öğlede aradılarki gel ultrasonu çekelim hemen diye indim
baktı ultrasonu çeken bişe göremedim sadece süt bişeleri varmış lobülmü nee onlar yogunmuş bende
ve memen kist oluşturmaya müsait dedi
3 ay sonra tekrar bi ultrason çekelim dedii
şimdilik öyle yogun bir kist göremedim ben dedi..
içim biraz olsun rahatladı ama sürekli görünmem gerekecek herhalde böyle durumlarda 6 ayda bir kontrole gidip meme ultrasonu çeklmek gerekiyomuş ...
senin nasıl gidiyo trulyy
akşamları bişey yiyomusun ???
sirke olayı güzel aslında ama yenibirumutunda dediğin gibi ballı içmek gerek hehadle çünkü sadece sirkeli su ağır geliyoo
yaptir canim ihmal etme sakin
canim ne iyi ne kotu. 5-6 gundur gribi atlatmaya calisiyorum simdi agri sizi kalmadi ama bogazim hala kotu bir de cigerime indi simdi oksurmeye basladim.
bir de ustune dis eti sorunu falan heryerim dokuluyor bu aralar. insanin ne spor yapasi ne de diyet yapasi geliyor hasta olunca ama elimden geleni yapiyorum.
bu hafta tek sorunum karbonhidrati cok tuketmem. protein alimim 12% imis minimum 15% olmasi gerekirken. hatta ben spor yaptigim icin 20% olmali. ona biraz canim sikkin. kilo veriyormusum gibi hissetmiyorum. haftaya proteine ve spora agirlik vericem, hem iyilesmis de olurum. bir de calismaya basliyorum artik. ingiltere'ye geldigimden beri ilk kez kendi alanimda duzgun bir is buldum. 3-4 ay deli gibi is aradim kriz yuzunden cok zor burda is bulabilmek. bir de ingiltere'den olmayinca diploma, nereden mezunsun o onemli olmuyor 2. plana atiliyorsun cogu zaman.
tam 1 yildir ev hanimiyim ya hayatimda bu kadar zaman gecirmemistim evde

tabi arada ceviri isleri yaptim ama evden. ev hanimligi yaramadi iste hemen aldim 25 kiloyu....
neyse calismaya baslayinca bir nebze daha iyi olur diye dusunuyorum masa basi isi olmasina ragmen arada bir hareket ederim simdi evde butun gun ya tv ya pc basindayim. bir yandan gercekten cok seviniyorum hergun giyinip suslenip kendime bakmaya baslayacagim yine, evde olunca icimden de gelmiyordu. iyice salmistim kendimi. esim de hic sevmez sac makyaj yapmami. daginik sac, makyajsiz, esofman tshirt giysem bayilir. ama onun yuzunden ben kendimden sogudum ya bakimsiz hissediyorum. ama neyse pazartesiden itibaren bu degisecek

can sikintisindan yeme ihtimali de yok. ofise de meyve disinda birsey tasimayacagim kararliyim. bir de ogle yemegi tabi eger imkan olursa.
bir soyle bin isit oldu bu arada

yaz yaz bitiremedim. icimi dokesim varmis bugun