- Konu Sahibi Handandandan
-
- #306.861
normalde cikicaz doktorun gecmesini bekliyoruz.bakalim cikarken haber verrim:)Gunaydin canim ciktinizmi hastaneden
Valla gaza gelsin isime gelir benimsagol canım
kolay gelsın canım
9 bıtecek tatlım tabıkı emmeye uyanıyor ama bundan ıkı ay once gece oturup oynasıyorduk uyku muyku kalmıyor acılıyırdu boyle boyle oturacak duzennıns
amanın ben korktum bılmem hafızeyı ama o korkmaz gaza gelır bak
Amın canım tum hastalarıb ınş
Tamam tatlimnormalde cikicaz doktorun gecmesini bekliyoruz.bakalim cikarken haber verrim:)
Oyyyy kuzum oldu da bitti masallahhhKizlar anca vakit buldum bi bakiyorm ama gecmis yapamiycam suanda, sonra insallah. Zuhal abla haber vermisdir 12 temmuz oglen kavustum yavruma cok sukur detaylari sonra anlatirim insallah cok iyiyiz evdeyiz baya kalabaligiz :) opuyorum hepinizi
pazarda calismak gercekten zor olur cnm yaaGünaydın kizlarrr pazar günüde çalışanlarda bugunnn bennn
hersey yolundami cnmgunaydin herkese:)
Masallah tatlım ılk gunlerın tadını cıkat cok guzel oluyor yaşınız uzun olsun tekrardanKizlar anca vakit buldum bi bakiyorm ama gecmis yapamiycam suanda, sonra insallah. Zuhal abla haber vermisdir 12 temmuz oglen kavustum yavruma cok sukur detaylari sonra anlatirim insallah cok iyiyiz evdeyiz baya kalabaligiz :) opuyorum hepinizi
Pinarimmm cok şükür hayırlısıyla atlattın allah analı babali büyütmeyi nasip etsin insKizlar anca vakit buldum bi bakiyorm ama gecmis yapamiycam suanda, sonra insallah. Zuhal abla haber vermisdir 12 temmuz oglen kavustum yavruma cok sukur detaylari sonra anlatirim insallah cok iyiyiz evdeyiz baya kalabaligiz :) opuyorum hepinizi
Ben yemiyommmmMutluuuuuu pazarlarrrrrrr guzel takimimmm
Bugun hava yine kapali serin
Sanki 2 hafta önce baska yerdeydik :)))
Yarinki tartiyi düşünüp ona göre yiyin
Aslinda daha iyi abla daha sakiniz pazar gunupazarda calismak gercekten zor olur cnm yaa
Tartida guzel seyler söylemiş
hersey yolundami cnm
Yasemin nedense sana hep menun nerde diyesim geliyorİnşallah ablacım, alışkanlık edinmesin diye odasından çıkarmayıp emzirip yatağına yatırıyorum hemen inşalla işe yarar
Sen bikac haftaya kalmanPinarimmm cok şükür hayırlısıyla atlattın allah analı babali büyütmeyi nasip etsin ins
Ben yemiyommmm
Aslinda daha iyi abla daha sakiniz pazar gunubol bol temizlik yaptik
Cok sukur ablam söyledi bakalim bir kac haftaya istedigim kiloya düşerim ins
afiyet Olsun CanimDunku menumu yazayım gece yazamadım
9.00
1 yumurta
1kk peynır
Semız otu
Domates
Salatalık
2 tb ekmek
Cay
15.00
1 bardak sut
2 tane yulaflı bıskuvı
19.00
Karısık turlu yemegı
Salata
Ayran
Su 2 lıtre anca
Bu hafta mezuniyet kiloma inerim abla zaten sonrasinda fazla bisi yok haftayada 1.5 2 gitse tamamdirSen bikac haftaya kalmanbu hafta bile olabilir
Afiyet olsun canimMerhaba kızlar dün elektrik tam 10 saat yoktu yazamadım. Nasilsiniz .benim dünkü menüm
Sabah kahvaltı 11.00
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
2 dilim peynir
Yeşil biber
Ara öğün 11 şeftali 13.00
Akşam yemeği 16.30
Ton balıklı salata
Tarhana çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
Ara öğün 21.00
1 ceviz 2 kuru kayısı
Dün yatak yastik temizliği yapayım dedim ama olmadi. Her sene nasil gözümde buyuyor anlatamam.yikamaya vereyim diyorum bilmiyorum nasil olacak ya pamuk ya yün benim yorgan yastıklar.pamuk yıkanmaz diye biliyorum.ben hep yorganciya verip havalandirmalarini isterdim yuzlerinide yıkardım.sizlet nasil yapiyorsunuz
guzel olmus cnm ama biskuvi yerine kuruyemis tercih etmeye calisDunku menumu yazayım gece yazamadım
9.00
1 yumurta
1kk peynır
Semız otu
Domates
Salatalık
2 tb ekmek
Cay
15.00
1 bardak sut
2 tane yulaflı bıskuvı
19.00
Karısık turlu yemegı
Salata
Ayran
Su 2 lıtre anca
Aaaa bu zamanda 10 saat elektirk nasil olmuyormuş, hayat durur nerdeyseMerhaba kızlar dün elektrik tam 10 saat yoktu yazamadım. Nasilsiniz .benim dünkü menüm
Sabah kahvaltı 11.00
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
2 dilim peynir
Yeşil biber
Akşam yemeği 16.30
Ton balıklı salata
Tarhana çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
Ara öğün 21.00
1 ceviz 2 kuru kayısı
Dün yatak yastik temizliği yapayım dedim ama olmadi. Her sene nasil gözümde buyuyor anlatamam.yikamaya vereyim diyorum bilmiyorum nasil olacak ya pamuk ya yün benim yorgan yastıklar.pamuk yıkanmaz diye biliyorum.ben hep yorganciya verip havalandirmalarini isterdim yuzlerinide yıkardım.sizlet nasil yapiyorsunuz
