- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.461
gunaydinlar
menumu acikliyorum
sabah: tam tahilli kahvaltilik gevrek, soya sutu, biraz protein tozu takviye, ustune dilimli bir kucuk muz
ara: 1 mandalina
ogle: weightwatchers mercimek corbasi, 2 dilim kepekli ekmek
ara: 1 elma
aksam: henuz bilmiyorum ama bir sebze yemegi olacagi kesin
valla dün misafirim vardı hiç yazmayayım menüyü yoksa kaptan beni kovarama ekmek yemedim sadece kahvaltı da yedim eşim evde olduğu için pazar kahvaltıları ohhh mis misssssss =D
Selam milleeett....
Murshçum sıkı yönetim ilan etmişsin. Ben uyarım valla.....
Bu gün çok abuk yeme düzenim devam ediyor kahvaltı yapmadım.
Bu saat oldu 1 barda nescafe bir paket hoşbeş gofret yedim...
Şimdide yeşil çay içiyorum sonrası Allah kerim....
selam kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr ben geldim .sizi çok özledim .gezdim kilo aldım geldim adıyaman adana ankara yapıp istanbula bugün geldim eşim çok yorulmuş şimdi uyudu bende size selam verim dedim
Hosgeldın fadıme abla hepımız kılo aldık bu hafta telafı edıcez ıns 1 haftada 2 kılo almıs olamazsın bence odemdır onun bı kısmı
günaydın arkadaşlar
nasılsınız bugünn
havalar çok sogudu
montları giymeye başladık
hiç sevmiyorum sogukları dışarı çıkmak istemiyorumm
sıcacık yatagımı bırakmak istemiyorum
Dünkü menüm
sabah kahvaltıda beyaz peynir
ekmek
çay
ara yeşil çay
öğle pilav üstü az kuru fasulye
ara yok
akşam Çulluk diye bi kuş yedim..
avcı kocam tutup getirmiş annesi temizledi kızarttı yedik :))))
bol salataaa
azda makarna kekiklii ama 2 kaşık gibi bişeydi
ekmek YOK
sorma eddacım aynı durum bendede var kısı bu yuzden sevmıyorum hıc
menun gayet ıyı cnm sanırsam sen bu hafta ıyı bır sonuc cıkarırsın :)))
Evett ben de koyvermistim ama birkac gun surdu hemen toparladim. Kizlar dun 800 kalori yaktim hem gunduz esimle yuruyus yapmistik hem de gece leslie 5 mil yaptim biraz da mekik falan. Bir de cok dikkat ettim. Bugun de oyle gidiyor aksam sporumu yapicam neyse ki kurtuldum gecen haftanin kotu yeme duzeninden yine eskisi gibi istekliyim sukurler olsun, cok korkmustum iyice salivericem sonra ipin ucu kacacak diye. Haydi kizlar siz de canlanin artik 9. takimi biraz ust siralara tasiyalim uzun zamandir sonlardayiz :84: isyerinde berbat bir gun geciriyorum bu arada 3 gunde nefret ettim ya ev hanimligi iyiymis degerini kaybedince anladim uhuhuh
Günaydın sessiz ıssız kimsesiz topik ...
Dünkü menum ;
Sabah;
domates peynır zeytın
çeyrek ekmek
cay
Öğle;
Peynırlı salata
çay
Akşam ;
2 kepce etlı pılav
tursu
günaydın arkadaşlar
nasılsınız bugünn
havalar çok sogudu
montları giymeye başladık
hiç sevmiyorum sogukları dışarı çıkmak istemiyorumm
sıcacık yatagımı bırakmak istemiyorum
Dünkü menüm
sabah kahvaltıda beyaz peynir
ekmek
çay
ara yeşil çay
öğle pilav üstü az kuru fasulye
ara yok
akşam Çulluk diye bi kuş yedim..
avcı kocam tutup getirmiş annesi temizledi kızarttı yedik :))))
bol salataaa
azda makarna kekiklii ama 2 kaşık gibi bişeydi
ekmek YOK
Günaydın arkadaşlarım güzel günler dilerim. Sizi dinledim ve doktora gittim bronşit olmuşum
ciğerlerini üşütmüşsün dedi doktor bi ton ilaç verdi hiç sevmem ilaç kullanmayı. hastalık yüzüme vurdu yaygın bir uçuk çıktı dudağımın kenarında
dün gece hiç uyuyamadım afedersiniz ama istifra ettim =(( sabah sabah iç açıcı haberler veremdiğim için üzgünüm ama durum böyle. bu gün toparlanıcam inşallah rejime sıkı sıkı sarılıcam. sizlerle sohbet etmeyi özledim. kızlar kendime ne kadar dikkat etmem gerektiğini anca böyle anlıyorum. hasta olmamak için sürekli vitamin depolamak gerekiyor..
merhaba TrulyScrumptious, yeniden toparlanmana çok sevindim. inan içimi kıpr kıpır ettin. resminide gördüm aşırı abartıcak bir şey yok. ne güzel düzenede girmişsin. inşallah böyle devam edersin. tebrik ederim azminden dolayı tatlım. helal sana
murşüm nasılsın tatlım menün güzel bence ölçülü bozma sen de bu hafta lütfen.
iyi olmaya çalışıyorum ben açıkçası eddacım antibiyotiğe başladım bu arada =(( ben de yatağımdan hiç çıkmak istemedim sabah.
eddacım senin menün de güzel tatlım. hadi bu hafta hepimiz ölçülü şekilde devam edelim bu hafta bırakmayalım. ben de hastayım diye doping yaptı annem bana kaç gündür rejim yapamadım. =(
betül aslında bu bir gün değil bir kaç gün yapılabilir..
baksana sebze yemeği yiyosun
bitki çayı ihlamur süt filan içiyosun
aslında yapabiliriz deee boğazımızı tutabilsekk..
bu sabah bir poğaça yedimm ama midemde kabarıp kabarıp duruyo hamur direk çöktü mideme((
evden birşeyler getirmeye başlıcam ben yarından itibaren !!!
betül aslında bu bir gün değil bir kaç gün yapılabilir..
baksana sebze yemeği yiyosun
bitki çayı ihlamur süt filan içiyosun
aslında yapabiliriz deee boğazımızı tutabilsekk..
bu sabah bir poğaça yedimm ama midemde kabarıp kabarıp duruyo hamur direk çöktü mideme((
evden birşeyler getirmeye başlıcam ben yarından itibaren !!!
Bu günkü menümü de yazayım efenim.....
1 dilim denge light ekmek üstüne ajvar acılı sos sürdüm.....
2 kk peynir
2 minik salatalık
nescafe 3 ü bir arada içtim.... birde albeni nin top top olanlarından yedim bir paket....
12:00 form çayı ve hüptürix meyveli yoğurt bir kere bile yüzüme gözüme bulaştırmadan yiyemedim çocuklar nasıl başarıyor bunu yemeyi yahu :)))
biraz sonra mandalina yerim ..... su içmeyi unutuyorum....
Akşama işten erken çıkarsam şayet sebze alışverişi yapıp sebze yemeği yapabilirim. bakalım akşama kadar daha neler hüpletcem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?