• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm
Sabah 10.00
2 dilim ekmekten peynirli tost
Domates
Salatalik
Tuzsuz kuruyemiş 10 adet

Ara
2 si bir arada

Öğle 13.30
3 çatal kısır
1 bardak ayran

Ara
1 elma
4 kaşık yoğurt

Aksam 19.00
2 parça tavuk
2 kaşık pilav
Bir tabak güveç
3 kaşık salata

Ara
Türk kahvesi olacak yine

Su: 3 lt
2 yemek kaşığı 1 dilim ekmek gibi birşey. Benve menün gayet hoş.
Spor olsaydı 5 yıldız diyebilirdim.
:KK200:

Menücüğüm

Uyanınca sirkeli su

07:00 süt, ıspanak, yarım yeşil elma, yarım muz, 2 armut ile smoothe
10:30 sade türk kahvesi , 3-5 tane fındık badem kuru üzüm
12:30 bir küçük lahmacun, 6 yk kabak yemeği, yoğurt
16:00 bir bardak kefir, bir mandalina
10 tane kadar kuru üzüm, çiğ fıstık fındık (saatini hatırlamıyorum)
19:30 bir kepçe yeşil mercimek çorbası, 6 yk barbunya, yarım tabak salata

3 litre su
Spor yok
Sen de lahmancusun :)
Ben de asla vazgeçemiyorum. Diyete başlamadan her hafta 2 gün muhakkak lahmacun yerdim. Şimdi de kendimi zor zapt ediyorum :işsiz:
Menünde sabah ıspanak gördüm o ne ola ki?

Evet canım . Pilav yedim diye ekmek yemedim. Pirinç pilavını çok severim. Hic vazgeçemem :KK43:( Eşimde çocukta bulgur yemiyorlar.

Bulgur da olsa pirinç de olsa ikisi de kalori ve şişiren lezzetler. 2-3 kaşığı geçmediğin sürece ve her gün olmadığı müddetçe çok takılma derim. Sporun sağlam olsun yeter :spor:

rüya tabirleri de azıcık ilgi alanıma giriyor kuzum :)
aklıma gelmişken yazayım hemen
güzel rüya gördüğünüz de herkese anlatmayın yapabiliyorsanız kimseye anlatmayın kötü rüya gördüyseniz, uyanır uyanmaz solunuza dönüp üç kere tükürür gibi tü tü tü diyin ve akan suya anlatın sadece akıp gitsin
Ben de son 2 gün kötü rüyalar gördüm :kızgın:
Hep kötü şeyler... :uykucu:

Yaklaşık bir aydır her gece rüya görüyorum abla, ama hepsi yarım. olay mekan hatırlayamıyorum, sadece insanlardan bir ikisini hatırlıyorum. beynimi çok zorluyorum ama çıkmıyor birşey. merakla bekliyorum bu rüyaların sonunu :)

amin canım teşekkür ederim

çok uzun saatler aç bırakma kendini, vücut korumaya almasın
yemek yemek nasıl aklınıza gelmiyor ya , benim hemen gelir :KK70::KK70:

canım ev yapımı da olsa miktarı çok. sana artı getirir. birkaç hafta da bir daha az miktarda tüketirsen kilo vermen daha iyi olur :KK66:

tavuk dönerde ekmek var mıydı, yanında neden salata yemedin?

hayatımızda bahaneler hiç eksilmez. öncelikle gerçekten kilo vermek istiyorsan, zihninde bitirdiysen kilo vermeyi diyet yapmalısın. yoksa sana artı kilo olarak döner her seferinde.
biz burdayız :)

sadece çiğ köfte az değil mi baharımmm

@nanekekik ve ekim2009 ekim2009 haha karşılıklı muhabbetlerinize çok güldüm. Allah sizi de güldürsün inşallah :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

dinlenmiş oldun bu sayede ablacım

günaydın ablammmm
arkadaslar durum aldi ama ben icini tabaga aldirdim yesillik marul roka gibi birsey vardi ama cok degildi o yuzden yazmadim

Dunki menumu uykuya ve yorgunluga yenik düştüm yazamadm kusura bakmayin sonra geçmiş e dönerim

Sabah 10 gibi
1 tost domates

ara 14 gibi

Yeşil çay 4 hurma (midem kazindi icin) 1 kaseye yakın yoğurt 1 d.elma

Akşam 18 gibiydi

Yarım kase ayran çorbası
2 parça tavuk salata
2 kaşık yoğurt

2.1 lt su 35 dk eliptik 140 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12

Hey maşallah, o kadar ip nasıl atladın :) İnsanda diz kalmaz.
Tebrik ederim.

