Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugunku menumu yazayim sozde dikkat edicektim ama malesef yine karbonhidrat dolu bir gun oldu....

sabah: yagsiz sut ile tam tahilli kahvaltilik gevrek (meyveli ve cok kalorili malesef)
oglen: kepek eklegine sandvic (otlu sarimsakli yarim yagli peynir + yesil zeytin)
ara: 2 biskuvi...........
aksam: biraz pure, brokoli+karnabahar graten, haslanmis bruksel lahanasi
gece: yagsiz sut+toz protein (spordan sonra alicam)

toplam 1330 kalori olacak ama bu kadar karbonhidrati nasil yakicam bilmiyorum
bir de dun weightwatchers urunlerini gorunce dayanamadim birkac tane kek vs aldim korkudan ellemiyorum esim gidip gelip agzina atiyor kime niyet kime kismet
nasil da ozledim tatli birsey yemeyi ama vicdanim el vermiyor neyse bu iyiye isaret heralde
iyi geceler kizlar

selam gençler

dün akşam yemeğini kaçurdummm birazzz pişman değilim
bu gün toparlarım.. teyzemin kızı geldi akşam. misafir de vardı kardeşimin arkadaşı bzideydi. bütün kızlar toplandık =)
güzeldi.. film izlerken uyuya kalmasaydım bir de daha iyi olurdu tabii annemle kardeşim bu gün yola çıkıyorlar. annem memlekete gidiyor ineboluya, kardeşim ankaraya.. babam köpeğim ve ben kalıyoruz =(( bir de bahçedeki kedicikler.. inşallah annem ve kardeşim sağ salim gidip gelirler. ve yola çıkan tüm herkesi Allah kaza belalardan korusun
..

sizler nasılsınız kızlar?

bu arada canlarım herkese hayırlı bayramlar dilerim.. Güzel günler arkadaşlar. Yarın muhtemelen görüşemeyiz belki sonraki gün de öyle.. Malum ziyaret saatleri başlıyor. Bayramda iradenize sahip çıkmanızı temenni ediyorum. Unutmayın diyetin tatili olmaz

Kendinize iyi bakın kızlarrr

aynen lionesse sanada iyi bayramlarr
haliyle yarın yokuz
ben bayramın 3. günü nöbetçiyim olurum burda

Selammmmm =))

Malum bir kaç gün gelemeyeceğim..Şİmdiden hepinizi hepimizin Mübarek Kurban Bayramı Kutlu Olsun.. bÜyüklerimin ellerinden öperim 1234 nolu hesabıma daaa harçlığımı isterimmmmmmmmmmmm =)))

Kızlar bayramda çok kaçırmayalım inş. dikkat edelim =)))

İyi bayramlar....

Allah ibadetlerinizi kabul etsin. Çook cozutmayın bayramda haaa.... Size söylüyor gibi dursamda bu uyarı bana.... Her yer gene şeker gene çukulata.... Yemekleer yemekleer....

Bu günkü cozutmamı yazayım...

Sabah

2 activya yoğurt kahvaltım bu olur başka bişi yemem demiştim

Ablama gittim
1 haşlanmış yumurta peynir bir dilim ekmek....

Ara 4 bayram çukulatası

Öğlen yiyemedim

Akşam makarna azdı
mor salata adını unuttum sebzenin aaaa limonlu limonlu ımmhh
2 dilim su böreği bunları yemesem iyi olcaktıda en azından bir dilimden sonra bıraksaydım aahh ahhhh
veeee yaprak sarmaa.....

baklavalarda bana bakıyo mide fesadı geçirmezsem iyidir....

