Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

slm
menüm

2011-11-15 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Mekik 5 dak 53.15
[2] Ev Temizlemek 90 dak 78.435
[3] Yürümek (Asfalt) 15 dak 99.6

[4] Paykek Meyveli 20 GRAM 82.6

[5] fındık (1 adet) 5 adet 45
[6] Turşu 50 GRAM 5
[7] Kuru Fasulye 0.50 PORSİYON 168
[8] etli güveç 0.50 porsiyon 171
[9] Maydanoz 20 gr 8
[10] Elma 1 ADET 60
[11] ülker kelloggs 30 g +125 ml yağsız süt 1 porsiyon 156
[12] Puding (çikolatalı) 1 PORSİYON 163
[13] Patates (kızarmış) 20 gr 56
[14] Reçel 1 YEMEK KAŞIĞI 70
[15] Köy Peyniri 15 GRAM 14.7
[16] Ekmek 2 DİLİM 130

bol suu 1 büyük bardak maydanoz suyu

Toplam : 898.115 kal.

Kızlar herkese gunaydın ;

Güzel bir gun olur hepımız ıın ıns :)))

Dünkü menum ;

Sabah ;

domates peynır yarım sımıt cay

Öğle;

Tavuklu salata

Akşam;

Taze fasulye yourt 1 dılım ekmek ...

semacım menü biraz karışık gibi geldi bana ama belki de böylesi iyidir herşeyden biraz tadıyorsun =)

tatlımmm menün çok güzel çok ölçülü helal sana

kızlar ben iyileşmeye çalışıyorum ama çalışarak zor oluyor.
bu günkü menüm şöyle;

sabah: 2 dilim kepek ekmeği, k.k kadar peynir 4 küçük dilim salatalık. 30 dk egzersiz.

öğlen: 4-5 dilim kepek ekmeği, bir kase çorba, bir küçük porsiyon tavuk sote, bir kase cacık.

akşam: bir kase çorbayla yetinmeliyim.
=)

hepten de yememezlik edemiyorum çok hastayım zaten

Selam kizlar
Is hayatina sonunda alismaya basladim yasasin ev hanimligi modundan cikiyorum artik yavas yavas
Bugun ogle yemeginde yine corba yedim hergun artik corba getiriyorum cunku en kolayi o benim icin. Buradaki cogu kisi de zaten ya sandvic ya da corba getiriyor normal yemek tasiyan cok az. Olsun en azindan abur cubur yok, etrafimda habire tiikinan birileri olsaydi yanmistim ama yan masa ve karsi masada incecik bayanlar var sade kahve ve cay disinda birsey tukettikleri yok.
Dun felaket yorgundum aksam yemegini normal yedim hem kalori hesabi iyiydi hem de erken yemistim 6 gibi, superdi hersey. Gel gor ki aksam esim cayla biskuvi yerken dayanamadim 5-6 tane luplettim yine oooof of.
Gerci yuruyuste yaktigim kalori hemen hemen biskuvilerin kalorisine yakin yani yaktim sayilir hepsini. Yine de huzursuz hissettim vicdan azabi cok kotu birsey uykumu bile kacirdi dun.
Bugun daha dikkatliyim :) kafeinsiz sutsuz sekersiz kahve iciyorum aralarda, inanilmaz tok tutuyor. Zaten benim sorunum hep ev, 24 saat isyerinde kalsam ben cop gibi olurum kisa zamanda. Evde esim karsimda yemesin ya diyet yaparken iyiydi o yemiyorken benim de aklima gelmiyor hic. 1 kilo verdi hemen tartildigi gun diyeti bozdu karsimda abur cubur seyler yiyip duruyor. Eve sokmamam lazim aslinda oyle seyleri, bende asil hata. Ya da daha saglam bir irade lazim, ki zaten bunun uzerinde calisiyorum.
En son cok begenerek aldigim siyah pantolonumu giydim kizlar bugun ve de resmen dusuyor artik o kadar bollasmis. Bosa giden 150 liraya mi yanayim giden kilolara mi sevineyim tabi ki seviniyorum zaten su kilolar bir gitsin tum kiyafetlerimi dagitcam veya ebay'de saticam. Kilolu halime ait hicbir kiyafeti tutmak istemiyorum.. Gerci daha coook var bunlarin olmasina ama olsun hayal kurmak yine de cok guzel
Haydi ben kaciyorum kizlar 10 dakikam kalmis maraton baslar birazdan yine :18: aralik bunlarin christmas bayrami ya simdiden felaket yogunuz bir de ben minyatur model yapan bir sirketteyim herkes hediye mi aliyor artik ne yapiyorlarsa cosmuslar sabahtan aksama kadar tonla mail ve telefon geliyor. Kizlar depoya baktim bir gorseniz o kadar komik seyler var ki. Minicik ama bire bir benzerlikte minyatur sehirler, minicik adamlar evler banklar cop kovalari hayvanlar cok tatli seyler var. Artabalarin da bire bire modelleri var, kumandali ucak ve helikopterler var deli oldummm oynayasim geldi tabi ama ne gezer. Herkesin masasinda bir oyuncak duruyor gerci ama oynatirlar mi bilmiyorum :26: esim cok istiyor ilk maasimla bir tane alicam ona, alem ya cocuk gibi (diyene bak benim de icim gidiyor aslinda)
hadi gorusuruz kizlar

