- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
- #307.461
Kızlar bu ara cok durgunum halim yok gercekten niye bilmiorum alıntıları yapiorum ama cvplamak icin kafami toparlayamiyorum niyeyse persembe gunu snrm tahlil vericem değerlerimde mi sıkıntı var acaba bilemedim menümu vereyim gecikmeden iyi hissettgm anda cvpliycam insAllah
Kahvaltı
1 bardak süt
2 dilim tbe
6 zeytin
Domates
Salatalık
1 kk beyqz peynir
Öğle
1 dilim pide
1 kk beyqz peynir
Domates
Salatalık
2 dilim karpuz
Akşam
1 tabak bulgur pilavı
2 bardak ayran
Bi kucuk kase karışık turşu (lahana-salatalık-havuç)
Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok
Ne yemek yapmaya ne yerimden kalkmaya halim var dolapta kabak sebze var ama yapamadm evde durdukca mi halsiz oluyorum halsiz olduğum icin mi evden çıkmıyorum bilemeidm yarin teyzemin kizina gidicem degisiklik olsun dedim bklm diyette olduğumu biliyor ona gore az yemeye çalışcam k.b kizlar kac gündür cok katılım yapamıyorum biliyorum takım kurallatina aykırı her zmn muhabbete dahil olurdmbu ara enerjim yok gibi can sıkıntısı var birazda toparlarim insAllah bklm geçen hafta cumaya gore eksideydim bugün bu arada
Kahvaltı
1 bardak süt
2 dilim tbe
6 zeytin
Domates
Salatalık
1 kk beyqz peynir
Öğle
1 dilim pide
1 kk beyqz peynir
Domates
Salatalık
2 dilim karpuz
Akşam
1 tabak bulgur pilavı
2 bardak ayran
Bi kucuk kase karışık turşu (lahana-salatalık-havuç)
Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok
Ne yemek yapmaya ne yerimden kalkmaya halim var dolapta kabak sebze var ama yapamadm evde durdukca mi halsiz oluyorum halsiz olduğum icin mi evden çıkmıyorum bilemeidm yarin teyzemin kizina gidicem degisiklik olsun dedim bklm diyette olduğumu biliyor ona gore az yemeye çalışcam k.b kizlar kac gündür cok katılım yapamıyorum biliyorum takım kurallatina aykırı her zmn muhabbete dahil olurdmbu ara enerjim yok gibi can sıkıntısı var birazda toparlarim insAllah bklm geçen hafta cumaya gore eksideydim bugün bu arada