afiyet olsun abla.Kacamaksiz 2.günüm
Kahvalti 13. 00 civariydi heralde
2 yumurta, Az süt, 1 tk siyez unuyla krep
1 domates 2 biber soteleyip krepin ustine koydum
2-3tk tulum peyniri
2 kucuk parca kaşar
3 ceviz
19.15 dugunde
1 servis ks. Et kavurma
2 dil firin rulo kofte
1 kase salata
2 ks. Yogurt mezesi
1 ks. Aci meze
Su var spor yok :)
afiyet olsunIyi geceler kızlar menüm
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 kk beyqz peynir
6 zeytin
Domates
Salatalık
Maydanoz, semizotu
1 kula yeşil çay
Öğle
1 kase ev yoğurdu
1 büyük kase salata (semizotu,maydanoz,domates)
Ara
1 buçuk porsiyon meyve
1 kase yoğurt
Akşam
1 kk beyqz peynir
6 üçgen dilim karpuz
Yarım lavaş
Çay
Su 2.5 lt olmuştur
Spor yok
allahim sifasini versin InsallahMerhabalar hayırlı geceler kp kolon, akcıger kanserı 1 haftadır kotuydu bugunde geldık yıne aynı hastaneye falan goturdu esım derken gıremedım sımdı bıraz ıyıymıa durumu hastanede tedavıye baslamıslar bakalım
tsk ederimsagol canım
sagol kuzum
sagolasın
masallah kızlar puanlara gellll
afıyet olaun canım
ay o uyku nobetlerı bızdede vardı sukur bııttı sımdı gece uykusu duzenı oturuyor
utuyu hıççç sevmıyorumm sen yaptın kurtuldun buyuk ıhtımalle canım hayırlı olsun
gonlune fore bulursun ıns canım
vardır bı bıldıgo canım sen uy doktoruna
ben borc oruclarıma nıyetlenıyorum ama gunler uzun daha hem borcumdan kurtulurum hem bunyemı rahatlatırım bırazcık
hrpınıze basarılar bılıyorsunuz ben hepınızı tutuyorum
afıyet olsun canım
aaa oylemı bu haftada mı rakıpmısız tabıkı canım ben kılo versıkce hırslanmaya daha cok verebılırıme gıdıyorum halbukı hıcte gaza gelmem burası ıyı geldı bana ıyı
dusuncesız ınsanlara laf anlatmak zor canım benım kolay gelsın bol sabırlar
kızzz canım balık cektı gecenın bu saatınde hemde
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
afıyet olsun canım
hımmm agzım sulandı ben acıktım sanırım gece gece ne duyarsam canım cekıyor afıyet olsun sımdıden
afıyetnolsun canım
harıka bır onerı bencede helva candır
afıyet olaun canım
afıyet olsun canım
ayy ev gıbısı varmı abla yaa
afıyet olsun kaptanım
afıyet olsun canım
ayy karpuzlarda guzel cıkıyo bu sene bızım hep ye benı sıye bagıryor
Alıntıları da cevapladıgıma gore ben yatabılırım artık yorucu bır gundu ıyo geceler hepınıze
günaydin, hayirli islerGünaydın kizlarrr pazar günüde çalışanlarda bugunnn bennn
oo Cok iyiCok şükür 56 lari gördüm büyük ihtimal mezuniyet kiloma duserim cumaya kadar
Keske cumada dikkat etseydim yahu
tekrardan Allahim anali babali büyütsün insKizlar anca vakit buldum bi bakiyorm ama gecmis yapamiycam suanda, sonra insallah. Zuhal abla haber vermisdir 12 temmuz oglen kavustum yavruma cok sukur detaylari sonra anlatirim insallah cok iyiyiz evdeyiz baya kalabaligiz :) opuyorum hepinizi
günaydin abla, bu iyi günlerimiz sicah hava dalgalarina az kaldiMutluuuuuu pazarlarrrrrrr guzel takimimmm
Bugun hava yine kapali serin
Sanki 2 hafta önce baska yerdeydik :)))
Yarinki tartiyi düşünüp ona göre yiyin
afiyet olsunDunku menumu yazayım gece yazamadım
9.00
1 yumurta
1kk peynır
Semız otu
Domates
Salatalık
2 tb ekmek
Cay
15.00
1 bardak sut
2 tane yulaflı bıskuvı
19.00
Karısık turlu yemegı
Salata
Ayran
Su 2 lıtre anca
afiyet olsunMerhaba kızlar dün elektrik tam 10 saat yoktu yazamadım. Nasilsiniz .benim dünkü menüm
Sabah kahvaltı 11.00
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
2 dilim peynir
Yeşil biber
Akşam yemeği 16.30
Ton balıklı salata
Tarhana çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
Ara öğün 21.00
1 ceviz 2 kuru kayısı
Sagol canimafiyet olsun abla.
Diger alinti azizlige ugradikendime göre hazirlamadigim zaman yedikce yiyesim gelebilir diye hazirlamaya calisiyorum. Hele pilavin o lezzeti
afiyet olsun
allahim sifasini versin Insallah
tsk ederim
günaydin, hayirli isler
oo Cok iyi
tekrardan Allahim anali babali büyütsün ins
günaydin abla, bu iyi günlerimiz sicah hava dalgalarina az kaldi
afiyet olsun
afiyet olsun
Neinnnn pilav beeee :)))afiyet olsun abla.
Diger alinti azizlige ugradikendime göre hazirlamadigim zaman yedikce yiyesim gelebilir diye hazirlamaya calisiyorum. Hele pilavin o lezzeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?