Selamlaaar...

Dün koca gün sabah kahvaltımdan sonra 4 tane mandalinayla geçti. İş yeri pek stresliydi işler eve kaldı. Tabi ben gecenin uzun olacağını bildiğimden eve giderken markete uğrayıp abur cubur stoğumu fulledim. Sabaha kadar çalıştım sabaha kadar yedim. Yoksa uyurdum bahaneye bak.... İşler bitti mi %80 ini hallettim bu gecede biraz geçe kadar çalışıcam sanırım.... Ahh bu boğaz derdi yemesem ne güzel olurdu....

Bu saat oldu dün sabah yediklerimin üstüne sadece 9 kat gofretlerden bir paket yedim 3 tanede hüptürix abuk bir gün daha

selam arkadaşlar..

Dünkü menüm

sabah poğaça
çay

ara 5i biryerde çay

öğle fırında güveç
ekmeksiz

akşam bol marul salata
hamsi ızgara yağsız
ekmeksiz...
1 bardak fanta

yemek sonrası 3 mandalina
yarım elma

abuk ama olsun az yemişsinn kilon az çıkacaktır eminim :)

ohh ne güzel etrafında cılız tipler olursa az yersin ..
şimdi onlar sadece gün içinde kahve çay içer bişe yemezlerse sen onların yanında hupletsen yemekleri şuna bak derlerrrr :)))))))
en güzeli işte onlara uy yeme bişee
bide eve gidince azcık dikkat etsen kendini tutsan harika sonuç alırsın :=))))

sizin orda christmas hareketli geçer şimdi..
önceden çok gelirdi ingilteren bana sepet :))
chrismas sepeti içindeee ço kgüzel çikolatalar olurdu ahh ahhh
böyle minicik noel baba minyatürler çoraplar yumurta çikolatalarrrr

evettt her yer cikolata simdiden ya supermarkete gidemiyorum resmen kapidan baslamislar dizmeye her yer cikolata
almiyoruz ama. esim bu aksam cikolata diye tutturdu, ya git kendine bir tane al arabada yiyip gel dedim sakin buraya getirme dedim ya da evde dandik bir sicak kakao vardi ondan yapip ic dedim tembelliginden cikmaya usendi kakao icti, nasil olsa ona ozenmiyorum oh iyi de oldu. sustu neyse simdi ben de rahatladim
evet canim cilizlara uyuyorum gecen haftadan beri o yuzden isyerinde rahatim diyet bozma derdi yok. bir kase corba bir kivi koca gun gecti iste acikmadim bile alismisim artik. kahveye de borcluyum tabi o da kesiyor bayagi.
aksam yemegim kizlar malesef patates. aksam yemegini artik ben hazirlamiyorum armut pis agzima dus modundayim ben isten daha gec ciktigim icin esim hazirliyor malesef dandik dandik seyler yiyoruz ona da bir cozum bulcam yakinda. aslinda yemek yapmayi cok sever ama hep et yemegi yapiyor ya da asiri kremali yagli makarnalar yapiyor e ben hem vejeteryan hem de diyette olunca bana uyacak birsey yapmak istemiyor eglenceli degilmis sebze yemegi yapmak hey allahim.. illa asci moduna gecip tum mutfagi batirip acayip satafatli birsey yapmasi lazim ya da iste bastan savma bir firinda patatese talim oluyoruz boyle.
neyse en azindan kalori bazinda iyi bir gun gecirdim evde biskuvi de kalmamis esim sagolsun ben yokken hepsini silip supurmus cok memnun oldum.

