Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yürüyüşle başlar birşeylerle devam ederim artık zaman bakalım ne gösterecek :)

Hadi kalk ne giyineceğimizi ayarlayalın
Tünaydın kızlar

tugcetugcem nerelerdesin kız, kayıp ilanı verecektik neredeyse.... özlettin kendini

Ayyy kuzum benim, ben de çok özledimmm Üst üste aile boyu sağlık problemlerinden gelemedim buralara...

Akşam yemeği önerileri kızlar please =)

Kabakla 1 taze soğanı 1 tk yağda kavur, yoğurt ve bol yeşil salata ile indir mideye :):)
Ayyy ablaaa
Mayokini aldim onu giydim valla mis gibi oldu

Hiii kıskandım

Hakkındır giyin

Aynen öyle tatlım tam benim damak zevkim ekşili baharatlı falan

Hem çeşidiniz hem baharat kullanımınız tam bana göre bi de görümcem yemeğe çağırdığında bildiğin bütün gün yemek yemiyorum ki herşeyden doya doya yiyeyim diye
Hatta bi kere bizi çağırdı evlerine ama eşimle konuşmamışlar akşam eşim geldi, hadi gidelim bi an önce dedim çok acıktım eeee yemeğe mi çağırdı ki ablam dedi ne biliyim siz konuşmadınız mı akşam geliriz diye konuştuğumuza göre yapmıştır dedim ya niye konuşmadınız ben bütün gün yemek yemedim onlarda yiyeceğiz diye dedim eşime
Görümceme girdik eşimin ilk sorusu abla yemek var di mi oldu

Ayyyyy AVM’ den geldim ne yoruldum ne yoruldum

Kendime iç çamaşırı alayım dedim, sevgili ikizlerimin boyutu değişmemiş neyseki

Az karnımı doyuram gelirim yine
Benimkilerin boyutta ayni ama sarktilar ya
Ohh cok iyi yapmissin vallahi

Bizim standart esim isten geldi sabah uyuordu az once yemek faslini bitirdik birazdan sahile dogru yuruyuse gitmeyi planliyoruz
Sende ne var ne yok abla
Valla iyi geldi :)
Kiz kot tişört giyicem ise giderken uniforma giyiyorum ben
Sen kac kilo oldun denizde ne giyiyon bakim
O makarna araya girmezse olmaz afiyet olsun canim

Aynen öyle oluyor ben mesela bugünde çok ağırlıklı karbonhidrat almadım ve tansiyonum çok düşük olmamasına rağmen akşam üstü başım dönmeye başladı bi dengeye sokmak lazım onu ama nasıl

kuzum yeni baslayanlara detoks onermiyoruz
Zaten baslarda hizli verilir

Dünkü menunde aksam bana yetersiz geldi
Sadece az makarna yogurt
Sebze yemegi falan ekleseydin

Ben makarna yiyorum diye az yidimdi ama makarna yememem daha iyiymiş gerçi ben bi çok şeyi tam buğday tecih ediyorum ve miktarı az tutuyorum ama geçmiş benden bu diyet işleri daha tam rayına oturtamadım abla

Şu an benim tokluk şekerim 69, tansiyonum 8 e 4 , ben ağzı açık size yazıyorum
Sebebi sabah 10 dan akşam 18 e kadar birşey yememem
Zor işler bunlar

Bu arada üflesem uçarım diyorsun ne detoksu... daha yeni başladın kuzum detoksa gerek yok

Menü

Kahvaltı öncesi 1 fincan yeşilçay (09.30 gibi)

Kahvaltı(10.30)

1 yumurtadan omlet
2küçük domates
1 salatalık
5 zeytin
40 gram az yağlı süzme peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek

Ara Öğün(13.30)

1 türk kahvesi şekersiz

Akşam (17.45)

4 yemek kaşığı nohut yemeği(olabildiğince susuz)
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

su 1.5 litre (bugün komple dışardaydım bebek alışverişi için ondan kendimi unuttum su içemedim uyuyana kadar 2 litre olur muhtemelen )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…