4gündür alıştırdım azar azar atladım 400 500 gibi rakamlarla zaten hepsini bir anda atlamıyorum kızın öğlen uykusunda yarısını ilkindi uykusunda tekrar ne kadar yapabilirsem o şekilde ilerliyorum yorucu olmuyor düşünüldüğü kadar bugün biraz daha üstüne çıkmaya çalışacağım

Gunaydin canim bebis nasil neye karar verdin gidecekmisin denizliye
evin nerdeydi hergun git gel mi yapacaksin

Yok ev Adana’ da. Ben Ceyhana gidiş geliş yapıyordum servisle. Ama pat diye gidiyorsun dediler şimdi dolmuşla sürünüyorum.

baya iyiymis
Ama hem konusma hem duygukarini icine atma diyolar bunu anlamadim:)
ingilizcemi oluyor

Burdada subatta tv de kilo verme yarismasi basliyor the biggest loser
Bende onu bekliyorum :)

Bu hafta menulerin baya iyi cnm ins.karsiligini alirsin
Sporda yapilmis ne guzel

Hangi kanalda olucak abla o program

Hosbuldum canım maşallah allah bağışlasın

Iyiyim canım seni sormalı sanırım bebiş geliyor maşallah :nazar:
Ben de ikinci prenses geldi 5 kilo fazla ile hamile kaldim hamilelikte de 12 kilo aldim şimdi ye kadar 10 'nu gitti kaldı 7 inşalalh burda veririm onları zorluyor biraz beni
Sen neler yapıyorsun kaç haftalık bebiş cinsiyeti belli oldu mu :KK200:

Teşekkür ederim hoşbuldum inşallah :dua:

Hosbuldum canım aa kaç nisanda doğdu benimki de 28 inde 4 yaşında olacak diğeri de 28 haziran 2018 doğumlu yakın araları
2015 nisan annelerinde beraber miydin acaba :KK49:

Hosbuldum kuzum inşalalh ya kilodan nefret ediyorum :bicak:

Hosbuldum canım teşekkür ederim evet aynı sayilirmis
Ilk hedef 65 sonra azmim kalırsa 60 a da inmeyi isterim ama bu defa zor gidiyor

Hosbuldum canım teşekkür ederim insalah cabucak ulasirim 6 yi ucundan gorsem gerisi gelecek

Hosbuldum teşekkür ederim inşallah :KK200:

Abartma hakkımı ilkinde kullanmıştım canım 30 kilo alip ikincide biraz daha temkinli idim biz seni öpüyoruz kuzum :KK60:

Hosbuldum memnun oldum

Hosbuldum ablacım inşallah başladığında ikk zamanlar zor insan alısiyo sonra cocuklar sürekli hasta olmasa daha çok motive olacam

Günaydın canım benim de akşam yemeğine misafirim var diyetin ilk günü bakalım ne yapacam :KK57: bebişim de rahatsız kötü okursa belki iptal ederim

Anladim canim bende 65 ile yetinmisdim ilkinde ama dogumdan sonra bu sefer 60lari gormek istiyorm insallah

Geçmişte görünce cevaplamak istedim. Tavuk köftesi güzel oluyor. Rondodan çektikten sonra biraz galeta unu ve 1 yumurta ile yoğurarak yapıyorsun. Göğüs ya da buttan gayet güzel oluyor.

Bende bi ara deniycem ilgimi cekti gercekten sagol cnm

Gunaydin canim bebis nasil neye karar verdin gidecekmisin denizliye
evin nerdeydi hergun git gel mi yapacaksin

Gunaydinn cnm yok evde kalmaya karar verdim

Günaydın kızlar bugun kahvaltıya misafirim var şu misafire hayir demeyi öğrenmem lazim her hafta ya yemekli ya kahvaltılı mutlaka bir misafir oluyor :ruh:
küçük bebekliye kahvaltıya mı gidilir gece uykusu olmadığını herkes bilir azıcık empati azıcık anlayış olsa keşke ,hayır diyemiyorsan o zaman sen de karşındakilerden talepte bulun misal , olur kahvaltıyı beraber yapalım ama sen melemeni pişir getir yada iste işte bir şey ben çayı kor peynir zeytin çıkarırım anca yapabilirim bebekle diyiver gülüm

