Kızların da dediği gibi eşin şimdi heyecanlıdır, sakin bir zamanda nasıl hissettiğini onu da kırmadan anlat aklındakileri soyler sana. Ben ne zaman eşime kırılsam ona sormadıgım urece kafamda kurup kurup sinir olurum, ona sorunca genelde hep mantıklı bi cevap verir bunsefer kendime kızarım niye bastan sormadın gunlerini uzulerek gecirdin diye, sen benim gibi yapma :)
yok kızartma degil ızgara, yunan lokantasına gittik, orada ızgara yapıyorlar, daha once sakız adasında da yemiştim yunanlılar bayagı guzel yapıyo ahtapotu :)
evet bildiğimiz deniz urunu ahtapot :)
hiç bu açıdan dusunmemiştim ama dusununce cok mantıklı geldi, zihin yemegiği ödül ceza mantıgıyla algılayıp bizi cezalandırıyo aslında
kesinlikl hem fikirim
ben Hollanda da yasıyorum, bir senedir burdayız eşimin işi sebebiyle geldik.
Marie Kondo nun kitaplarını oku, ev toplamanın dayanılmaz hafifliği gibi bir adı olan kitabı vardı bir de sparking joy ikinci kitabı turkceye cevirdiler mi bilmiyorum ama youtube da uygulayan da cok var. Konmari methodu olarak geçiyo, youtube da videoları izleyerek de temel prensibi ogrenebilirsin. Mantıgı su her suei eline tek tek alıp o sana haz veriyo mu vermiyo mu ona gore tutuyosun ya da atıyosun (atma tabi sen birilerine bagısla)
ahh ben de artıdayım, cok kotu yemedim ama cuma aksam cooookk yedim normal miktarıma gore fazlaydı, bir de hemen ödemim arttı yuzugum sıkıyo, benim de bugunu hafif gecirip en azından yarını artısız karsılamam lazım, malum bu hafta bir de rakibin var