Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gulseker hoşgeldinn
kızlar yaa demiştimya size gögsumde agrı var dıye
şimdi gorundum doktora kıst var dedi
muayene etti :( yag bezesine benzemiyo kıst dedi :14::14:
3:30 da ultrason çekilcem

Herkese günaydın arkadaşlar. Güzel ve hayırlı bir gün dilerim.

Günaydın kızlarrrr
dün gece başıma ne geldii
sirkeli su içiyim dedim
etkili olsun d,ye sıcak suya koydum bir anda içince az daha boguluyodum beni bi tıkadı bi yaktıki anlatamammm

Bir dahaki sefere çok sıcak suya koymazsın artık tatlım. Dikkat et.

Gulseker hoşgeldinn

Ya eda çok geçmiş olsun. İnşallah iyi huyludur canım. Üzüldüm inanki =( Çok ciddi bir şey çıkacağına inanmıyorum ben ama pozitif düşünmek istiyorum.

Günaydın kızlarrrr
sirkeli su içiyim dedim
etkili olsun d,ye sıcak suya koydum bir anda içince az daha boguluyodum beni bi tıkadı bi yaktıki anlatamammm

aynısını bende yapmıştım... o gün bütün gün midem bir garip olmuştu.... Ilık iç.....

Gulseker hoşgeldinn

Geçmiş olsun Edacım dilerim kendiliğinden geçebilen bir şeydir....

Bir dahaki sefere çok sıcak suya koymazsın artık tatlım. Dikkat et.

Ya eda çok geçmiş olsun. İnşallah iyi huyludur canım. Üzüldüm inanki =( Çok ciddi bir şey çıkacağına inanmıyorum ben ama pozitif düşünmek istiyorum.

Geçmiş olsun Edacım dilerim kendiliğinden geçebilen bir şeydir....

inşallah kızlar yaa
hiçbişe yoktu yaa bir aydır filan agrı vardı
ne bilim kist oldugunu yaa
bende diliyorumm kötü birşey çıkmasın :(

Günaydınlaarrr...

Sabahı 3 bayarm şekeri ve bir paket tuzlu bisküviyle açtım... Ben adam olmam....

Şimdide sirkeli suyumu içiyom.... Ceza olaraktan....

Bu gün gene elmayla beslenecem inşallah.... İnsanlar sürekli tepemde kart kurt eln-ma yiyemez oldum.

Bu akşam ayak detoksuna gidiciiim.... Bakalım nassıııı bir şeymiş....

Günaydınlaarrr...

Sabahı 3 bayarm şekeri ve bir paket tuzlu bisküviyle açtım... Ben adam olmam....

Bu gün gene elmayla beslenecem inşallah.... İnsanlar sürekli tepemde kart kurt eln-ma yiyemez oldum.

tatlım çok tuzlu yeme. ben hala sirkeli su içemedim. sirke elma sirkesi mi olmalı kızlar? bu arada ilk defa duyuyorum ayak detoksu neymiş yahu :1:

tatlım çok tuzlu yeme. ben hala sirkeli su içemedim. sirke elma sirkesi mi olmalı kızlar? bu arada ilk defa duyuyorum ayak detoksu neymiş yahu :1:

Elma sirkesi olmalı diye biliyorum. Ayak detoksunuda bu akşam öğreneceğim yarın bilgi veririm henüz bende pek bilmiyorum...

Günaydınlaarrr...

bende dünkü menüm buarada

sabah 1 poğaça1 fincan çay
ara yok

öğle 1 dilim gül börek
çay

ara yok

akşam 2 zeytinyaglı dolma
2 mandaline
1 trazon hurması

yatarken sıcak sirkeli su

karbonhidrat fazla kaçırdım farkıdayım :26:

elma sirkesi diyede ben biliyorumm
en faydalı oymuşş
bende unutmadıktan sonra son 3-4 gündür içiyorum her akşam

hoşbuldum cnm ,çok geçmiş olsun umarım korkulcak birşey değildir

inşallah bitanem:38:
sen napıyon nerelerdesin diyete devammı yoksa koruyonmu kilonu

:72:
Günaydın kızlarrrr
sirkeli su içiyim dedim
günaydınnnn
aman dikkat et yakacaksın kendini çok sıcak koymasaydın bide balı ihmal etme sadece sirkeli su miğdene zarar verir

Gulseker hoşgeldinn

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin. genelde ağrıyan kistlerden korkulmaz denilir inşallah antibiyotikle eritebilir

Gunaydin kizlar ancak kalkabildim nasilsiniz nasil gidiyor sirke diyeti :1:

