- Konu Sahibi Handandandan
- #266.961
Günaydın kızlar
Ayy 2 olmuş saat :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
200 de pisirdim cnmKaç derecede pişirdin abla ben çift taraflı ısıtma baktım altı kızarmış sadece usttennisi verdiriyom
evet bugun olcmeye basliycam insllhaaa her ay ölçüp bir yere not al gülüm bazen kendimi hafiflemiş hissettiğim halde baskülde fazla çıkınca ölçülerime bakıyordum aynı yada eksik çıkınca ödem olduğunu anlayıp moralimi bozmuyordum 111 kiloylen ölçü almamışım 101 kiloyken başladım ölçü almaya o zaman popo 123 cm miş şimdi 109 arada bakıp aferin bana diyorum :)
ayni benim esimmbenim adama küsmek şart ablaya tartismadan sonra hic bisey yokmuş gibi davranıyor ya sinir oluyorum sinirimi icime ata ata bakalim sonumuz hayrola
bencede hic normal degil.imkansiz 2.6 kilo alinmaz 3 gunde..bencede odemdir arkadaslarin dedigi gibi.Kilo bildirimim.
Cuma.74.4 kg
Bugun 77.0 kg
Fark +2.6 kg
Bu kadar fark normal degil. Menum haricinde birsey yemedim o yuzden sok yasadim ya. Sporumu da yapmistim. Anlayamadim kac defa indim ciktim tartiya bilmiyorum. Yarin tekrar tartilirim artik bakalim ne cikacak
malesef bende artiyim bugunTartı sonuçları neler kızlarrrrr
bence git.buyukluk sende kalsinGıcıklar ya alıcaksın tavayı vurucaksın alınlarının çatısına markalı markalı gezeceklerpinky banyoyu sen yaptırıyosn ya belin ağrımıyo mu eşin giydirsin çocuğu. Ebibecim bencil kocaya bencil olmak lazım duyduklarınj tutma kafanda yolla diğer kulağından
Kahkaha attım
Çok ilginç ya hadi benmki zayıf halimi bilmiyor evlendiğimzde de tanıştığımızda da 80li kilolardaydım seninki zayof halini de biliyor
İnşaallah canm çok istyiorum. Annem kardeşimn doğumuna gidicek ben gurbetteyim eşimin ailesinden hayır yok kuzularıma hemen ayaklanıp bakmak için çok istiyırum ssvdyi
Seninki de ayrı bi cins ama bndeki bi özellik var sende de çok gururlusun. Aşırı gurur bi fayda sağlamıyo merveee spor mu yapıcaksın gülerek ve kızını babası seni çok özlemiş diye söylense de duyma takma eşinin söylediği herşeyi
Ben eksik kalırsam olmaz anlatmam lazı
Bilen bilir çok kafa ütüledim zamanında bilmeyende bilsin
Benim eşimin ailesiyle sorunlarım vardı kızıma yaptıkları haksızlığı hala hazmedemiyorum eşimde bişey olmamış yaşanmamıl gibi davranıyo eşimn ailesi de kırgın olan ben değilim sanki onlarmış gibi onlarda konuşmuyolar benle eşimde onlar cahil diye filan adamına göre cahiller ya neyse. çokta tınn. bebeğim 6 aylık olacak bana ne bir hayırlı olsun ne bir gözün aydın demediler ama ne zaman doğacağndn cinsiyttnden herşeye de merakları var koyacağım ismi bile biliyolar akrabalık bağları yok ama sağlam dedikodu bağları varben kaç aydır gitmiyordum evlerine eşim gidelim onlar geldi diyo napsam bilemedim
gecmis olsun canim..insallah daha iyi olur annen.Selam kızlar gerçekten benim için çok uzun zamandır en yoğun haftasonuydu annem ameliyat oldu babam annem bizdeydi kayınvalidemlerde geçmiş olsuna geldi falan kızlar zaten bakıcımız da yoktu haftasonu neye yetişeceğimi şaşırdım resmen eşim de çalışmak zorunda kaldı cumartesi günü şaka gibi bir haftasonuyduçok şükür annem daha iyi bakıcımız geldi ben de bugün işe geldim rahatladım
kaynanam turkiyeden hazir sucuk baharati aliyor.1o kilo kiymayada 1 kiloya yakin sarimsak koyyoafiyet olsun
sucuk bir keresinde annemgil yapmıştı ama çok sert olmuştu siz nasıl yapıyorsunuz
anladım canım bende bu suzgrcler den artık alay
susmak kizmaktan daha tehlikeli sonra öfke nöbetleri geçirilebiliyor içimizde birşey birakmayalim ya sözlü anlatalım yada diyemiyceksek kağıda yazıp atalım ve unutalim
insanin düşünce dünyası ya problemi çözer ya da artırır o yüzden söyleme sanatı çok önemli suçlayarak değil gerçekten ne istediğimizi bilerek ifade etme bazen zaten söylemeye kalmadan karşı tarafini bilinc altini harekete geçiriyoruz sonra işin işinden iyice çıkamıyoruz o yüzden bir problem var ve bunu nasıl sevgiyle cozebilirim
Bana diyebilirsin :))) daha saat 12 olmadiGünaydın kızlar
malesef bende artiyim bugun
Aaa seni oyun oynarken hayal edemedim.hiç öyle bir izlenim bırakmamıştın:)aa ben alışkınım 5 seneden fazla online oyun oynadım 29 yaşından 35 yaşına kadar, büyüğü küçüğü akran olanı 50 yaş üstü bile bana abla derdi ittifak ablasıydım :)
:)))işye neden şişkolata olduğumuzu anladıkTakım birden bdv ye döndü![]()
Evet çook iyi oluyor.barıştıktan so ra hala kızgınlığın geçmedi deyip yastıkla girişin inanılmaz rahatlatıyorelin yok muuu bir tane poposuna yapıştır aynı çocuklara yaptığımız gibi hak ettin sinirim çıksın de sonrada gül gitsin ne içine atıyorsun tüm hastalıklar biriktirip içimize atıyoruz diye çıkıyor
kim için de ne varsa döksün kurtulsun yoksa şişiriyor valla psikolojik rahatlayıp hafiflemeden beden hafiflemiyor kii:))
senin ki 900 gr benim ki 1 kg 700 gr
Neyse cok degilmisbende tarti sonucumu yaziyim.malesef bende artiyim.
