Pro olanlar görüyor canım altta kim online
Mış gibi yap canım ben öyle yapacağım zamanla yapabilir noktaya gelirim galiba çamaşırları katlayıp spor belleğine atayım bazen küçük odada yapıyorum TV ye takip nete bağlı değil odadaki TV
Akşam yanına yoğurt yeseydin canan
Afiyet olsun canım spor puanın ilk sayfada ordan bakıp
@Pnrrr-20 etiketlersen
Tavada üç yeyince tabi
Kaç yaşında şuan canım bizimde bir oyuncak coplugumuz var ki çoğunu verdim baya azlattik ama şimdi doğum günü geliyor Şubat başında hot wheels mi ne onun setini istiyor hepsini kaldirirsam alırım dedim bir düşüneyim dedi hala düşünüyor o zaten dünya kadar yer kaplayacak . Bu noktaya erkekler sayesinde geliyoruz daha çocuk araba tutamazken bir sürü arabası vardı çünkü baba çocuktan daha hevesli hala da öyle malesef
Haha ben yukarda ne yazacaktım ki buna yazacağımı yukarıdaki ne yazdım :)
Şu yok spor yok kuzu
Smile kurbanı olmuşuz abla
Sporla telafi etmişsin canım ama karbonlu bir gün olmuş malesef
Sizler de hoşgeldiniz arkadaşlar. Bu yolda sabır, azim ve kolaylıklar dilerim hepinize
istavrit kızartma mı fırnda mı
Benim oğlum da beş yaşına kadar odasında uyuyup benim ayak ucumda uyandı
Senden bunu ilk defa duyuyorum, kaç kişi olduk ki
Biber dolması diyette çok ideal değil ama yine çok sıkıntı değil, miktar iyi. afiyet olsun
Evet biraz önce okudum, bilemiyorum bir hafta artı çıksan da bu kısır döngüyü kır bence.
İndirdim hiç işe yaramadı, hatta sinir oldum iki günde sildim.
Valla dün gece de yarım saatte bir bel ağrısı ile uyanıp durdum. Sonra sabah ona kadar uyudum. Uykusuzluğa hiç gelemiyorum. Onda kalkınca da gün geçip gitmiş oluyor resmen yakalayamıyorum ve mutsuz oluyorum. Ayy ne çok söylendim di mi? Bana benden başkası yardım edemez biliyorum. Bugün gündüz uyumadım bakalım bu gece nasıl olacak, o Edibe'yi yakalayabilecek miyim