Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

taçsız prenses çok geçmiş olsun =(
ya acaba bende de aynı sorun olabilirmi arkadaşım, çünkü ben sürekli kabızım. afedersiniz ama 4. gün bu gün tuvalete çıkabildim çok stres yapıyor. bilmiyorum bu nasıl ortaya çıkar bağırsakta hastalık olup olmadığı? sürekli aynı problem var bende 2-3 senedir böyle. korktum valla. sen beni anlarsın canımı sıkıyor bu durum. sürekli aklımda bu var. acaba bu gün bağırsaklarım çalışıcak mı yok işte ya wc gidemezsem falan. yediğim vücudumda kalıyor kiloya da sebep oluyor=((
:43:

Saol tatlım..

Ben haftada 1 olduğunu biliyorum..İstersen git bir kontrole..Bağırsakda değil canım yumurtalıklarımda idi kist..Kadın doğuma git ultrason ile bakıyorlar karnınadan kasıklarından..

Çok iyi anlıyorum ben sabah akşam koşuya çıktığım halde 15 kilo aldım düşün :37:

lioneese ben kendimi bildim bileli öyleyim..
zor günler için ilaçlarım var zor durumda kalmadıktan sonra kullanmıyorum ama
zor durumlarda kurtarıcılarım onlar..
Ben daha yeni göründüm doktora doktorun bana tavsiyesi her gün aynı saatte tuvalete otur..
beklee...
ve gerçekten faydalı oluyo..
ben açıyorum interneti telefonum alıyorum elimee yarım saat bekliyorum :17::17:

nurkelebek bende de sauna eşofman var. her gün yürüyüş yaparsam gider diyorsun yani öyle mi. pff çalışırken zor oluyor. step yapıyorum ama geçirmedi.

evet canım giyicez ve spor yapıcaz ayrıca bol bol su içicez...eda nın dediği yağlar ve kremlerle masajda etkili olur ama bu benim için çok ileri bir üreç önceeee 5 li rakamlara inimmm sonra rötuşşş ypicimmmmmmm

evet canım giyicez ve spor yapıcaz ayrıca bol bol su içicez...eda nın dediği yağlar ve kremlerle masajda etkili olur ama bu benim için çok ileri bir üreç önceeee 5 li rakamlara inimmm sonra rötuşşş ypicimmmmmmm

eda hangi yağları dediii... Birde acai yağı inceltiyomuş bunuda dedi miiii? bende alcam sürcem zayıflıcam, sürcem zayıflıcam..... Sonra gelsin kotlar kıyafetler hahaayyyttt....

Saol tatlım..

Ben haftada 1 olduğunu biliyorum..İstersen git bir kontrole..Bağırsakda değil canım yumurtalıklarımda idi kist..Kadın doğuma git ultrason ile bakıyorlar karnınadan kasıklarından..

Çok iyi anlıyorum ben sabah akşam koşuya çıktığım halde 15 kilo aldım düşün :37:

hımm. ihmal ettiğim çok şey var bilseniz. sağ ayağımdan ameliyat olmam gerekiyor korkudan bekletiyorum. dişimde kocaman bir delik var. sonra bağırsaklarım tembel. sonra tüylüyüm lazer epilasyona gidiyorum. sonra burnumda küçücük bir et parçası varsinüzitimi arttırıyor. sorna cildim aşırı kuru ve sorun çıkarıyor bana =)) eheh yine de allaha şükürler olsun. insanız en nihayetinde olacak tabii.. ne yapayim hastalık sevmiyorum hastaneleri sevmiyorum. erteliyorum.. keşke yakın otursak hepimiz kızlar iyi dostlar olurduk hep birlikte koşardık yürüdük diyet yemekler yapar yerdik. sonra siz benim çeyizim için fikirler verirdiniz :1::1::1:

bende yazayım şuana kadar olanı yediğimi :D

1 fincan yeşil çay 3 adet petibör bisküvi =D

vuu süper nerdeyse hiç bir şey yememişsin, yeme yeme zaten.:19:

Günaydın kızlarr yogunum bugün yinee :)))
napıyonuz bakimmmm
lionesse soruna cevapp ;)
portakallar sadece kilolularda yok zayıflardada oluyo onlar için masaj yapmak gerekli bol bol kremleriyle fşilan bide bol su ...
zayıflasak sıra onada gelirrr

ahah güldürdün beni canım
:9: sen öcne boğazını tut zayıfla da sonra selülitleri gönder diyorsun yani ahah.

wc de bekle diyorsun. o da güzel. her gün aynı saatte aynı yerde randevu gibi bir şey. =))

Son düzenleme:
pek azmış.... sen nasıl yaşıyon yafff... Ayy ben bu kadar yesem terör estiririm.... Pitbul gibi saldırgan olurum....

her zaman böyle değil :D 80.4 görünce aşk a geldim canım :D :D zaten böyle olsa sütüm olaz =)) aa yarım muz yedim onu unuttum oğlumla paylaştık hehhe =))

canım petibör bisküviye bayılırım ben de ama bir tanei 50 kalori imiş yeni ögrendim:(((

