• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benim akşam yemeği evdekiler için hazır sebzeli mercimek çorbası pişti, fırına 2 patlıcanla musakka yaptım attım pişiyor(patlıcanlar dondurucudan ) benim karnım şimdi çok tok öğle yarı yağda yarı haşlama usulü 2 yumurta yidim de :)akşama kendime bir şey yapmak istemiyorum şimdilik, akşam olsun hayır olsun :)
Musakka kizartma degilse ondan ye aksama yogurtla

Musakka kizartma degilse ondan ye aksama yogurtla
patlıcanı tüm kızartıp atmıştım donunca yağalrı buz tutmuş poşette , yağsız olsa da yemem akşam yemek tarzı da yiyemiyorum ki artık çok nadir canım istiyor , zayıflamakla ilgili bir şey değil yani bir kaç aydır pilav yemiyordum geçenler de 2 kaşık bırakmış benimkiler ben de yiyim bari güzel koktu dedim hiç hoşuma gitmedi

burnum ablacım geçen bi hastalanmıştım da nefes alamıyordum ya sanki öyle olacak gibi oldum tıkandı burnum genzim ama şükür sabaha kadar daha bi rahatladım
haa iyi bari cnm ben nefes tikanmasi falan zannettim
Aman dikkat et kendine

patlıcanı tüm kızartıp atmıştım donunca yağalrı buz tutmuş poşette , yağsız olsa da yemem akşam yemek tarzı da yiyemiyorum ki artık çok nadir canım istiyor , zayıflamakla ilgili bir şey değil yani bir kaç aydır pilav yemiyordum geçenler de 2 kaşık bırakmış benimkiler ben de yiyim bari güzel koktu dedim hiç hoşuma gitmedi
ne guzel valla :)) ins. Benimde cnm istemez

haa iyi bari cnm ben nefes tikanmasi falan zannettim
Aman dikkat et kendine

ne guzel valla :)) ins. Benimde cnm istemez
2018 senesin de toplasan 1 tabak anca eder herhalde yediğim pilav miktarı canım istemiyor yaav
ama makarna seviyorum arada canım isterse yiyorum istemezse kendime ayrı yemek yapıyorum benimkiler makarnacı biliyorsun , onun için kaç şişe makarna sosu pişirip koydum yazdan :)

bu gece tam dolunay var özel vücut bakımı yolma çekme işleri olanlar bu gece yapsın sonrada az limonla tuzu avucunuz da karıştırıp sürüverin , yüzünüze olmaz ona varsa kantron yağı sürün kökler zayıflasın geç çıksın :))

Selam kızlar gerçekten benim için çok uzun zamandır en yoğun haftasonuydu annem ameliyat oldu babam annem bizdeydi kayınvalidemlerde geçmiş olsuna geldi falan kızlar zaten bakıcımız da yoktu haftasonu neye yetişeceğimi şaşırdım resmen eşim de çalışmak zorunda kaldı cumartesi günü şaka gibi bir haftasonuydu :KK43: çok şükür annem daha iyi bakıcımız geldi ben de bugün işe geldim rahatladım
cok gecmis olsun canim nesi vardi annenin ben kacirmisin sanirim.

9.TAKIM KATILIM FORMU

Adı: sevgi
Yaşı:36
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:4 tane 17,15,12,8
Emziriyormusun: hayır
Meslek: ev hanımı buda bir meslektir :)
Şu anda çalışıyomusun: hayır (şimdilik)
Boy:162
Kilo:107
Hedef:90
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet
Kilo alma nedeniniz : düzensiz beslenme
Bize kısaca kendini tantırmısın : evli 4 çocuk annesiyim daha önce saudi arabistandaydim eşimin işi sebebi ile 1.5 yıl oldu Türkiye ye dönüş yaptik istanbulda ikamet ediyorum ..
Haftada 3 gün pastacılık kursuna gidiyorum kısmetse kendi iş yerimi açmak istiyorum.
aramiza hosgeldin :))

benim tartı hüsran
cumaya 83.8 bu gün 85.5 nereden geldi bu artı yemekten olmadığına eminim çünkü yemedim ki zararlı bir şey o yüzden içim rahat kendimi suçlayacak bir şey yapmadım yaa işin aslı ben kesin eksi görürüm sanıyordum biraz sendeledim rakamı görünce :)
abla sende bendensin bugun bende de 2.6 kg arti var :))

Back
X