- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #299.421
Ay kiz okudum ekmissin gene adami
Tamamdir ekledm cnm
Kiz sen gene abartma hemen oyle yuruyus de iyidir
Ben internetten aldim cnm ama izmirde degilim istanbuldaym gerci hepsiburada n11 falan heryere gonderim yapiyor sanirm. Cok daha uyguna ve kalite olarakta cok iyi geldi memnunum. Takim olarak degilde ayri ayri aldim hatta :)
Kiz dur bismillah bence bi kac hafta normal verde son vurus ici detoks yaparsin zaten 5 kg vericegin var
Oo masallah Antepin yemekleride cok guzel oluyor tabi sanslisin canim
Gunaydin tatlimm
Ablaa ben diyom kendin kasiniyosun sen aman sureklide temiz olmayiversin
Ayyy katiliyorum valla yarin işbaşı benimde
Sagol tatlimm
Ayni durumdayiz canim
Amannn napim sahilde yatmak daha mantıklı geldi2 saat guneslendim yetereve cikicam simdi
Akşam yemeği önerileri kızlar please =)
Ayyy ablaaa
Mayokini aldim onu giydim valla mis gibi oldu
Aynen öyle tatlım tam benim damak zevkim ekşili baharatlı falanAy kiz okudum ekmissin gene adami
Tamamdir ekledm cnm
Kiz sen gene abartma hemen oyle yuruyus de iyidir
Ben internetten aldim cnm ama izmirde degilim istanbuldaym gerci hepsiburada n11 falan heryere gonderim yapiyor sanirm. Cok daha uyguna ve kalite olarakta cok iyi geldi memnunum. Takim olarak degilde ayri ayri aldim hatta :)
Kiz dur bismillah bence bi kac hafta normal verde son vurus ici detoks yaparsin zaten 5 kg vericegin var
Oo masallah Antepin yemekleride cok guzel oluyor tabi sanslisin canim
Hem çeşidiniz hem baharat kullanımınız tam bana göre bi de görümcem yemeğe çağırdığında bildiğin bütün gün yemek yemiyorum ki herşeyden doya doya yiyeyim diyeEvet canım o yüzden bugün çok dikkat ettim. Yarın da dikkat edersem cumaya ya eksi görürüm inşallah. Çünkü Çok hareket ettiğim için Çok artım yoktu bugün tartıldığımda
Doğru canım tecrübeleri var. Her şehrimizin yemekleri güzel de bizde çeşit çok bir de çok yağlı salçalı yemeklerimiz zayıflamak zor oluyor o yüzden
Yok ablam ne gezmesi ufak tefek işleri kaldı evin onlarla uğraşıyoruzNe yapiyosunuz kizlar
Daha gezmelerdemisiniz
Benimkilerin boyutta ayni ama sarktilar yaAyyyyy AVM’ den geldim ne yoruldum ne yoruldum
Kendime iç çamaşırı alayım dedim, sevgili ikizlerimin boyutu değişmemiş neyseki
Az karnımı doyuram gelirim yine
Valla iyi geldi :)Ohh cok iyi yapmissin vallahi
Bizim standart esim isten geldi sabah uyuordu az once yemek faslini bitirdik birazdan sahile dogru yuruyuse gitmeyi planliyoruz
Sende ne var ne yok abla
Kiz kot tişört giyicem ise giderken uniforma giyiyorum benYürüyüşle başlar birşeylerle devam ederim artık zaman bakalım ne gösterecek :)
Hadi kalk ne giyineceğimizi ayarlayalın
Ayyy kuzum benim, ben de çok özledimmmÜst üste aile boyu sağlık problemlerinden gelemedim buralara...
Kabakla 1 taze soğanı 1 tk yağda kavur, yoğurt ve bol yeşil salata ile indir mideye :):)
Hiii kıskandım
Hakkındır giyin
O makarna araya girmezse olmazSaat 1. Yarım bardak lıght süt 2yk yulaf kepeği
Saat 4 2 kepçe yoğurt çorbası
Saat 7 tavuklu salata (2 domates 1 salatalık 1 kaşık mısır küçük soğan, ve 150gr tavuk göğsü). Yağsız
2 kaşık yoğurt
1 çatal makarna.
Çok canım çektiBenimkilerin boyutta ayni ama sarktilar ya
Valla iyi geldi :)
Kiz kot tişört giyicem ise giderken uniforma giyiyorum ben
Sen kac kilo oldun denizde ne giyiyon bakim
O makarna araya girmezse olmazafiyet olsun canim
En azindan kendini durdurabiliyosun abartmamissinÇok canım çekti
Bayram kaçamaklar yetti de arttı bile şurda 20 gün kaldı... MecburEn azindan kendini durdurabiliyosun abartmamissin
20 gunde 4 5 kilo daha verirsin benceBayram kaçamaklar yetti de arttı bile şurda 20 gün kaldı... Mecbur
İnşallah20 gunde 4 5 kilo daha verirsin bence
Ben genel olarak sadece kahvaltıda bir dilim ekşi mayalı ekmek yiyordum, çok uzun süre sıfır karbonatla yaşadım, düzelir dedim ama daha kötü oldu. Sonra öğrendim ki günde 3-4 dilim ekmek mutlaka yemem gerekiyormuş. Zırt pırt düşüp bayılmalardan ancak ne olduğunu anlayabildik. Yeni beslenme düzenini oluşturmaya çalışıyorum ben de
kuzum yeni baslayanlara detoks onermiyoruz
Zaten baslarda hizli verilir
Dünkü menunde aksam bana yetersiz geldi
Sadece az makarna yogurt
Sebze yemegi falan ekleseydin
Aynen öyle oluyor ben mesela bugünde çok ağırlıklı karbonhidrat almadım ve tansiyonum çok düşük olmamasına rağmen akşam üstü başım dönmeye başladı bi dengeye sokmak lazım onu ama nasıl
Ben makarna yiyorum diye az yidimdi ama makarna yememem daha iyiymiş gerçi ben bi çok şeyi tam buğday tecih ediyorum ve miktarı az tutuyorum ama geçmiş benden bu diyet işleri daha tam rayına oturtamadım abla
Afiyet olsun baharim nerelerdesin bayram nasil geçiyorMenü
Sabah(10:00)
3 üçgen dilim karpuz
1 kk peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle(15:00)
1 et döner dürüm
1 ayran
Akşam (18:30)
15 tane kiraz
Su: 3 lt
Aferin sana2 tane fıstık zmeli burçak yedim 249 kc
Dışarıdayım :/ artık gelince Leslie yaparımAferin sananasil telafisini yapmak istersin canim yürüyüş mesela ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?