Kizlarr nasil geciyor bayram? Sabah annemleri aradim, teyzem ananem dedem herkesle gorustum. Sonra da oturup agladim cok tuhaf oldum herkes bir arada ben tek basima buralarda diye.. cok ozlemisim
Bu arada dun ne bulduysam yedim resmen. 1 aydan sonra ilk kez ne spor yaptim ne de dikkat ettim. Cikolata falan yedim. Ici uzumlu drajeler var ya ondan. Kek de yedim. Sandvic falan da yemistim. 1 dilim de pizza yedim. Yani dun resmen sapittim artik gece midem bulaniyordu resmen. Bugun 2 mil yaptim biraz da dikkat ettim ama yine de eskisi gibi degil hala. Moralim biraz bozuldu tabi iradesizligime ama neyse ki 1 gunde toparladim yarin daha da iyi olur umarim.
Bu arada haftalik olcumlerimi de az once yaptim. Gogusten 2 cm, belden 2cm, gobekten 1.cm, basenden 2 cm, bacaktan 1.5 cm incelmisim ama kiloda degisiklik cok az. Persembe gecesi 93.9 cikmistim cuma sabah 93.4 ciktim fark o kadarcik. Ama cok incelme var, kesinlikle Leslie ise yariyor. Slim in 6e baslamaya karar verdim yarin.
Yarin yeni isimdeki ilk gunum inanilmaz heyecanliyim, Ingiltere'deki ilk dogru duzgun isim olacak, hakkimda hayirlisi... Ne giyecegime karar verdim zor da olsa. Simdi saclarimi duzlestirip oje surcem. Sonunda giyinip suslenmeye baslicam ben de :) ev hanimligi bana gore degilmis kendimi cok salmistim. Pijama terlik takiliyordum aylardir. Keske gecen kis giydigim kiyafetlerin icine sigabilseydim o zaman cok daha fazla secenegim olurdu ama neyse birkac duzgun kiyafetim var hala, ama yine de ilk maasin bir kismi kiyafete gidecek gibi gorunuyor :26: ilk ay kombin yapacak pek secenegim olmayacak malesef gecen kis 20 kilo daha zayif oldugum icin. Yine de bu sisko halime cok kiyafet almayi dusunmuyorum, nasil olsa (yavas yavas) gidiyor kilolar. Bir iki parca ust alsam pantolonlarla taytlarla degistire degistire giyerim artik ne yapayim.
Yani benim icin yeni bir is, yeni bir diyet (yani bu haftasonundan sonra yeni bir baslangic), yeni bir egzersiz programi... Hepsi yarin basliyor
Umarim iyi bir baslangic olur.
Neyse ben kacayim herkese tekrar iyi bayramlar iyi tatiller

Günaydın kızlar
Hepinize iyi bayramlarrrrr
bugün böbetçiyim hastanedeyim dizi tekrarları izliyorum..
Bayramda çok yemedim bunu başardım
Sabah yediysemde akşam hafif şeylerle günü kapadım..
yeşil çayımı içiyorum şuan
kızlar ben kesin kararlıyım zayıflıcamm bundan sonra çok farklı olacakk !!!

Trluyy evet keşke gece senekli kıyafetlerimiz olsa..
Gecen senekiler bana oluyo amaa dar farkediyorum.. kotlarımda bellerinde daralma var
popoları yapışıyo şuan )
üstten hiçbir gömleğim olmuyo ama 38-40 giyerken şuan 42 giyiyorum ((

Buarada aileden uzak bayram yaşamak zordur..
gurbeti biliyorum (
Bilmeseydim şuan bende ingilteredeydim((
ve sırf bu uzaklıgı hasreti yaşamamak için sevdigimden vazgeçtim!!!
ama şimdi Allaha şükür mutluyum..

Yaa bilmiyordum ( ben vazgecemedim o yuzden buralardayim iste... Bazen pisman da olmuyorum degil. Beni her uzdugunde aklima geliyor ben herseyi birakip geldim o bunun degerini anlayamiyor diye. Mesela su an aramiz limoni o yuzden turkiye'de olmayi cok istiyorum su an tum aile beraberken hele.. Neyse...
Bayram olmasina ragmen yediklerine dikkat etmene sevindim ben birkac gundur sporumu aksatmistim simdi yapicam leslie'mi. Dikkat de ediyorum, ama eskiden kendimi cok ac birakiyordum simdi daha cok yiyorum 1800 kalori civari hatta. Kilo verdikce dusurcem oyle karar verdim yoksa kitlik moduna girmis bile vucudum malesef 1 aydir ac gezmekten.
:26:

Günaydın cancazlarımmm :)))

Herkese mutlu huzurlu ve az kcl bır bayram olmuştur ıns...

Benım ıcın pek oyle olmadı baya baya kacırdım ıpın ucunu ama toparlarız elbette burası bunun ıcın var demı ama...pazar pzt salı 3 gun ızınlıydım halıyle ugrayamadım bugunden ıtıbaren mesaı ve dıet tekrardan baslar...

Eddacım verdıgın kararın arkasında durup hemen bu hafta meyvelerını toplamanı ıstıyorum ... İnş hersey daha guzel olur hepımız ıcın ... Bayram hedeflerı sanırım yılbasına kaldı ona gore kızlarrr kemerlerı sıkalımmm

Turlyy cnm sende adını soylesende sana hıtabımız kolay olsa ben nıcını unutuyorum cunku :26:

Cnmm aılenden ayrı yanlız bır bayram gecırmene cok uzuldum ... Boyle gunlerde elbette ınsan arıyor yakınında bırısını.Verdıgın karardan hıc pısman olma cnm senın ıcın hayırlısı buymus.Benıde fransadan ıstıyorlar ama ben cesaret edemıyorum kı oule bı ask mesk durumuda yok.Ama benımde senın gıbı bı secım yapabılmem ıcın cok asık olmam gereklı sen bulmussun o askı tadını cıkar tatlımmm.Her evlılıkte kavgalar gurultuler oluyor onemlı olan onları aşabılmek.Farklı b ır dın farklı bır dıl ısın zor ama en azından sevdıgın adamın yanındasın

Selam kızlar bayramın 1. günü üşüttüm bademciklerim şişti faranjit azdı hapşurmaktan mahvaldum ( geçen bayramda boynumda sinir sıkışması oldu..Rabbim imtahan ediyor inş. başarı ile geçerim..Çok fenayım nefes alamıyorum vicks bile çok fayda etmiyor emziriyorum die ilaç da kullanmak istemiyorum ha bire zencefil havlıcan tarçın ıhlamur içiyorum oyy (

Canim adimi soylemistim bir kere tabi o aralar kalabaliktik arada kaynamistir :))
Simdi tekrar tanisalim o zaman, ben Fulya :126:
Evet ask olmadan cekilir gibi degil gercekten de haklisin. Asik olmasadan gelseydim 1 ay bile dayanamazdim, zannetmiyorum. Onun hatrina katlandim bir cok seye. Simdi alistigim icin biraz daha rahatim tabi.
Arkadas edindim 2 tane de gayet yakin arkadasim var hic olmaz zannetmistim oysa ki, simdi isim de var bu hafta yeni basladim. Giyinip suslenip gidiyorum biraz kendime geldim evde kendimi iyice salmistim pijama modundaydim devamli.
Esimle de duzelttik dun gece arayi neyse ki. Bugun butun gun mesaj atti ben isteyken
Ahh iste tek sorun boyle aile toplantilarinda orada olamamak. Aliscaz artik zamanla ne yapalim. Bebek olunca daha da aliscaksin buradaki duzene artik turkiye'yi aramazsin bile diyorlar. Hem annem de gelecek birkac ay burada kalacak o zaman. Degmeyin keyfime

Gecmis olsun canim nefes alamamak korkunc bir duygu gercekten de. Gecen kis cok kotu hasta olmustum burnum tamamen tikaliydi yemek bile yiyemiyordum nefes alamadigim icin. Doktor otrivine sprey verdi. Vermez olaydi. En fazla 3 gun kullaniliyormus ben tum siseyi bitirmistim. O zaman da bagimlilik tarzi birsey oluyormus. Burnumdan kesinlikle nefes alamiyordum yani azicik bile alamiyordum surekli agzimdan nefes ala ala haftalar gecti 3 saatte bir sprey sikmazsam tamamen kapaniyordu yine olecek gibi oluyordum... Ayy hatrlamak bile istemiyorum cok kotuydum uyku da yoktu sifir. Ilac yapiyormus uzun sure kullanimdan sonra burundaki etler sisiyormus ve surekli ilaci sikmazsan hep tamamen kapali kaliyormus tek iyilesme yolu da spreysiz bir hafta falan yasamaya calismak. O yan etki gecene kadar rahatlatmak icin deniz suyu tarzi birsey vermisti doktor. Tamamen dogal onu dene canim. Yumusak bir sisesi var bir burnundan sikiyorsun obur delikten cikiyor deniz suyu cok komik bir goruntu. Ama inanilmaz ise yariyor ve de ilac yok hic icinde. Mutlaka eczaneye sor canim benim hayatimi o kurtarmisti haftalar suren o berbat tikanikliktan.

Son zamanlarda burayı cok zıyaret edemedım fulyacım onun ıcın konuları kacırdımmm Neyse yenı ısın hayırlı ugurlu ve bol kazanclı olur ıns...

Kızlarrr mıllet bayram modundan cıkamadı heralde daha ...Nerdesınız beaaa yaawww

Saol tatlım evet gerçekten berbart gece uyuyamıyorum kalkıp su içiyorum ağzım açık uyuyunca boğazım kuruyor..DÜnya kadar bitki çayı içtim sabah sirkeli ballı sıcak su yaptım o yumuşattı biraz çok şükür..Bende oğlumun burun spreyini kullandım anlık rahatlatıyor..Var bende de oğlumunkiler yeni almıştım ondan kullanayım

selam topik...bol kalorilli sıfır sporlu bir bayram ardından herkese merhaba..yarın tartıya nasıl çıkıcam bilmiyorum..zira bayram boyunca patlayana kadar yedim..halende diyet moduna giremedim...acil bu psikolojiden çıkmam lazım..ama nasıl olucak bilmiyorum..

herkes aynı durumda hopıs bu hafta zor herkes vasatır elbette ama haftaya kadar toparlarız dıe dusunuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…