öylemi dedim o elbiseyi giyincem yukardan aşağı inicem dedim hemde 30 ocağa kadar dedim toplamda 23 kg vermem lazım 70 kg olmam lazım lütfen yardımcı olun birbirimize desdek olalım bişeyler yapalım

2. olay bugün doğumdan sonra giyecek hiçbirşeyim kalmadı bugün pazara gittik ve kendime bulamadım kıyafet kaban alıcam alamadım gezmediğim mağaza gezmediğim tezgah kalmadı adamlar şöyle bakıyo direk yok size göre diyo ve eşim kahkaha atıyo çıldırmak üzereyim kendimden nefret ediyorum resmen

Sakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin..

1. Kayınvaliden eminim seni sinir etmek için konuşyordur..Mesela benim ki bana görenler zayıflamışsın dediğinde suratı dğeişiyor ve kendi de diyete başladı :9::9::9::9::9: beni örnek alması güzel tabi ya da kıskanmasıııııııııııı :33::33::33:

2. O insanları boşver motivasyonunu bozma bozdun mu veremiyorum zaten salla gitsin dersin..

Günaydın kıızlaar....

Zıpkın gibi fişşek gibi bir rejim gününda daha birlikteyiiizz....

Dün akşama kadar elma yedim akşam sen kalk dürüm yeee.... Töbe töbeee.... Ablam da diyoki ben seni hiiiiç çözemedim yemek yaparız ye deriz yemezsin ... Sanki ben kendimi çözdümde.... Neyse bu gün bayram şekeri aldım ayy harikaymış beş tane felam indirdim mideye şimdiden. Dilerim boğazıma hakim olabilirim....

Bu günkü menümüz;

Sabah :
Bir parça sucuk

10:00 - 1 b neskafe 3 ü bir arada -bu son bundan sonra sade içicem beyazlatıcısının light ı çıkmış onla birlikte şekersiz içicem, 5 bayram çukulatası :(....

11:00 - 3 kayısı

12:00 - 1 elma , 1 b form çayı

13:00 - 1 b sirkeli ballı su

14:00 - 1 elma, 1 b yeşil çay

16:00 - 1 elma, 1 b yeşil çay

18:00 - 1 elma, 1 b yeşil çay

cumaya kadar 62 ye gene düşsem bari..... Zayılamak istiyorum çok çok çok çoooook istiyorum yaaaa....... Şu ellilere bir düşeyim göbek atacam göbeeek... benim kayısı saatim gelmiş....

günaydınnnnnnnn arkadaşlar.....
size güzel bir haberim var..kondisyon bisikletim geldi ve eşim az önce kurdu...az sonra binicem ..umarım eşimin yüzünü klara çıkarırım ve faydalı bir şekilde kullanabilirim...

merhaba sevgi kelebeğiiiii.....

sirkeli su iç iç içine bal koyunca içilebilir bişi oluyo harbiden.... Ben kokusuna bile katlanamazdım ben içiyosam herkes içebilir. Tabi midesinde problem olmayanlar için diyorum....

inşaalahhh canım..benim dehedefim 79.9 ama olmıycak sanırım..2 gün yedim mi verdiklerim hooooop geri geliyor ...2 ileri bir geri ..

aynen yaaa.... Bir de buna çözüm bulabilsek giden geri gelmese...... Bisikletinde hayırlı olsun.... Sende ben gibi askı niyetine kullanma :)))

ayy sınırda olunca daha bi heyecanlı oluyo.... Sakın pes etme.... Görürsün inşallahh

Eveeeeeeeeeeeet =))) ha indim ha ineceğim derken heyecan basıyor valla =)) şuan ilk hedef 75 olmak doğumdan önce ki kilom sonra amelyat öncesi kiloma gitmek istiyorum 58- 60 oynuyordum ama birden veremem o kadar bu yüzden önce 75 sonra 70 sonra inş. 65 =)))

inşaalahhh canım..benim dehedefim 79.9 ama olmıycak sanırım..2 gün yedim mi verdiklerim hooooop geri geliyor ...2 ileri bir geri ..

