- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.501
Tebrikler ederim canım, tartıdaki her eksi bizi hedefe adım adım yakıştırır...Bildirimim @CurukElma
Cuma 90.5
Bugün 90.1
Fark 0.4
Cozutmasaydım 8leri görürdüm ama buna da çok mutlu oldum
Koruma programı için gayet iyi canım, tebrikler.Kizlar bildirim yapip kaciyorum baya karışık salon suan
Gecen hafta 57.4
Bugun 57.3
Fark 100 gr
Kaçamaklara rağmen çok güzel bir eksi, tebrik ederim, demek ki dikkat etsen daha iyi gidecek.Selam kızlar Kilo bildirimimi yapayım
Geçen Cuma 69.200
Bugün 68
Fark -1.2
Yüzde. 1.73
Tebrik ederim canım...1.7 kg vermişsin...Hayırlı cumalar canlarım
Kızımın kalça cikikligi kontrolu için hastaneye gidecem şimdi kahvaltiyi yapıp
Geçen hafta 98.6
Bu hafta 96.9
Yüzdeki hesqplarmisin acelem var öperim sizi
Teşekkürler evet diyetisyenin tartisiTbrkler cnm bu tarti smdi diyetisyendeki tartinmi
Mrblar hosgeldin insallah hedefine ulasirsin burada bizimle gercekten cok guzel bi enerjisi var :)
Bende burda yaristim mezun oldm smdi hamileyim bebis dogsun gene burdayim insallah
Aynen bazi seyler hep yapilinca artik yapmadiginda icin rahat etmiyor haklisin :) kiz sen cok yeme gene de
Esimin izni yok malesef calisiyor daha dogrusu bayramin 1 ci gunu sadce izinli 1 gunde ne yapilirki bize bayram yok yani :)
Tebrikler canım, gayet güzel, ama kaçamak iftarın olmasaydı rahat 2 kg giderdi senden..Geçen Cuma 96.9
Bu Cuma 95.4
Fark 1.5
Yüzde 1.56
Ben de Adanadayım yakın sayılırız :)Hatay canım
Evet bende öyle düşünüyorumTebrikler canım, gayet güzel, ama kaçamak iftarın olmasaydı rahat 2 kg giderdi senden..
Memnun oldum canım.afiyet olsun canim
Tabikide tatlim
Tebrikler canim
Niran cok az degilmi canim ya
Hosgeldin tatlim hilal ben 27 yaşındayım. Mezun oldum suan 57 lerde takılıyorum. Bir oglum var 6 yaşında:)
Aman bidahakine en azindan tepki verecegini biliyosun vücudunun doktor kontrolunde aşısını olursunuz kuzum
Afiyet olsun edibecim
afiyet olsun tatlimm
2 hafta deneme süren var tatlim zuhal abla bakmış
Afiyet olsun kubracim
Oruc tutanlar persembe iftardan omce tartiliyor tatlim gece sahur yaptiklari icin
Afiyet olsun kiz
Yok kuzum oyle kolay kolay kadın vücudu kaslanmaz sadece daha fit ve sekilli durur duzenli sporla
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun beybi
Afiyet olsun baharcim
Sagol ablammm
Kolay gelsin ablam senin gelen giden bitmiyor masallah :)
Cocuklarla ev filan tabiki zor mervevim
Hoş buldukMrblar hosgeldin insallah hedefine ulasirsin burada bizimle gercekten cok guzel bi enerjisi var :)
Bende burda yaristim mezun oldm smdi hamileyim bebis dogsun gene burdayim insallah
Tebrik ederim canım, gayet güzel bir eksi.Kilo bildirimim
Geçen hafta67,9
Bu hafta 67,3
Fark=-600 gr
Yüzde=%0.88
Hepimizin bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi mübarek olsun.Hayırlı cumalar kizlar kadir gecemiz mübarek olsun Rabbim herseyin hayırlısını versin kimin ne duasi varsa kabul etsin insAllah Rabbim bu gunlere tekrar kavuştursun insAllah❣
Teşekkür ederim 2 olamadı amaTebrik ederim canım...1.7 kg vermişsin...
Sağol canımmMasallahin var hergun okuyordum seni,icimden dedim bu kiz iyi kilo verecek diye:))
sagol canim
iyi canım az olsun öz olsun
huhu cok iyi canim tebrikler
Tebrikler canim cok güzel vermissin
Sağol kuzumVaav hwrkes ekside tebrikler kızlarr
gayet güzel bir eksi cnm tebriklerGeçen Cuma 96.9
Bu Cuma 95.4
Fark 1.5
Yüzde 1.56
tebrikler cnmKizlar hemen bildirim yapiyim
Cuma 83.9
Bugün 83.5
Fark 500 gram şarjim cok az yazcam öğleden sonra
vala insAllah oyle düşünüyorum bayramdan sonra buraya dönüş var bi deTbrkler cnm bu tarti smdi diyetisyendeki tartinmi
Mrblar hosgeldin insallah hedefine ulasirsin burada bizimle gercekten cok guzel bi enerjisi var :)
Aynen bazi seyler hep yapilinca artik yapmadiginda icin rahat etmiyor haklisin :) kiz sen cok yeme gene de
Esimin izni yok malesef calisiyor daha dogrusu bayramin 1 ci gunu sadce izinli 1 gunde ne yapilirki bize bayram yok yani :)
tebrikler canım bu hqfta küçük artı olmusKizlar kilo durumum:
Gecen hafta: 76.6
Bugun: 76.9
Fark: +300gr
Bu hafta guzel sevdim keske hep boyle olsa :)
AMin kuzum sağolasınTekrar hoşgeldin canım, yeni evinde mutluluk ve huzurla oturursun inşallah.
Eşin doktora gitti mi canım, meraktayız sonuç ne çıktı diye..
Gayet güzel bir eksi, tebrik ederim canım, bireysel derece alırsın gibi
İnşallah kuzum sağol
Sağol canımKizlarrr masallah cok güzel eksiler var tebrikler
Bende artık ona yoruyorum bide bugun salondada tartilmak isticem acaba kas oranımmi çok arttı yoksaki bu hafta çok dikkat ettim yesillikte ekledim ceviz findik falanda çikolata az yedim ama stres bu kadar etkiler mi bilmiyorumEbrucum tebrik ederim, her eksi güzeldir.
Ama o kadar spora göre gerçekten çok az gidiyor.
Senin hayatının stresli oluşu maalesef kilo vermeni de etkiliyor. Stres kaynaklarını azaltmayı başarırsan kilo vermede daha başarılı olacaksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?