- Konu Sahibi Handandandan
-
- #292.121
sağol canım sarılmış kadar oldun çok sağolkuzum ya kıyamam sımsıkı sarılasım var şu an sana ..
yaradanına kurban olurum seninnnnnnsağol canım sarılmış kadar oldun çok sağol
amin canımmm
Ramazan'dan dolayı sanırım canım sabah tartildimSagol canim
Katiliyorum bahar bu haftaki menuler hic hos degil
Afiyet olsun canim
Niye sabit oldunki kuzum
Oyum evetttt
Gunaydin ablaaa
Gunaydin canimm
Baklava yerine başka şeyler tüketebilirdin meyve yoğurt gibi gereksiz, olmuşDunki menüm
10.00 1 haslanmis yumurta
3 zeytin
1 çk reçel
15.00 1 dilim baklava
20.15 et sote 1 kase
Salata
Yoğurt
Su 2l spor 40 dk yuruyus 120 p @Pnrrr-20
Kilo bildirimim berbat
Cuma 85
Bugun 85.4
Fark +400
Baklava hic olmamis afiyet olsun canimDunki menüm
3 zeytin
1 çk reçel
15.00 1 dilim baklava
20.15 et sote 1 kase
Salata
Yoğurt
Geri kalan gunlerde kaçamaksiz olursan eksiye gecersin canimKilo bildirimim berbat
Cuma 85
Bugun 85.4
Fark +400
Olabilit kuzum sahur yaptin dimiRamazan'dan dolayı sanırım canım sabah tartildim
Baklava yerine başka şeyler tüketebilirdin meyve yoğurt gibi gereksiz, olmuş
vala heryer börek tatlı pilav dolma sarmayla doluydu yanlışti biliyorum ama dayanamadımmantı sanırım 5yk kadar ediyor yanlış besleniyorsuun canım
evet kolay gider canım
afiyet olsun
güzel menü canım
hadi artık bitir sadece çorba içmeyi
afiyet olsun
güzel olmuş canım
güzel olmuş canım
sende sadece çorbaya mi odaklandik
yemek secme lüksün yoktu belki ama zaten tavuk bamya varmış 3 dilim artı ertesi gün iki dilim su böreği listede olduğunu unutmak olsa gerek bu bence doğru değil
çok ktou değil ama hem pide hem sarma olmasın artık
yemekten sonra uyumak doğru değil canım düzene sokmalisin ilk etapta kilo verirsin ama sonra tikanir uykun gelince başka şeyler yap düzensiz uyuduğunu için de gece uykun normal olma z
güzel menü içim açıldı
güzel gitmiş
hem pide hem pasta olmamış
afiyet olsun canımMenü
İftar
2 yumurta
1 kase yoğurt
1kk peynir
Akşam
2 köfte büyüktü 4 dilim fırın patates
1 kepçe mercimek çorbası
Salata
cumaya eksiye geçersin kesinKilo
Cuma:69.4
Ptesi: 69.4
Sabit
eveeet
afiyet olsun canımDunki menüm
3 zeytin
1 çk reçel
15.00 1 dilim baklava
20.15 et sote 1 kase
Salata
Yoğurt
Dikkat edersn eksiye geçersin canımKilo bildirimim berbat
Cuma 85
Bugun 85.4
Fark +400
Ya bebeyim bilmiyorum liste bana ben listeye pek yaramadık. hevesten ziyade baskı hissetmeye başladım kilo verme konusunda o yüzden hayatta baskı altında hissettiğim her şey gibi ters tepiyorKuzum niye böyle bi karar aldin sen ya
Hadi ins canim
Tamam kuzum sen nasil rahat edeceksen oyle olsunYa bebeyim bilmiyorum liste bana ben listeye pek yaramadık. hevesten ziyade baskı hissetmeye başladım kilo verme konusunda o yüzden hayatta baskı altında hissettiğim her şey gibi ters tepiyor
Evet canım, hedefim kilo vermekten ziyade listeyi etkilememek oldu. (Bu sefer de iyi anlamda da etkilenmemeye başladım)normalde işe yarar bir yöntem ama ben de çalışmadıKızlar bı kendinize gelin bazi menüler hiç listede degilmisiniz gibipesto26 bence evet listeden cikmalisin sanırım bu süreçte dikkat edemiyorsun en azından stres yapma almazsın sabit kalırsın
Valla süpersin kız maşallah, resmen kıyafet çıkarır gibi çıkardın kilolarıKizlar belki daha eksilebilirim az önce tartıldım gelsin 57 ler
Cuma 58
Bugun 57.7
Fark 300 gr
Cumaya 56 görebilirim kızlar
Hangisi canım, öğrenebilir miyim. Özelden de yazabilirsin, grup adlarını ve sitelerifacebook da o kadar çok pdf kitap gurupları var ki onlara katılıyorum dosyalar bölümünü açıyorum kitap isim ve yazarların yazdığı listeleri inceleyip seçip okuyorum istersen indirede biliyorsun
Şiiri mi paylaşalım? Hep birlikte mı ağlayalım.Ama ben çok merak ettim şimdi ya paylaşır mısınız
Sagol kuzum artı cikarim diye korkuyodum cumaki menüden sonra ama artilar gitmis cok şükürValla süpersin kız maşallah, resmen kıyafet çıkarır gibi çıkardın kiloları
Yanımda ama şiir uzun, okuldayim, müsait olunca yazmaya çalışırım.kitap şu an yanımda değil . belkiHandandandan nın yanındadır...
özelden yazmaya gerek yok benceHangisi canım, öğrenebilir miyim. Özelden de yazabilirsin, grup adlarını ve siteleri
Biliyorum nefsime yenik düştüm hem açtım hemde çok canım istedi bugün pismanligini tartıda artı çıkınca dahada fazla hissettimRamazan'dan dolayı sanırım canım sabah tartildim
Baklava yerine başka şeyler tüketebilirdin meyve yoğurt gibi gereksiz, olmuş
Cok iyi cnm tebriklerKizlar belki daha eksilebilirim az önce tartıldım gelsin 57 ler
Cuma 58
Bugun 57.7
Fark 300 gr
VAUVVVVV süpperrrrrKizlar belki daha eksilebilirim az önce tartıldım gelsin 57 ler
Cuma 58
Bugun 57.7
Fark 300 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?