Benimde öyle inan ama bu defa pes etmek yok bayramda giyinmek bile istemiyorum kıyafetlerim olmuyor canım çok sıkılıyor yeter bu kadar gevşeklik dedim kendi kendime kayınvalidem bile bana zayıflamışsın dediler komşular kadın diet yapıyor 47 yaşında aaaaa ben daha 24 tosun gibiyim yok böyle artık yeter valla hem sağlık için hem güzellik için vermem gerek..!!!!

SİZE GÜNÜN SORUSU: kızlar bacaklarımdaki portakal kabuğu görünümü kilo verdikçe gider mi ?

Valla canım ben 2 hafta içtim düzenli 2 kiloyu öyle verdim..Tok tutuyor gibi geldi ben balda ekliyorum içine..bİR DE 1 yemek kaşığı değil 2 yemek kaşığı koydum =)) 1 fincan da yeşil çay içiyordum şimdi ikisini de bıraktım bak kilo veremiyorum :((

ayy bal aklıma hiç gelmemiştii. tamam yarın bende deneyeceğim. iş yerinde yok çünkü. getiririm evden tatlım teşekkürler :34:

Bu sabah tartıldım kızlar 80,4 =))) yarım kilocuk daha vermek istiyorum bayrama kadar 79 göreyim inş.

çok sevindim arkadaşım senin adına. inşallah bende görürüm 79 larııı =(( en çok istediğim şey biliyormusun son 5-6 senedir 70 lerde hiç olamadım ben.

günaydınnnnnnnn arkadaşlar.....
size güzel bir haberim var..kondisyon bisikletim geldi ve eşim az önce kurdu...az sonra binicem ..umarım eşimin yüzünü klara çıkarırım ve faydalı bir şekilde kullanabilirim...

nurkelebek =) güle güle kullan canım. hayırlı olsun. bu şansı iyi değerlendirmelisin.

merhaba sevgi kelebeğiiiii.....

sirkeli su iç iç içine bal koyunca içilebilir bişi oluyo harbiden.... Ben kokusuna bile katlanamazdım ben içiyosam herkes içebilir. Tabi midesinde problem olmayanlar için diyorum....

merhaba betülcüm =) midemde bir problem yok gibi. inşallah ben de içebilirim. bal fikri süper oldu aklıma gelmemişti. çünkü ben sirke pek sevmem. salata da bile çok aşırı aramam yani. ama zayıflamak için yapacağım inşallah :1:

SİZE GÜNÜN SORUSU: kızlar bacaklarımdaki portakal kabuğu görünümü kilo verdikçe gider mi ?

ayy bal aklıma hiç gelmemiştii. tamam yarın bende deneyeceğim. iş yerinde yok çünkü. getiririm evden tatlım teşekkürler :34:

çok sevindim arkadaşım senin adına. inşallah bende görürüm 79 larııı =(( en çok istediğim şey biliyormusun son 5-6 senedir 70 lerde hiç olamadım ben.

Bal o mayhoş tadı kırıyor hem de sıcak su birleşince bağırsakları çalıştırıyor..Kışın da hasta olmuyorsunuz kolay kolay vücüdun direncini arttırıyor =)) denenmiştir bu arkadaşlar =)) bizzat anneciğim tarafından =))

İnş. verebilirim..Ben 10 ay da 15 kilo aldım kabızlık yüzünden meğer kist varmış bağırsaklar ve rahim belime yapışmış nerede ise..Kist 15 cm 2. ise 5 cm.. 60 iken birden 75 oldum evlendim sonra..4 ay sonra gebelik hoooop 22 kilo aldım dünya kadar bağırsak ilacı kullandım çözülmedi içmediğim yağ bitki kalmadı..97 Oldum oğlum 8. ayına girecek.. 6 kilo kaldı inş. onu da verebilirim

