Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnnnn Kızlar yataktan kalktım pijamalarla geçtim pc ye bugün sirkeli sıcak suya tekrar başlıyorummmm inş. şimdi gidecğeim mutfağa =))

Sizde başlayın kızlar zorlayın kendinizi gitsin artık göbek kalça gitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben 21 gün içtim ara verdim bi kaç gün yeniden başladım ama sabah bazen unutuyorum gün içinde içsem olurmu acaba

canım benim. etrafındaki insanlar düşüncesiz davranabilir. sen aldırma kimseye lütfen başaracağız hep birlikte. benimde nişanlım kalbimi çok kırmıştı bu konuda. sen veremezsin kilo falan demişti. hayatın boyunca böyle başkaları tarafında eleştiriliceksin falan demişti ve çok ağlamıştım.. iyiliğimi düşünüyro biliyorum ama benidme zayıf noktam bu tatlım. düşünsene ne alkol kullanırım ne sigara. hayatımda ki tek kötü alışkanlığım boğazımı tutamamak. sana bir tavsiyede bulunucam. ama sakın 1 ay'dan fazla kullanma!! sinameki al aktardan içine anason karıştır. kaynatıp iki günde bir iç. akşam yatmadan önce iç ama. sancılanıp sabah tuvalete gideceksin çünkü. kızlar sakın aşırısını uygulamayaın bağırsak tembelliği yapıyor bende yapmıştı. bana bunu bir akupunktr doktoru vermişti. 1.5 ay da 10 kilo vermiştim. hem az yedim hem yediğimin çoğunu sindirimle atmış oldum. 1 ay dan fazla uygulamayın allah korusun ne olacağı belli olmaz. bağırsak bu sonuçta. 97 kilodan 87 kiloya düşürmüştü beni bu çay 3 sene önce. bu arada istersen direk adını vereyim. KAŞGARLI SULTAN BİTKİ ÇAYLARI. bu kadın benim diyet içing ittiğim doktordu akpunktrcu. yurt dışında eğitim almış otlarla arası çok iyi:1:

güzel motivasyonun için teşekkürler canım benim bu karışımı peki emzirenler içebilirmi bebeğime zarar versin istemem

ben 21 gün içtim ara verdim bi kaç gün yeniden başladım ama sabah bazen unutuyorum gün içinde içsem olurmu acaba

Gün içerisinde olmaz die biliyorum ya da ya da aç karnına mesela öğlen yemeğinden önce içmen gerek aç olmak lazım..

Kilo verebildin mi başlamadan önce sonra ne kadar oynadı..?

Son düzenleme:
güzel motivasyonun için teşekkürler canım benim bu karışımı peki emzirenler içebilirmi bebeğime zarar versin istemem

hımm bebek söz konusuysa kullanma çünkü vücutta su kaybı oluyor. sürekli tuvalete çıktığın için. ya zaten istersen hiç kullanma. ben uzun sğre kullanınca bağırsaklarım hepten sorunlu oldu. ama şu bir gerçek sinameki ve anason karışımı iyi kilo verdiriyor diyet yaparken hızlandırıyor vücuttan atımını.
yeşil çayların kutularını okursanız zaten form çaylarda falan bu karışımlar var arkadaşlar. yine de boşver tatlım bebek var hiç riske girme bebeciğinide benim yerime öp :16:

selam kizlar oku oku anca bitirebildim sabahtan beri yazdiklarinizi :1:

günaydın rakibim kendine bir rakip bulmuşsun benden sana rakip olmazdı zaten ben anca yerimde sayıklıyorum .ikinize kolay gelsin bende yavaş yavaş veririm acelem yok ayda 2 kilo versem benim için çok iyi benim metobolizma baya yavaşladı artık yaşlandımı ne:26:

yok canim seninle de hala rakibiz, benim de kilo vermem cok yavasladi hatta durdu gibi hissediyorum cuma gorcez artik. ama insan fark olsa farkeder dimi, ben bilakis daha siskin hisseediyorum bu hafta. pofff

günaydın arkadaşlarımm =) rejimde ümit dolu bir güne merhaba diyelim. sevgiler.:16:

canım öncelikle geçmiş olsun diş çok önemli ihmale gelmez dikkat et kendine. leslie açısından tebrik ediyorum aksatmıyorsun =)

