- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.361
bugün tartıda 91,9 gördüm ama ne yaptım birz önce oturdum dondurma yedim kesmedi 1 büyük paket hoşbeş yedim miğdem bulanıyo şimdide
kizlar ilac aldim yattim 9da uyumusum simdi kalktim geri indim asagi hem bakayim dedim forum uyumus mu hem de leslie yapicam birazdan
bu hafta sporu aksatiyorum su hastaliktan kurtulamadim gitti
benical & portakal takviyesi sagolsun biraz iyiyim simdi, pazartesiye kadar turp gibi olmaliyimyeni patronum bunu kim ise aldi bundan kimseye hayir gelmez demesin sonra
günaydınlaaar.....
Dün elma diyetimin arasına öğlende 2 dilim light ekmek ve yanında 5 zeytin ve azcık peynir girdi..... Aaaa noluyo hani elma yicektim derken akşam bir de kumpir yedim ohhh tam oldu yani :))) Ayarı kaçırdık bir kere nasıl topralıcam bilemiyorum. Sıfır irade. Önüme ne gelse yiyiyorum....
Bu gün neler yediğimi akşam yazıcam çünkü planlarıma sadık kalmıyorum ki.... Gün güzel başlıyor dehşet bitiyor
Bu arada ayak detoksuna gittim. Çok ta lazım bişi değil. Ayaklarını tuzlu suya koyuyon bir alete bağlıyolar seni sonra su kahverengiye dönüyo diyorlarki vücuttaki toksinler atılıyormuş bizi kekliyorda olabilirler :)))
merhaba tatlım. ben de sana onus orucaktım nasıl geçti diye. desene kahverengi boyayı alttan alttan veriyorlar gizlidenolsun şaka bir yana illa faydası olmuştur. sıhhatler olsun. kumpir çok severim ama şu dönem uzak durmalıyız.
Ooo ordaki kadın hastalıklarımı bile teşhis etti.... İdrar yollarımda bilmem ne varmış böbreklerimde bilmem ne. Tamamen hurafe yaa.... Arkadaşla gitmiştik, bize değişiklik oldu bol bol geyik yaptık. Stres atmaya birebir yani :)))
Kumpiir sevilmicek bir şey değil yani. Heügn bıkmadan yiyebilirim. Bende bayadır yemiyordum dün fire verdim kaşla göz arasındaşööle kendime bir şaplak atasım var....
Ayy çok enteresan insanlar var ya :))) Arkadaşım yıllar önce görüşmüş 58 kkilo iken henüz gençkene sonra birde 67 küsurken gördü. Tepki aynen şu yooook canııım dediğin kadar kilo almamışın. Sonraki buluşmamız şu 62 ye düştüğüm zamandı hiç yorum yapmadı. Geçendede 63 küsurken görüştüm geçen gördüğümde daha şişmandın dedi kilo vermişin bayaaa dedi.... Bu nasıl motive etmektir anlamadım :)))) İiyi misiin kötü müsüün çözemedim gitti yani :))))
eheh.. bilememiştir belki ne diyeceğini. boşverrrrr =) rejime devam tatlım.
Kızlar slmmm sozde dun gelıcektım ama malesef hergun yenı bı aksılık cıkıyorr..
Dun cok hastaydımmmDaha dogrusu zehırlendım :18: sonunda bu pıs bogazım basıoma bunuda actı...Şirketten bı arkadasın d.gunuydu ona pasta aldık hemde kalıtelı bı yerden aldık ama malesef bozdu hepımızız bı mıde bulantısı bı afedersınız ıshal maf ettı hepımızı
Ama ıyı hbr sabah 78.7 cıktım
Yarın uzun uzadıya anlatırımmm
evt kızlar kılo bıldırımı yapıyorum 78.7
süpersin canımmmm tebrik ederimmmm imrendim şimdi sana =))) nasıl verdin çok iyi çooook başarılı
ben pufff seninkinden sonra yapasım gelmedi ama 80,2
bu arada nerelerdesin canım bir haftadır göremedim seni..
400 gr hıcte fena bı rakam deıl...Gayet makbul tebrıkler tatlımmm ...Cnmm bu hafta cok youn bı gundu bıde 2 gun pastadan zehırlendım mıde bulantısından hıc oturamadım hep uzandım gelemedım cok ama bu hafta telafı ederım :) Sızler nasılsınız ben yokkken olmadı bı aksılık ıns :)
229. ETAP TAKIM DERECELERİ
(22-28 EKİM)[/CENT
229. ETAP BİREYSEL DERECELER
(22-28 EKİM)
Etap 1.si : Nurkelebek 9. Takımdan (%4,68)
Nurmelekcımm tebrıklerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?