- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.956
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #298.521
Stres vücutta adrenalin salgılatir, sürekli adrenalin salgılanınca adrenalin direnci gelişir,, adrenalin direnci de insülin dengesini alt ederek insülin direnci geliştirir... O da kilo vermeyi engeller...Bende artık ona yoruyorum bide bugun salondada tartilmak isticem acaba kas oranımmi çok arttı yoksaki bu hafta çok dikkat ettim yesillikte ekledim ceviz findik falanda çikolata az yedim ama stres bu kadar etkiler mi bilmiyorum
Beni de aranıza alır mısınız?
Kilo bildirimim
Geçen hafta67,9
Bu hafta 67,3
Fark=-600 gr
Yüzde=%0.88
Günaydııınnnn
Çok şükür taşındık yerleştik dün de tekrar temizliğimizi yaptık ev artık yaşanabilir bi ev oldu
Sadece avizeler perdeler takılacak halılar silinip yerleşecek ama onların aciliyeti yok yavaş yavaş yaparız artık
Çok yoruldum ama değdi hem evim bu bahaneyle düzene girdi hem de kilo verdim koşturmaktan
Bugün itibariyle aranızdayım yeniden
Bildirimi yapayım
Geçen hafta: 62,6
Bugün: 60,8
Fark: 1,8
Yüzde: 2,88
Geçen hafta : 71.9
Bu hafta : 71
Fark : -900
Yüzde : 1.2
GÜNAydın kızlar. İftara misafirim var unutmadan şimdi yazayım kilomu
Geçen hafta::: 73,8
Bu hafta::: 72,4
Fark:: 1,4
Yüzde::1,9
Günaydın kızlar, pazartesi katıldım araniza kilo bildirimj yapayim bende,
Pazartesi:63.3
Simdi:62.9
Fark:-400gr
Oran:%0.63
BildirimimCurukElma
Cuma 90.5
Bugün 90.1
Fark 0.4
Cozutmasaydım 8leri görürdüm ama buna da çok mutlu oldum
Selam kızlar Kilo bildirimimi yapayım
Geçen Cuma 69.200
Bugün 68
Fark -1.2
Yüzde. 1.73
Cuma: 75.8
Bugün: 75.0
Fark: -0.8(% 1.05)
Kızlar Çarşamba 74 leri görmüştüm ama dün bugün böyle.
Geçen Cuma 96.9
Bu Cuma 95.4
Fark 1.5
Yüzde 1.56
Kizlar hemen bildirim yapiyim
Cuma 83.9
Bugün 83.5
Fark 500 gram şarjim cok az yazcam öğleden sonra
Bizde seni çok özledik canım, seni tekrar aramızda görmek çok güzel.KIzlar sizi çok özlemişim yaaa
Buraya gelince üzerimdeki yorgunluğu atmış hissediyorum
Sagol kuzummKoruma programı için gayet iyi canım, tebrikler.
Bende tatlimMemnun oldum canım. ❤
Hoş bulduk ❤❤Bebişini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah
sende özlendin canımKIzlar sizi çok özlemişim yaaa
Buraya gelince üzerimdeki yorgunluğu atmış hissediyorum
tünaydın canım amin insAllahTünaydınn
Hayırlı cumalar ve Hayırlı Kandiller Allahım ettiğiniz tüm dualarinizi kabul etsin inşallah
Cok iyi canım masAllahKızlar 11 Mart'ta 85 kilo ile başladığım zayıflama sürecimde bugün itibari ile 75 kiloya inmiş bulunmaktayım.
2.5 ayda 10 kilo...
takıma gelmeseydim hala 85 kilo olurdum, bundan eminim.
Destek, eleştiri ve motivasyonlarından dolayı kaptanımMefkurem ve tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim...iyiki sizlerle birlikteyim....
Sağol kuzumHoş geldin tatlım
Tebrikler kizlarr Maşallahj çok güzel eksiler gelmis
Bizde seni çok özledik canım, seni tekrar aramızda görmek çok güzel.
Amiinnn balımTünaydınn
Hayırlı cumalar ve Hayırlı Kandiller Allahım ettiğiniz tüm dualarinizi kabul etsin inşallah
Daha uzun zaman beraber olucaz nirancim ins daha guzel eksiler gorucezkiiiKızlar 11 Mart'ta 85 kilo ile başladığım zayıflama sürecimde bugün itibari ile 75 kiloya inmiş bulunmaktayım.
2.5 ayda 10 kilo...
Destek, eleştiri ve motivasyonlarından dolayı kaptanımMefkurem ve tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim...iyiki sizlerle birlikteyim....
Ramazan umdugumuz gibi gecmedi maalesefRamazan başında 3 Mayıs'ta koyduğum haftalık 2 kg, Ramazan boyu 8 kg hedefime 2.8 kg'lık eksi ile %35 oranında ulaşmış bulunmaktayım...
Kendime bayram hedefini artı olmamak, sabit gelmemek olarak belirliyorum....
Tebrik ederim kuzummKızlar 11 Mart'ta 85 kilo ile başladığım zayıflama sürecimde bugün itibari ile 75 kiloya inmiş bulunmaktayım.
2.5 ayda 10 kilo...
Attım valla bi enerjik hissediyorum ki kendimi maşallah banasende özlendin canım❣ iyi ki geldin artık at yorgunlukları artık
tünaydın canım amin insAllah
Bence başarılı olacaksınRamazan başında 3 Mayıs'ta koyduğum haftalık 2 kg, Ramazan boyu 8 kg hedefime 2.8 kg'lık eksi ile %35 oranında ulaşmış bulunmaktayım...
Kendime bayram hedefini artı olmamak, sabit gelmemek olarak belirliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?