tesekkur ederim canim. neden bu agri anlamiyorum. agri gibi de degil aslinda, once dislerimi fircalarken surekli kanamaya basladi. yumusacik da fircalasam acayip kaniyordu. sonra dis etlerimin disle birlestigi yerde bir aci. simdi de on disim ben konusurken zin zin zinliyor igrenc bir his ya mahvoldum resmen konusamiyorum. cok cok kisik sesle yavas konusunca olmuyor anca. berbat bir his yani dis mi dis eti cekilmesi mi ne anlamadim. on disim de porselen acaba diyorum dis etim cekildi simdi de dis hava mi almaya basladi. offff :( disciye gitcem yakinda. cok da korkarim disciden resmen odum patlar. dun gece yatakta hungur hungur agladim beni bayiltsin sonra napcaksa yapsin ben dayanamam diye. esim de 6 ayda bir duzenli disciye giden, disciyi seven bi tip. anlamiyor korkumu :((( fobi gibi birsey bendeki :43::43: ama gitmem lazim el mahkum, bu zin zin zinlamayla yasanmaz :43::43:

Bu sabah tartıldım kızlar 80,4 =))) yarım kilocuk daha vermek istiyorum bayrama kadar 79 göreyim inş.

tebrik ederim canim darisi bizlerin de basina, ben 70leri gordugum gun naparim bilmiyorum heralde masaya cikip gobek atarim veya daha sacma birsey de yapabilirim bilmiyorum :37:

kız kocan seni verecek yerine yeni alacak olma hasta falan :27:
leslıe dün yapamadım o kadar yol yürüdüm ki dün 2 defa leslıe yapmış kadar oldum. ama bugün kaçamaz bugün 5 yapıcam ilk defa bakalım ne kadar ter atıcam daha 4 e alışmadan 5 e geçtim :)) bu arada 500 gr vermişim hehehe
yarın 5 günde 5 kg diyetine başlıcam

ya evet beni, yani eskiyi pesinata saydirir yeni bir tane alir artik :43:
dun ben 5mil yaptim ama dogru duzgun olmadi, yani ne kolumu kaldirasim vardi ne bacagimi. zorla yaptim bitirdim hic de keyif almadim. oyle olunca angarya gibi oluyor. bu disimden oturu iste, canim cok sikkindi.
500 gramin hayirli olsun bu arada, sok diyetlere dikkat et demistim umarim pisman olmazsin. sonucta o verilen kilo yag olmuyor. tartidaki rakamdan daha onemli senin yagdan vermen ve de vucudunun sekillenmesi biliyorsun. yine de sen bilirsin canim.

selam kizlar oku oku anca bitirebildim sabahtan beri yazdiklarinizi :1:

tesekkur ederim canim. neden bu agri anlamiyorum. agri gibi de degil aslinda, once dislerimi fircalarken surekli kanamaya basladi. yumusacik da fircalasam acayip kaniyordu. sonra dis etlerimin disle birlestigi yerde bir aci. simdi de on disim ben konusurken zin zin zinliyor igrenc bir his ya mahvoldum resmen konusamiyorum. cok cok kisik sesle yavas konusunca olmuyor anca. berbat bir his yani dis mi dis eti cekilmesi mi ne anlamadim. on disim de porselen acaba diyorum dis etim cekildi simdi de dis hava mi almaya basladi. offff :( disciye gitcem yakinda. cok da korkarim disciden resmen odum patlar. dun gece yatakta hungur hungur agladim beni bayiltsin sonra napcaksa yapsin ben dayanamam diye. esim de 6 ayda bir duzenli disciye giden, disciyi seven bi tip. anlamiyor korkumu :((( fobi gibi birsey bendeki :43::43: ama gitmem lazim el mahkum, bu zin zin zinlamayla yasanmaz :43::43:

bende aynı durumdayım.. dişimde kocccaman bir delik oluştu zaman zaman sızlıyor. korkudan gitmiyorum dişçiye. bu bahsettiğine benzer şeyler bende de oldu. dişetim iltihaplanmış herkeste olan bir durum. kanama falan oluyor fırçalerken. benim kendi kendine geçmişti. dişlerimle çok çok ilgilenen bir insan değilim ama aşırı şikayetlerim de yok. senin canın çok yanıyorsa git bir an önce mümkünse. :18:

bende aynı durumdayım.. dişimde kocccaman bir delik oluştu zaman zaman sızlıyor. korkudan gitmiyorum dişçiye. bu bahsettiğine benzer şeyler bende de oldu. dişetim iltihaplanmış herkeste olan bir durum. kanama falan oluyor fırçalerken. benim kendi kendine geçmişti. dişlerimle çok çok ilgilenen bir insan değilim ama aşırı şikayetlerim de yok. senin canın çok yanıyorsa git bir an önce mümkünse. :18:

evet disetimde iltihaplanma olabilir ben de oyle dusunuyorum ama bu disin zonklamasi konusurken, iste ona dayanamiyorum berbat bir his. disetim gecince o da gecer mi, yoksa kalic mi olur bilmiyorum. o yuzden disciye gitmek istiyorum. bir yandan da odum patladigi icin surekli erteliyorum bakalim... :43:

KIZLARRR BUGÜNKÜ MENÜM:

sabah 1 kepek ekmek
biraz peynir

ara yok

öğle 2 fincan çay
1 gün böreği

ara yok

akşam dün zeytinyaplı dolma yapmıştım gece bugün için 2 tane yerim
peşine meyveeee

KIZLARRR BUGÜNKÜ MENÜM:

sabah 1 kepek ekmek
biraz peynir

ara yok

öğle 2 fincan çay
1 gün böreği

ara yok

akşam dün zeytinyaplı dolma yapmıştım gece bugün için 2 tane yerim
peşine meyveeee

canım menü gayet güzel bence. afiyet bal şeker olsun. bu şekilde her gün devam etsen çok da güzel verirsin kiloları. :46:

Kızlar herkese iyi akşamlar youn bır hafta artlattım anca ıslerı toparlıyorum.Gecmısı okuyamadıgım ıcın malesef sohbetınızı bılmıyorum ama goz attıgım kadarıyla uzun uzadıyaa yazısmalar olmus o kadar uzun yazmak zor olmuyormu yaww :1:Neyse yoklugumu aratmamıssınız en azından :9: Hepınızı cok ozledım yarın buyuk ıhtımal gelırım gecmısı okur muhabbete dahıl olurum umarım...

Younluktan duzenım tamamen bozuldu dıyet felan hak getıre.Siz sakın oyle yapmayın:40: bende cumaya kadar toparlıycam kendımı ıns sevıyore sızı :33:

Kızlar herkese iyi akşamlar youn bır hafta artlattım anca ıslerı toparlıyorum.Gecmısı okuyamadıgım ıcın malesef sohbetınızı bılmıyorum ama goz attıgım kadarıyla uzun uzadıyaa yazısmalar olmus o kadar uzun yazmak zor olmuyormu yaww :1:Neyse yoklugumu aratmamıssınız en azından :9: Hepınızı cok ozledım yarın buyuk ıhtımal gelırım gecmısı okur muhabbete dahıl olurum umarım...

Younluktan duzenım tamamen bozuldu dıyet felan hak getıre.Siz sakın oyle yapmayın:40: bende cumaya kadar toparlıycam kendımı ıns sevıyore sızı :33:

tamam canım merak ettik seni zaten. bizde seni seviyoruz. dikkat et kendine iyi çalışmalar dilerim tatlım:16:

Gün içerisinde olmaz die biliyorum ya da ya da aç karnına mesela öğlen yemeğinden önce içmen gerek aç olmak lazım..

Kilo verebildin mi başlamadan önce sonra ne kadar oynadı..?

sadace sirkeli su içmedim diyette yaptım yaklaşık 7-8 kg verdim ama buna ek olarak sporda yaptım sirkeli suyun ne kadar etkili olduğu knusunda fikrim olmadı :):50:

Günaydın kızlarrrr
dün gece başıma ne geldii
sirkeli su içiyim dedim
etkili olsun d,ye sıcak suya koydum bir anda içince az daha boguluyodum beni bi tıkadı bi yaktıki anlatamammm

Günaydın kızlarrrr
dün gece başıma ne geldii
sirkeli su içiyim dedim
etkili olsun d,ye sıcak suya koydum bir anda içince az daha boguluyodum beni bi tıkadı bi yaktıki anlatamammm

kız kendini yakıcan sıcaga yakın suya koyup içiyorum ben bagırsakları çok güzel çalıştırıyor tavsiye ederim eda azıcıkta bal koy

Günaydın fadime ablaa
nerelerdesin
bugün erkenciyim evet bazen sabah çok iş oluyo bugün sakin olunca fırsaatan istifade geldşim hemen ama senden başka kimse yok :)

bende bayram temizligi bir yandan köye gitmek için hazırlık bir yandan inşaatçılar üst katta çalışıyor onlara arada çay veriyorum işlerden buraya zaman ayıramıyorum

Back
X