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :52::52::52::52::52:

hımm. ihmal ettiğim çok şey var bilseniz. sağ ayağımdan ameliyat olmam gerekiyor korkudan bekletiyorum. dişimde kocaman bir delik var. sonra bağırsaklarım tembel. sonra tüylüyüm lazer epilasyona gidiyorum. sonra burnumda küçücük bir et parçası varsinüzitimi arttırıyor. sorna cildim aşırı kuru ve sorun çıkarıyor bana =)) eheh yine de allaha şükürler olsun. insanız en nihayetinde olacak tabii.. ne yapayim hastalık sevmiyorum hastaneleri sevmiyorum. erteliyorum.. keşke yakın otursak hepimiz kızlar iyi dostlar olurduk hep birlikte koşardık yürüdük diyet yemekler yapar yerdik. sonra siz benim çeyizim için fikirler verirdiniz :1::1::1:

/QUOTE]

Puff erteleme doktoru canım sonra ya daha kötü olur ise..

ayyy süper olurdu ama eminim bir arada olsak hiç de öyle diyet felan olmazdı arkadaşlarıma gidince veya bana geldiklerinde diyet mi aa o ne oluyoruz :D

Öğle yemeğine erişte haşlıyorum..

Yoğurtlayıp yiyeceğim yağ yok çok az tuz attım haşlanırken..

Geçen de bir parça tereyağı attım içine bir dilim de peynir yedimmm =))

akşama ne yapacağım tarhana çorbam var..

ben de az önce fırında tavuk yedim ve mor salata..yemesem cikolatalara ekmeklere saldırıcaktım..ucuz yırttım..
akşama da eşime erişte ypaıcam..tarhana çorbası ve patatesli tavuk..menüleimiz benziyor prensescim..

annem dün akşam kuru fasulye pilav yapmıştı. çok da güzel yapar maaşallah canım anneciğim.:16:
rejimde olduğum için aşırıya kaçacağımı tahmin ettim ve elimi bile sürmedim.

ben de az önce fırında tavuk yedim ve mor salata..yemesem cikolatalara ekmeklere saldırıcaktım..ucuz yırttım..
akşama da eşime erişte ypaıcam..tarhana çorbası ve patatesli tavuk..menüleimiz benziyor prensescim..

Erişte bayılıyorumm ben =))) yedim :D ama peynirle 2 kaşık da yoğurt =))

bende yapim tavuk =)) saol canım adını koymak zor yapması kolay =))

hımm. Ihmal ettiğim çok şey var bilseniz. Sağ ayağımdan ameliyat olmam gerekiyor korkudan bekletiyorum. Dişimde kocaman bir delik var. Sonra bağırsaklarım tembel. Sonra tüylüyüm lazer epilasyona gidiyorum. Sonra burnumda küçücük bir et parçası varsinüzitimi arttırıyor. Sorna cildim aşırı kuru ve sorun çıkarıyor bana =)) eheh yine de allaha şükürler olsun. Insanız en nihayetinde olacak tabii.. Ne yapayim hastalık sevmiyorum hastaneleri sevmiyorum. Erteliyorum.. Keşke yakın otursak hepimiz kızlar iyi dostlar olurduk hep birlikte koşardık yürüdük diyet yemekler yapar yerdik. Sonra siz benim çeyizim için fikirler verirdiniz :1::1::1:

ahah güldürdün beni canım
:9: sen öcne boğazını tut zayıfla da sonra selülitleri gönder diyorsun yani ahah.

wc de bekle diyorsun. O da güzel. Her gün aynı saatte aynı yerde randevu gibi bir şey. =))

:7: Aynen her gün aynı saatte randevu :4:

bugun baya toparladim iyiyim bu kez de disim agriyor ya haha resmen dokuldum, curuge ciktim ben :9: dis agrisi da degil, porselen olan disim konusurken sizlamaya basladi, ama sadece konusurken. anlamadim noluyor.
ama bu spor yapmama engel degil tabiki. leslie icin beni bekliyorsan bekleme derim ben dun gece bile yaptim 5milimi hasta hasta :9::9:
bugun de yapicam 45 dakika icinde baslamayi planliyorum 11 oluyor benim saatime gore. sonra da dus, tv ve uyku :31:

kız kocan seni verecek yerine yeni alacak olma hasta falan :27:
leslıe dün yapamadım o kadar yol yürüdüm ki dün 2 defa leslıe yapmış kadar oldum. ama bugün kaçamaz bugün 5 yapıcam ilk defa bakalım ne kadar ter atıcam daha 4 e alışmadan 5 e geçtim :)) bu arada 500 gr vermişim hehehe
yarın 5 günde 5 kg diyetine başlıcam

canım öyle sözler okadar çok edildiki bana artık gidikçe sinirlenip kilo alıyorum .geçen bayram küçük görümcem köydekileri arayım abim yengeme 3 koltuklu bilet almış köye gelcek kurban bayramında dedi ben hiç bişe diyemedim sonra eşime kızdım benim psikolog tedavisi gördügümü bilmiyomu bu ben çokmu mutluyuım bu kilolarımdan dedim .bundan sonra kiloma laf edn olursa kavga ederim ya sen uyar ya ben gereken cevabı veririm dedim eşimde tamam ben kızarım dedi

:(( bizleri kendilerinin yerine hiç koymuyolar evet hata yaptık bu kilolaları aldık ama bari desdek olunda verelim. bence sinirlenip yeme aynı şey dün banada oldu gidip delicesine yemek istedim sonra hayır dedim bu son olacak bu defa herşey başka olacak dedim ve oluyoda sende sakın pes etme sakın vazgeçme biz beraber üstesinden geleceğiz bu pis yağların

Back
X