- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.101
evettttttttttttttttttt
Hay Allah....Seni uyarmam gerekirdi, ilk sayfadaki şiiri okuma diye...dün akşam kitaba başlayayım dedim... daha ilk sayfalarda koptum. ağlamaktan okuyamadım. yaşadığım onca şey bir anda beynime hücum etti.... kitabı okuyabilmek için kendimi hazırlamalıyım sanırım.
hangi kitap bu böyle içlendirip ağlatanHay Allah....Seni uyarmam gerekirdi, ilk sayfadaki şiiri okuma diye...
12 olmadı günaydın diyebilirim :)Tunaydinn kizlar
Annenin Duygusal Yokluğuhangi kitap bu böyle içlendirip ağlatan
hah tamam geçen dediğiniz kitap , nette bulursam bir göz atayım ona göre kız kardeşime okumasını tavsiye ederimAnnenin Duygusal YokluğuEki Görüntüle 2268273
Nette nerede buluyorsun canımhah tamam geçen dediğiniz kitap , nette bulursam bir göz atayım ona göre kız kardeşime okumasını tavsiye ederim
sağ ol niranımm
12 olmadı günaydın diyebilirim :)
günaydın çift kalpli gülümmmnasılsın
facebook da o kadar çok pdf kitap gurupları var ki onlara katılıyorum dosyalar bölümünü açıyorum kitap isim ve yazarların yazdığı listeleri inceleyip seçip okuyorum istersen indirede biliyorsunNette nerede buluyorsun canım
iyiyim kuzum siz iyi olunca ben daha daaa iyi oluyorum , başladı mı ufaktan kıpırdanmaya hissedettin miIyiyim ablamm yeni uyandiksen nasilsinn
işte onu okudum.... o kadar kötü oldum kii.... ağlamaktan eşime bile cevap vermedim.... bütün gece sürdü.... hala aklıma geldikçe haykıracak gibi oluyorum..... ne doluymuşum meğer 2 satır yetti arttı .....Hay Allah....Seni uyarmam gerekirdi, ilk sayfadaki şiiri okuma diye...
Hay Allah....Seni uyarmam gerekirdi, ilk sayfadaki şiiri okuma diye...
Sagol canimmantı sanırım 5yk kadar ediyor yanlış besleniyorsuun canım
evet kolay gider canım
afiyet olsun
güzel menü canım
hadi artık bitir sadece çorba içmeyi
afiyet olsun
güzel olmuş canım
güzel olmuş canım
sende sadece çorbaya mi odaklandik
yemek secme lüksün yoktu belki ama zaten tavuk bamya varmış 3 dilim artı ertesi gün iki dilim su böreği listede olduğunu unutmak olsa gerek bu bence doğru değil
çok ktou değil ama hem pide hem sarma olmasın artık
yemekten sonra uyumak doğru değil canım düzene sokmalisin ilk etapta kilo verirsin ama sonra tikanir uykun gelince başka şeyler yap düzensiz uyuduğunu için de gece uykun normal olma z
güzel menü içim açıldı
güzel gitmiş
hem pide hem pasta olmamış
Katiliyorum bahar bu haftaki menuler hic hos degilKızlar bı kendinize gelin bazi menüler hiç listede degilmisiniz gibi @pesto26 bence evet listeden cikmalisin sanırım bu süreçte dikkat edemiyorsun en azından stres yapma almazsın sabit kalırsın
Afiyet olsun canimMenü
İftar
2 yumurta
1 kase yoğurt
1kk peynir
Akşam
2 köfte büyüktü 4 dilim fırın patates
1 kepçe mercimek çorbası
Salata
Niye sabit oldunki kuzumKilo
Cuma:69.4
Ptesi: 69.4
Sabit
Oyum evetttt
Gunaydin ablaaa
Gunaydin canimmTunaydinn kizlar
kitap şu an yanımda değil . belkiAma ben çok merak ettim şimdi ya paylaşır mısınız
kuzum ya kıyamam sımsıkı sarılasım var şu an sana ..işte onu okudum.... o kadar kötü oldum kii.... ağlamaktan eşime bile cevap vermedim.... bütün gece sürdü.... hala aklıma geldikçe haykıracak gibi oluyorum..... ne doluymuşum meğer 2 satır yetti arttı .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?