- Konu Sahibi Handandandan
- #26.361
günaydın canım kızlaaaaaar 
dün gece hiç uyuyamadım öksürmekten. tekrar şifayı kaptım sanırım. şurup aldım bakalım ne olucak. herkese güzel ve azimli bir gün dilerim.
bu gün sadece çorba içmelisin. 200 karın hareketi yapmalısın. ceza uygulaması. ama güzel bir ceza.
inşallah kısa zamana iyiileşirsin canım. bol meyve tüketiyorum ben de.
merhaba tatlım. ben de sana onus orucaktım nasıl geçti diye. desene kahverengi boyayı alttan alttan veriyorlar gizliden
olsun şaka bir yana illa faydası olmuştur. sıhhatler olsun. kumpir çok severim ama şu dönem uzak durmalıyız.

dün gece hiç uyuyamadım öksürmekten. tekrar şifayı kaptım sanırım. şurup aldım bakalım ne olucak. herkese güzel ve azimli bir gün dilerim.
bugün tartıda 91,9 gördüm ama ne yaptım birz önce oturdum dondurma yedim kesmedi 1 büyük paket hoşbeş yedim miğdem bulanıyo şimdide
bu gün sadece çorba içmelisin. 200 karın hareketi yapmalısın. ceza uygulaması. ama güzel bir ceza.

kizlar ilac aldim yattim 9da uyumusum simdi kalktim geri indim asagi hem bakayim dedim forum uyumus mu hem de leslie yapicam birazdan
bu hafta sporu aksatiyorum su hastaliktan kurtulamadim gitti
benical & portakal takviyesi sagolsun biraz iyiyim simdi, pazartesiye kadar turp gibi olmaliyimyeni patronum bunu kim ise aldi bundan kimseye hayir gelmez demesin sonra
inşallah kısa zamana iyiileşirsin canım. bol meyve tüketiyorum ben de.
günaydınlaaar.....
Dün elma diyetimin arasına öğlende 2 dilim light ekmek ve yanında 5 zeytin ve azcık peynir girdi..... Aaaa noluyo hani elma yicektim derken akşam bir de kumpir yedim ohhh tam oldu yani :))) Ayarı kaçırdık bir kere nasıl topralıcam bilemiyorum. Sıfır irade. Önüme ne gelse yiyiyorum....
Bu gün neler yediğimi akşam yazıcam çünkü planlarıma sadık kalmıyorum ki.... Gün güzel başlıyor dehşet bitiyor
Bu arada ayak detoksuna gittim. Çok ta lazım bişi değil. Ayaklarını tuzlu suya koyuyon bir alete bağlıyolar seni sonra su kahverengiye dönüyo diyorlarki vücuttaki toksinler atılıyormuş bizi kekliyorda olabilirler :)))
merhaba tatlım. ben de sana onus orucaktım nasıl geçti diye. desene kahverengi boyayı alttan alttan veriyorlar gizliden