cuma 67.2
pazartesi 67.6
+400
Aaaaa o nedenki tatlimsenin ki 900 gr benim ki 1 kg 700 gr![]()
Oyyyy kuzucuk gelmiskızlar selaammmm![]()
ben tam oyun manyağıyım bıraktım da kurtuldum şükür, şimdi online olmayan basit oyunlardan oynuyorum arada :)Aaa seni oyun oynarken hayal edemedim.hiç öyle bir izlenim bırakmamıştın:)
:)))işye neden şişkolata olduğumuzu anladık
Evet çook iyi oluyor.barıştıktan so ra hala kızgınlığın geçmedi deyip yastıkla girişin inanılmaz rahatlatıyor
Doğru
kız dün gece 3buçuk 4 arası yattıktan bi 10 dk sonra pat diye aklıma düştün geri kalkıp mutfağa gidip leptabı açıp adını etiketleyip doğuruyor musun.. yazayım dedim kalkamadım yerimdenkızlar selaammmm![]()
Aynen canım atalım bu artıları eksiye geçelimKilo bildirimi
Cuma 68.6
Bugün 69.5
+900
Hiç bu kadar arti çıkmamıştımbugünden itibaren az karbon bol spor
Birşey değil canım hallederizGünaydın kızlar
Cuma:80,3
Bugun :80,6
+300
Uykusuzluk etkilidir diye tahmin ediyorum
dimi 1200 u halledince 400 ne ki diyoruzNorth River baharım sen o +400 u havada karada halledersin kiz
Eksi olmak çok iyiCuma 106.9
Bugün 106.7
Fark -200
Dün gece sabaha kadar açlıktan mideme kramp girdi ben de durmadan su içtim. Daha fazla eksi bekliyordum ama sudan galiba
Gelmiş geçmiş olsun seydacim ,yoğun geçmişSelam kızlar gerçekten benim için çok uzun zamandır en yoğun haftasonuydu annem ameliyat oldu babam annem bizdeydi kayınvalidemlerde geçmiş olsuna geldi falan kızlar zaten bakıcımız da yoktu haftasonu neye yetişeceğimi şaşırdım resmen eşim de çalışmak zorunda kaldı cumartesi günü şaka gibi bir haftasonuyduçok şükür annem daha iyi bakıcımız geldi ben de bugün işe geldim rahatladım
Hoşgeldin sevgi 3 yaş var aramızda ama sen inanılmaz fark atmışsın benim bı tane 4 yaşında sen buyutmussun hepsini9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: sevgi
Yaşı:36
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:4 tane 17,15,12,8
Emziriyormusun: hayır
Meslek: ev hanımı buda bir meslektir :)
Şu anda çalışıyomusun: hayır (şimdilik)
Boy:162
Kilo:107
Hedef:90
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet
Kilo alma nedeniniz : düzensiz beslenme
Bize kısaca kendini tantırmısın : evli 4 çocuk annesiyim daha önce saudi arabistandaydim eşimin işi sebebi ile 1.5 yıl oldu Türkiye ye dönüş yaptik istanbulda ikamet ediyorum ..
Haftada 3 gün pastacılık kursuna gidiyorum kısmetse kendi iş yerimi açmak istiyorum.
Bence de Amerikalılar yaymış yatıyor yahu heryeri ödem ama nawzaradan farkı benceitalyanlar aileye düşkün bir millet . ben de izledim ilk 2 bölümü cidden bunlar daha az göründü aynı kiloda ki amerikalılara göre hala hareket ettikleri için mi acaba bilemedim ben de , program olarak amerikalıların ki daha iyi italyanların sistem iyi olsa da izlenme olarak aynı tadı vermedi bana
pogacalardandir iner o eksiye gcerbende tarti sonucumu yaziyim.malesef bende artiyim.
cuma 67.2
pazartesi 67.6
+400
Aaaa seninde Zeynep gibi olmuş tartıbenim tartı hüsran
cumaya 83.8 bu gün 85.5 nereden geldi bu artı yemekten olmadığına eminim çünkü yemedim ki zararlı bir şey o yüzden içim rahat kendimi suçlayacak bir şey yapmadım yaa işin aslı ben kesin eksi görürüm sanıyordum biraz sendeledim rakamı görünce :)
slm canım doğurdun mu gyokskızlar selaammmm![]()
dün akşam içine az kırmızı pancar rendelediğim salata ve 3 kaşık baharatlı yoğurt yedim sadeceAaaaa o nedenki tatlim
Sislik yapicak biseymi yedin