Gulseker hoşgeldinn

cok gecmis olsun canim umarim onemli birsey yoktur kendine cok dert etme simdi biraz rahat ol, annemin gogsunde bur suru kist var ama iyi huyluymus uzun yillardir var yani birsey yaptigi da yok. bazilari hatta yok oluyor ilacla vs. sen aklina kotu seyler getirme :) :54::54::54::54:

Gunaydin kizlar ancak kalkabildim nasilsiniz nasil gidiyor sirke diyeti :1:

cok gecmis olsun canim umarim onemli birsey yoktur kendine cok dert etme simdi biraz rahat ol, annemin gogsunde bur suru kist var ama iyi huyluymus uzun yillardir var yani birsey yaptigi da yok. bazilari hatta yok oluyor ilacla vs. sen aklina kotu seyler getirme :) :54::54::54::54:

öğlede aradılarki gel ultrasonu çekelim hemen diye indim
baktı ultrasonu çeken bişe göremedim sadece süt bişeleri varmış lobülmü nee onlar yogunmuş bende
ve memen kist oluşturmaya müsait dedi
3 ay sonra tekrar bi ultrason çekelim dedii
şimdilik öyle yogun bir kist göremedim ben dedi..
içim biraz olsun rahatladı ama sürekli görünmem gerekecek herhalde böyle durumlarda 6 ayda bir kontrole gidip meme ultrasonu çeklmek gerekiyomuş ...

senin nasıl gidiyo trulyy
akşamları bişey yiyomusun ???

sirke olayı güzel aslında ama yenibirumutunda dediğin gibi ballı içmek gerek hehadle çünkü sadece sirkeli su ağır geliyoo

öğlede aradılarki gel ultrasonu çekelim hemen diye indim
baktı ultrasonu çeken bişe göremedim sadece süt bişeleri varmış lobülmü nee onlar yogunmuş bende
ve memen kist oluşturmaya müsait dedi
3 ay sonra tekrar bi ultrason çekelim dedii
şimdilik öyle yogun bir kist göremedim ben dedi..
içim biraz olsun rahatladı ama sürekli görünmem gerekecek herhalde böyle durumlarda 6 ayda bir kontrole gidip meme ultrasonu çeklmek gerekiyomuş ...

senin nasıl gidiyo trulyy
akşamları bişey yiyomusun ???

sirke olayı güzel aslında ama yenibirumutunda dediğin gibi ballı içmek gerek hehadle çünkü sadece sirkeli su ağır geliyoo

yaptir canim ihmal etme sakin :29:

canim ne iyi ne kotu. 5-6 gundur gribi atlatmaya calisiyorum simdi agri sizi kalmadi ama bogazim hala kotu bir de cigerime indi simdi oksurmeye basladim.
bir de ustune dis eti sorunu falan heryerim dokuluyor bu aralar. insanin ne spor yapasi ne de diyet yapasi geliyor hasta olunca ama elimden geleni yapiyorum.

bu hafta tek sorunum karbonhidrati cok tuketmem. protein alimim 12% imis minimum 15% olmasi gerekirken. hatta ben spor yaptigim icin 20% olmali. ona biraz canim sikkin. kilo veriyormusum gibi hissetmiyorum. haftaya proteine ve spora agirlik vericem, hem iyilesmis de olurum. bir de calismaya basliyorum artik. ingiltere'ye geldigimden beri ilk kez kendi alanimda duzgun bir is buldum. 3-4 ay deli gibi is aradim kriz yuzunden cok zor burda is bulabilmek. bir de ingiltere'den olmayinca diploma, nereden mezunsun o onemli olmuyor 2. plana atiliyorsun cogu zaman. :14:

tam 1 yildir ev hanimiyim ya hayatimda bu kadar zaman gecirmemistim evde :( tabi arada ceviri isleri yaptim ama evden. ev hanimligi yaramadi iste hemen aldim 25 kiloyu....
neyse calismaya baslayinca bir nebze daha iyi olur diye dusunuyorum masa basi isi olmasina ragmen arada bir hareket ederim simdi evde butun gun ya tv ya pc basindayim. bir yandan gercekten cok seviniyorum hergun giyinip suslenip kendime bakmaya baslayacagim yine, evde olunca icimden de gelmiyordu. iyice salmistim kendimi. esim de hic sevmez sac makyaj yapmami. daginik sac, makyajsiz, esofman tshirt giysem bayilir. ama onun yuzunden ben kendimden sogudum ya bakimsiz hissediyorum. ama neyse pazartesiden itibaren bu degisecek :16: can sikintisindan yeme ihtimali de yok. ofise de meyve disinda birsey tasimayacagim kararliyim. bir de ogle yemegi tabi eger imkan olursa.

bir soyle bin isit oldu bu arada :D yaz yaz bitiremedim. icimi dokesim varmis bugun :31:

Back
X