- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.441
Gezmeyi spordan saymıyoruz ama spor olan yürüyüş mü
yok yok bu şıport olanGezmeyi spordan saymıyoruz ama spor olan yürüyüş mü
@mefkurem kaptaniçemin terliği de gel bizi ye der sonraTatlılar gel bizi ye diyor hep
hoşgeldin canım ben dilekteşekkürler hoşbuldum Kübra bende Merve memnun oldum evet dün katıldım baya yeni :) bu arada herkese günaydın
gelinimizin halası geldi dün 43 yaşında yıllar önce boşanmış hem çok güzel hem çok iyi biridir ,ben hep derdim gönül kapılarını kapama sevmeyi sevilmeyi değer verip değer görmeyi kadınlığını hissetmeyi hak ediyorsun bunu ölmeden yasamalisin diye veee hayatında biri varmış bir kaç aya evlilik düşünüyorlar çok mutlu ,bende öğrenince çok sevindim..Diycem oki hilalim seninde iyi haberlerini bekliyoruz hayırlısıylaHadi ins canim zaten haftaya bildirim olacak sıkı tutarsan toparlarsın
Ayyy kiziyomya ondandir
Sagol kuzumm ama gene ektim adami gidip denize gircem hicbiyere gidemem amannnnn
Afiyet olsun canim
Aksamlarin fazla olmus canim karbon ağırlıklı afiyet olsun
Gunaydin tatlimm
bayram bahane olup temizlik aradan çıkmış işte ne güzel hem senin ev kalabalık yapilanlarda iştahla yemiştir ev halkgünaydın ya da tünaydınn :))
sıkıldım çatlıyorum yavff cumartesinden beri sürekli temizlik v.s. yaptım bal parmak tatlısı dolma köfte( hamuru etsiz içli köfte) poğaça yaptım boyuna evi temiz tutayım diye temizledim durdum ne olduu kocaman bir hiççççç kimse gelmedi biz de gitmedik kös kös oturuyoruz evde bu gün makyaj bile yapmadım belki sonra yaparım bilmiyorum çamaşır attım makineye yıkansın sereyim ya kendimi toparlarım yada yatarım bunalıma giresimm vaaarrrrr
Tamamdır canımDışarıdayım :/ artık gelince Leslie yaparım
Afiyet olsun canim menü güzelMenü
Kahvaltı öncesi 1 fincan yeşilçay (09.30 gibi)
Kahvaltı(10.30)
1 yumurtadan omlet
2küçük domates
1 salatalık
5 zeytin
40 gram az yağlı süzme peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
Ara Öğün(13.30)
1 türk kahvesi şekersiz
Akşam (17.45)
4 yemek kaşığı nohut yemeği(olabildiğince susuz)
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
su 1.5 litre (bugün komple dışardaydım bebek alışverişi için ondan kendimi unuttum su içemedim uyuyana kadar 2 litre olur muhtemelen)
Vay anam vayyy menuyr gel heleİyi akşamlar hanımlar
Menümü yazayım kaçayım
Zira gün aşırı nöbet tutmak çok hırpaladı beni....gözümü açamıyorum
Gözlerim ve başım ağrıyor
10.00
3 lokma cevizli kete
1 lokma tahinli ekmek (lokmalar çok küçüktü)
Tamam kaçamak olmasını değiştirmiyor
Sucuklu yumurta
Peynir zeytin çeşitleri
Domates salatalık
14.00
4 yk fırın tavuk kanat
Ayran
16.00
3 yk lıght müsli
2 petit burre püsküüüttt
5 hurma
Ehehehehe çok kaçamaklı oldu ....
Su 2 lt
Ay dileğim benden gelmez anacim yok yaa me bilim kafa hala o taraflarda degil benim@mefkurem kaptaniçemin terliği de gel bizi ye der sonra
hoşgeldin canım ben dilek
gelinimizin halası geldi dün 43 yaşında yıllar önce boşanmış hem çok güzel hem çok iyi biridir ,ben hep derdim gönül kapılarını kapama sevmeyi sevilmeyi değer verip değer görmeyi kadınlığını hissetmeyi hak ediyorsun bunu ölmeden yasamalisin diye veee hayatında biri varmış bir kaç aya evlilik düşünüyorlar çok mutlu ,bende öğrenince çok sevindim..Diycem oki hilalim seninde iyi haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla
bayram bahane olup temizlik aradan çıkmış işte ne güzel hem senin ev kalabalık yapilanlarda iştahla yemiştir ev halkı yani ablacığım bunalıma girecek bı durum yok diyete ve spora odaklan en iyisi
Hoşbuldum bende Merve çok memnun oldumhoşgeldin canım ben dilek
Afiyet olsun canim menü güzel
Evet ya bugün böyle oldu...Tamamdır canım
Afiyet olsun canim menü güzel
Vay anam vayyy menuyr gel hele
Kiz bu nasil menu her ogunde kacamak var
Ay dileğim benden gelmez anacim yok yaa me bilim kafa hala o taraflarda degil benim
Geçmiş olsun canım, çay içersen rahatlar mısın?Evet ya bugün böyle oldu...
Neden bilmiyorum.
Aşırı yorgunluktan ne bulursam yedim sanırım.
Ama yediklerim mideme dokundu pek iyi değilim
dilersen bende çarpıp yazabilirim her gün benim için sorun değilKizlar puanlari ilksayfadan hesaplayip yazarsaniz benim icin daha kolay olur zira yuruyus 3 kademe yavas normal hizli diye ona gore puanliyoruz merve sen yazmissin normal tempo 2x carpiyorm ece seninki nasildi :)
dilersen bende çarpıp yazabilirim her gün benim için sorun değil
Ins tatlimmHoşbuldum bende Merve çok memnun oldum
teşekkürler daha güzel menülere birlikte inşallah
Oyle olmus canim ama dikkat et birden dengesiz yeyince mide aliskin olmadigi icin dokunuyorEvet ya bugün böyle oldu...
Neden bilmiyorum.
Aşırı yorgunluktan ne bulursam yedim sanırım.
Ama yediklerim mideme dokundu pek iyi değilim
Nirann sendemi canim ya lahmacun bi tane olsa gullacta olmasa olurmuş10:00=== 1 kk peynir
1 adet yağda yumurta
1 dilim tbe
16:00=== 2 adet lahmacun
Yarım demet maydonoz
1 bardak ayran
1 dilim güllaç
Su 1lt
Afiyet olsun gulbecim menun guzel haftaya kadarda odemi atarsin gayet guzel eksi gelir insSabah 10.30
Omlet
Peynirzeytin
Bol yeşillik
Akşam 18.30 🍽
1 tabak haşlama et
Çay
Su2.5 tl
Spor20 dk yürüyüş
Regli oldum şimdi kızlar elim ayağım şiş
Nirann sendemi canim ya lahmacun bi tane olsa gullacta olmasa olurmuş
Topla kendimi kuzum olmaz boyle
Çok saldım kendimi, farkındayım.
Bilmiyorum ki yatacağım şimdi. Yarın misafir varGeçmiş olsun canım, çay içersen rahatlar mısın?
Kusura bakma kuzumKizlar puanlari ilksayfadan hesaplayip yazarsaniz benim icin daha kolay olur zira yuruyus 3 kademe yavas normal hizli diye ona gore puanliyoruz merve sen yazmissin normal tempo 2x carpiyorm ece seninki nasildi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?