Al benden de o kadar:KK48: gündüz biraz hamur işi beslendm akşam yemek yemedim sütlü türk kahvesi yaptım iştahımi kapasın diye bebişi emzirdikten sonra midem kazndi geçe de açlıktan içim mayıstı 8dekalkip kahvaltı hazirladim hemen :KK70:
gülüm emzirenlerin daha kaliteli beslenmesi lazım bebişler sizden çekip çekip duruyor :) ama yine de gece kalkıp yememiş sabahı beklemişsin tebrikler gülüm önün de saygıyla eğiliyorum:KK52:

Merhaba canım alerji icin sana bir öneride bulunabilirim benim de hem mevsimsel , toz, deterjanlara alerjim vardı. sumak kullandım zor birseyi yok istersen tarifte verebilirim
ver gülüm ben de denerim benimkiler baba oğul alerjik astımlı ben de deterjan v.s. alerjiliyim dünyanın kremini sürüyorum ellerime :)

Günaydınnnnnnnnnnnnnn

9. takımın güzelleri, fıstıkları, canları

Musmutlu bir Çarşamba olsun inşallahhh :KK200::KK200::KK200::KK200:

Kendime de bugün enerjili, halsiz kalmayacağım, başımın dönmeyeceği bir gün diliyorummmm :dua::dua::dua::dua::dua:
baştan enerjin güzel bebemmm gün için dede artar inşallahh:KK36:

Yok uyumadım güzelim ama şansıma menü yazmak için girdiğimde site onarımda dedi sonra da o dediğim programı izlemeye daldım. Şükür açılmış

Tabi terapi seanslarını filan gösteriyorlar. Mesela bugün birine bir hafta konuşmamasını tavsiye ettiler. çünkü çok konuşuyorsun, bunu duygularını örtmek için kalkan olarak kullanıyorsun, duygularını içine attıkça yemek yiyorsun dediler. Aynı sendromu ben de yaşıyorum. Şekerden arınma krizlerinde ikna edici güzel konuşmalar filan yapıyorlar. Güzel bence.
İyiymiş ya programın adı neydi Türkçe dublajlı değil sanırım alt yazılı mj

gece mide kükremeleri ve kazınmasıyla zor bela uyudum sabah olsa da ilacımı içip bir saati geçirip kahvaltı yapsam dedim resmen sarımsaklı yoğurtlu haşlama karnıbahar tutmamış benim mideyi geçen gece de öyle oldu bir insanın midesi aslan manığı gibi kükrer ses çıkarır mı yavff :)
15-20 dk kaldı saatim dolsun kahvaltı yapıcam :)))
Ekim larnabahar ve brokoli benide doyurmaz ancq şişiriyor ve gaz yapıyor

Yaklaşık bir aydır her gece rüya görüyorum abla, ama hepsi yarım. olay mekan hatırlayamıyorum, sadece insanlardan bir ikisini hatırlıyorum. beynimi çok zorluyorum ama çıkmıyor birşey. merakla bekliyorum bu rüyaların sonunu :)

amin canım teşekkür ederim

çok uzun saatler aç bırakma kendini, vücut korumaya almasın
yemek yemek nasıl aklınıza gelmiyor ya , benim hemen gelir :KK70::KK70:

canım ev yapımı da olsa miktarı çok. sana artı getirir. birkaç hafta da bir daha az miktarda tüketirsen kilo vermen daha iyi olur :KK66:

tavuk dönerde ekmek var mıydı, yanında neden salata yemedin?

hayatımızda bahaneler hiç eksilmez. öncelikle gerçekten kilo vermek istiyorsan, zihninde bitirdiysen kilo vermeyi diyet yapmalısın. yoksa sana artı kilo olarak döner her seferinde.
biz burdayız :)

sadece çiğ köfte az değil mi baharımmm

@nanekekik ve ekim2009 ekim2009 haha karşılıklı muhabbetlerinize çok güldüm. Allah sizi de güldürsün inşallah :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

dinlenmiş oldun bu sayede ablacım

günaydın ablammmm
aminnn hepimizi güldürsün 40 senelik karı kocalar birbirinin gözüne bakarak anlarmış ya her şeyi biz de bir kelimeden , cümleden biribirimizi anlar olduk :)
bu çatlak neresinden attığı belli olmayan psikatrisler çok sık rüya görmenin psikolojik sorun bunalım veya depresyon belirtisi olarak görüyormuş ne kadar doğru atmasyon mu bilmem ben de gayet huzurlu iyiyim bir araştırıverem gari dedim metafizikçiler de çok rüya görmeyi algıların açılması gözün önün deki perdenin kalkması bilinçlenmek olarak anlatıyor ben metafizikçilere inanıyorumm :)

Back
X