LİONESSE cim ben daha önce 66 kg dan 50 kgye düşerken çok yürüyüş yapmıştım ve termal sauna şort kullanmıştım ve bende acayip selülit vardı..sıfıra yakın diyebileceğim kadar azalmıştı cnm..şimdi gene bisiklete binerken sauna eşofman giyicemmm

Bal o mayhoş tadı kırıyor hem de sıcak su birleşince bağırsakları çalıştırıyor..Kışın da hasta olmuyorsunuz kolay kolay vücüdun direncini arttırıyor =)) denenmiştir bu arkadaşlar =)) bizzat anneciğim tarafından =))

İnş. verebilirim..Ben 10 ay da 15 kilo aldım kabızlık yüzünden meğer kist varmış bağırsaklar ve rahim belime yapışmış nerede ise..Kist 15 cm 2. ise 5 cm.. 60 iken birden 75 oldum evlendim sonra..4 ay sonra gebelik hoooop 22 kilo aldım dünya kadar bağırsak ilacı kullandım çözülmedi içmediğim yağ bitki kalmadı..97 Oldum oğlum 8. ayına girecek.. 6 kilo kaldı inş. onu da verebilirim

taçsız prenses çok geçmiş olsun =(
ya acaba bende de aynı sorun olabilirmi arkadaşım, çünkü ben sürekli kabızım. afedersiniz ama 4. gün bu gün tuvalete çıkabildim çok stres yapıyor. bilmiyorum bu nasıl ortaya çıkar bağırsakta hastalık olup olmadığı? sürekli aynı problem var bende 2-3 senedir böyle. korktum valla. sen beni anlarsın canımı sıkıyor bu durum. sürekli aklımda bu var. acaba bu gün bağırsaklarım çalışıcak mı yok işte ya wc gidemezsem falan. yediğim vücudumda kalıyor kiloya da sebep oluyor=((
:43:

LİONESSE cim ben daha önce 66 kg dan 50 kgye düşerken çok yürüyüş yapmıştım ve termal sauna şort kullanmıştım ve bende acayip selülit vardı..sıfıra yakın diyebileceğim kadar azalmıştı cnm..şimdi gene bisiklete binerken sauna eşofman giyicemmm

nurkelebek bende de sauna eşofman var. her gün yürüyüş yaparsam gider diyorsun yani öyle mi. pff çalışırken zor oluyor. step yapıyorum ama geçirmedi.

kızlaar çoğunuzun kilo cetveli yok niçıın niçııın.... bide niye menünüzü yazmıyonuz belkim kopya çekerim.... belkimde kulağınızı çekerim... :52::52:

kızlaar çoğunuzun kilo cetveli yok niçıın niçııın.... bide niye menünüzü yazmıyonuz belkim kopya çekerim.... belkimde kulağınızı çekerim... :52::52:

Pekiii =)

Bu günkü menüm;

Sabah: 3-4 bardak su. 3 dilim kepek ekmeği. biraz peynir. 1 domates. 1 biber. 3 zeytin, bir bardak şekersiz çay.

Ara: bir avuç leblebi. (zayıflatır dediler) :1:

Öğlen: 1 topkek, bir bardak şekersiz nescafe. (tercihimi tatlı bir şeyden yana kullandım çünkü regl olmak üzereyim.)

Akşam: 1 kase çorba.

akşam inşallah 45 dakika sauna eşofmanımla step yapmayı düşünüyorum.

nurkelebek =) güle güle kullan canım. hayırlı olsun. bu şansı iyi değerlendirmelisin.

merhaba betülcüm =) midemde bir problem yok gibi. inşallah ben de içebilirim. bal fikri süper oldu aklıma gelmemişti. çünkü ben sirke pek sevmem. salata da bile çok aşırı aramam yani. ama zayıflamak için yapacağım inşallah :1:

Günaydın kızlarr yogunum bugün yinee :)))
napıyonuz bakimmmm
lionesse soruna cevapp ;)
portakallar sadece kilolularda yok zayıflardada oluyo onlar için masaj yapmak gerekli bol bol kremleriyle fşilan bide bol su ...
zayıflasak sıra onada gelirrr

Back
X