- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
- #265.961
kuzum bana da geçmiyor gibi gelirdi ama su gibi geçiyor valla :)Canm sen doğurmadın mı daha
Zaman geçmiyor snki benm için![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum bana da geçmiyor gibi gelirdi ama su gibi geçiyor valla :)Canm sen doğurmadın mı daha
Zaman geçmiyor snki benm için![]()
İnşallah canım negatiflikleri atmam lazım üzerimden 100 kilo üzeriyim 2-2.5 gitmeli bakalım zamanla açılır belki kim bilirIyi fazla yokmus cnm kendi evinde daha iyi odaklanirsin
Sen niye hep 1 kilo diyonki beynini oyle sartlandirma
Daha fazlasida kabulumuz:)))
Gecmisteki negatiflikleri geride birakiyoruz
Daha umutlu daha inancli hedefe odaklaniyoruz
insallah veririm abla..haftaya 65 leri gormeye caliscamVayyyyy medine ne yaptin tatlimmmm
Tuuu tuuuu masallahhhhhh
Ama haftaya boyle vermezsen doverim :
sende yine veremicem korkusu varİnşallah canım negatiflikleri atmam lazım üzerimden 100 kilo üzeriyim 2-2.5 gitmeli bakalım zamanla açılır belki kim bilir![]()
ins. Haftaya telafi edersin cnmHanımlar +500 kusura bakmayın biraz yogunum en kısa zamanda dönüş yapacagim
calis ama kendinide cok parcalama :))insallah veririm abla..haftaya 65 leri gormeye caliscam
Aynen öyle korkutuyor ama inaşallah öyle olmazsende yine veremicem korkusu var
Bunu once at uzerinden tatlim
Vermemen icin bi sebep yokki
Ilacini kullaniyosun menulerin iyi sporunu yap
Geriye sadece pozitif olumlama kaliyor :)
Hem Gencsin tabiki vereceksin
ins. Haftaya telafi edersin cnm
calis ama kendinide cok parcalama :))
Menulerin iyi olsun normal sporunuda yap zaten gidecektir
Tmm abla
Merhaba grubunuza yeni üye olacağım inş her gün istrnilenleri yapabilirim küçük bebeğim var onunla biraz zor olacak gibi ama elimden geleni yapacağım
Adı: cemre
Yaşı:27
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları: 9aylık
emziriyormusun: evet
Meslek: şimdilik ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:165
Kilo: 68
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : evlilik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: inat ettim mi başarırım kilo meselesine taktım bunu da başaracağım
Cok sevindim cnmmmm
Kolay gelsin cnm sen isine bakGecmis icin sonra gelicem kizlar markete gittim geldm yemege giristm suan esim saate ise gidicegi icin yemegi acele ediyorm opuldunuzz![]()
Aaaaa hic beklemiyodum cok sasirdimSpor listesi Sonuclar
1.
Mefkurem (835puan)
2. I Ilyusa (815puan)
3.
North River (730 puan)
Öncelikle sizi tebrik ediyorum kizlar Zuhal abla seni tebrik ediyorum örnek alin kizlar Kaptanimiz nekadar azimli
Bu hafta katılim fena degildi haftaya cok daha iyi olucgina eminim hepimiz motive olduk, inandik ve başaricaz insallah
![]()
Cemrecim hosgeldinKilomu girmemiştim az önce çekildim 68 çıktım
1 Ocak’ta 73 74 ile başladım emzirdiğim için bu kadar hızlı verdiğimi düşünüyorum inşallah böyle devam eder
Cok hizli gelmesinlerBenim kilo durumum:
Gecen hafta: 65.6
Bu hafta: 66.0
Kilolar geliyor yavas yavas![]()