Dünkkü menüm

sabah biraz peynir
biraz ekmek
çay
azcık nutella

ara yok

öğle zeytinyaglı barbunya
1 dilim ekmek

ara nescafe

akşam yemek yemedim
çay içtim sadece

SELAM ARKADAŞLARIM....
nasılsınız..umarım hepiniz iisinizdir...artık takıma gelemiyorum eskisi gibi..buna birinci sebep kızımın 3 gündür hasta oluşu ve bunun yanında benim zayıflama acısından motivasyon düşüklüğüm...kıızm eskisi kadar uyumuyor daha çok ilgi istiyor ..böylr olunca aksattım takımı..bunun için hepinizden özür dilerim..o yüzden takımdan ayrılmak istiyorum kızlar..boş yere yer meşgul etmiyim..daha faydalı olabilicek birisi gelir inşaallah benim yerime..ben de arada sırada misafir olurum szilere ve kendimi hazrı hiseetiğimde ilerde belki yin girerim takıma.görüşmek üzere..hepinize başarı ve mutluluklar diliyorum...

canım yazdıklarını okudum ve çok heyecanla anlattığını hissettim. senin adına çok sevindim başarılar dilerim arkadaşım =) sen bu tempoyla epey kilo vericeksin inşallah =) kendine dikkat et kahveye devam

tatlım böyle yoğun çalıştığın zamanlar sebze meyveye ağırlık vermelisin yoksa benim gibi bronşit olur kalırsın. abur cubur yerine meyve al sürekli meyve ye en sevdiklerinden =) öperim.

eddacım afiyet olsun geçen akşam bizde de hamsi vardı biracccık yedim bende =)

nurkelebekcim çok çok geçmiş olsun inşalah kızın en kısa zamanda sağlığına kavuşur tatlım. canını sıkma mühim olan sağlık. iyi olmaya bak sen.

Slm kızlarrr

Herkese günaydınnn !

Dünkü menüm ;

Sabah;

Domates corbası

Öğle;

Çiğköfte 1 porsıyon

Aksam;

Çeyrek akmek domates peynır soguk sand
cay

mürşüm menünü ölçülü gördüm=) öptüm seniiii.

Bu günkü menüm;

sabah: karışık tost ve şekersiz çay.

öğlen ve ara yok.

akşam: bir porsiyon patates kızartması.

dün çok yemiştim kızlar buna mecburum
=)

merhaba kizlar ben de menumu yazayim
sabah: benim meshur soya sutlu gevrekten, protein takviyesiyle
oglen: yarim kase mercimek corbasi 2 dilim diyet kepek ekmegi
ara: 1 kivi, 1 sade kahve
aksam: 1 tabak ispanakli mantarli yagsiz makarna, biraz parmesan peyniri serptim
toplam 943 kalori oldu biraz az o yuzden birazdan meyve ve activia yemeyi dusunuyorum yoksa benim bunyem duruyor az kalori alinca kilo falan veremiyorum.

günaydın kızlar kusura bakmayın bu aralar çok yogunum evimde inşaat var .topige giremiyorum.kilom malesef 99

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlarr
kilom 66,6 idi çarşamba günü bugün tartıldım 68 çıktım 1 günde almamışımdır okdar regl oldum gece ondan hehralde vücudumda acayip su topladı zaten hissediyorum..
kilom aynı yani kızlarrr
aslında hafta başı 66,4 dü ama çarşamba yine 66,6 idi aç karnına ...

GÜNAYDIN HAYIRLI CUMA,LAR ARKADAŞLAR..
bu sabah tartıldım malesef 78 dim bayramda yediklerim hala bende sanırım 78.5 çıktım umarım haftaya veririm
sitemizde nakış kursu açıldı belki o koşuşturma beni zayıflatır umut ediyorum ben kursa gidiyorum arkadaşlar k.i.b öpüldünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…